Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Am intrat ca sa ma dau mare cu pozele mele noi. Nu pot sa intarzii, ca peste vreo patru ore trebe sa plecam la mareeeeee!

bebe si puii:

Poze noi de la Ploiesti, de la ziua Sofiei, din parc, din casa, de la nasi

Trageti cu ochiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamicilor!

Mihaela petrecere placuta si pana atunci spor la treaba!Asteptam poze!!!

Davina si eu ma tot gandesc la chestia cu laptele, dar din cate am auzit majoritatea bebicilor fac mofturi cand e sa-i treci pe lapte de vaca, din cauza gustului care difera de cel al laptelui praf....asa ca vrei, nu vrei tot o mai intinzi o perioada cu lapte praf....Eu sincer inca nu stiu ce voi face....

Noi suntem trezi de la 7! Si chestia asta se repeta in fiecare dimineata de ma exaspereaza....si tocmai dupa ce l-am laudat pe bazuc ca doarme mai bine noaptea....se trezeste si urla de ma si sperie....
Si ce ma enerveaza e ca inca papa noaptea de 2 ori!
Dar acum papa lapte praf ca eu nu mai am sa-i dau!

Fug sa il verific ce face ca sta prea cumintel....Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lilia, ma bucur ca ati trecut cu bine si poate da DUmnezeu sa fie ultimul ghips!
Ana, am citit tot mesajul tau cu mare drag. Merita Stefanelul tau sa il laude mami. Sa pastrezi acest link sa nu se piarda, cum au mai fost problema pe forum. Eu de exemplu mi-am salvat toate partile din "M-am hotarat...adoptie" in calculator si mi-am colorat raspunsurile mele, astfel pot vedea ce ziceam/simteam inainte si dupa ce am avut-o pe Alexandra.
Andreea si Doru, frumoasa camera, mi-ai dat o idee buna, mai ales ca pitica mea de cand se ridica mi-a rupt deja picioarele de la un pitic (am figurine multe lipite in dreptul patului) si vor trebui sigur inlocuite. Asa ca atunci cand nu se va mai putea o sa pictam peretii.
Roandre spor la treaba si petrecere frumoasa. Sunt sigura ca iti va iesi o minune de tort. Poza cu puisorii am salvat-o in calculator sa ma inspir.
Eu inca oscilez intre torturi pentru cam pana acum vreo 3 idei. Daca va ajuta sa va inspirati vi le zic:
- ar fi un tort in forma cifrei 1 - cam asa ceva
- ar fi un tort ornat deasupra cu o foaie de napolitana imprimata pe care am cumparat-o - o puteti vedea aici
- as mai avea idee sa fac un fel de lac. Adica ceva in genul asta dar acoperit cu gelatina albastra, facute cateva frunze si sa pun niste ratuste (am primit o forma de plastic cu forma asta si vreau sa fac din jeleu ratuste ). Cred ca voi face cel putin 2 din aceste idei, eventual al 3-lea il fac de Sf.Alexandru.

Distractie placuta celor ce pleaca in concediu, sa veniti cu multe poze si pe cat posibil sa va si odihniti putin.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

am citit si eu cu placere realizarile lui Stefan!

in legatura cu cerealele - eu ii dau lui Vlad 6 lingurite pe zi, cate doua la fiecare masa de diversificare, amestecate in piure; in lapte - inca nu, ca il alaptez in continuare.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55718" target="_blank">Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (74)

Mergi la inceput