Miresele anului 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Fetelor si eu as vrea sa fac cardurile de masa si meniurile , da gasesc eu undeva hartie ab cu auriu?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Pai si nu gasesti in oras nici un rest rosu , sau macar o nuanta de rosu...

Ioana-Cristina

Ba am gasit unul care poate fi decorat si arata superb alb-rosu, dar dupa ce ca au meniul de 35 euro, mai impun si 150 de meniuri, noi avand doar vreo... max 130. Si mai este unul, ala chiar e alb-rosu inchis, e superb, o sa mergem sa intrebam ce ofera si ce cer... ca auzisem ca vor avans 1000 euro ( enorm, ne lasa fara bani ) si ca ar fi si cu circuit inchis + pile. Sa vedem... oricum, de azi incolo, mai ales ca luam creditul, sa te tii umblat... bine ca avem masina... na, ca o mare parte din bani se duc pe motorina...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Vai de voi ! Si cred ca o sa ma si ploua...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

M-a sunat puiu' ca intarzie... a plecat tarziu, sta la oglinda mai mult ca mine... eu nu ma dau cu nimic pe par, nici nu am nevoie, el in schimb... cu spuma, il aranjeaza, se dichiseste, nevoie mare... pt mine, cica... na, trebuia sa fi plecat de 5 minute si acu' tre' sa mai astept vreo 15...
Oricum, inchid PC-ul si vb maine...

Raza de soare

Mergi la inceput

Fetele , unde gasesc hartie sau carton alb cu auriu?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Fetelor si eu as vrea sa fac cardurile de masa si meniurile , da gasesc eu undeva hartie ab cu auriu?

Ioana-Cristina

Ufff... nu stiu daca vei gasi, sper sa ai noroc. daca nu, mi-a venit o idee: cumperi hartie alba si un pix auriu si desenezi si tu ce vrei pe hartie... nu stiu, 2 inimioare intr-un colt, poti lipi niste chestii pe ea... eu eram sigura ca vreau sa cumpar, dar uite, acum, ma gandesc sa le fac singurica... desigur, dupa ce studiez oferta din pasajul Sf Gheorghe-Lipscani... si daca nu au cam ce vreau eu, zau ca-mi bat capsorul si le fac cu manuta mea...
Gata, plec ! Pup u all !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

RAZA pentru ce luati imprumut.........ca mai e pana la anu si doar cheltuielile mari sunt cu bauturile care banuiesc ca nu le luati acum!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Daca gasesc pix auriu...de ce nu?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La diverta gasesti caton colorat, cred ca e mai frumos decat sa colorezi tu cu un pix dar in lipsa merge si asa........fa o proba! Si arata-ne si noua ce iti iese!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Raza, mai bine ca e asa atent cu el si, de ce nu si cu tine. Sunt convinsa ca nu ti-ar fi placut sa fie unul de genul "lasa-ma sa te las", sa nu aiba grija cum iese pe strada, murdar, rupt si mai stiu eu cum...
Ei maica, si al meu era la fel inainte, numai ca a plecat in armata si s-a tuns, acum nu mai are nevoie de gel, spma si nu stiu cate minute sa-l aranjeze. Sa nu mai zic ca arata si foarte bine, are fata de soldat american
Mai fetelor, ce am uitat eu sa va spun.....maine este ultima lui zi de armata... uite ca am scapat si de grija asta. Cand ma gandesc ca parca mai ieri plangeam la poarta unitatii ca l-am lasat acolo si mergeam noaptea si stateam in fata unitatii ( ma cam luaseara baietii in vizor ), doar asa cateva minute sa-l simt mai aproape de mine ...ehe, ce vremuri, ale tineretii valuri

Mergi la inceput