Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani, STEFAN!!!!

sa va traiasca sanatos, sa creasca mare si sa va aduca bucurii...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

herra-multumim pentru proiect...
ellen-multumim pentru urari.concediu placut...
Andreea si Doru-felictari pentru camera. e superba...ma inspir si eu de la voi?

naty-frumoase poze, frumoasa printesa...

andorra-bine ai revenit....

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am scapat si de ziua de azi!!!!
Multumim la toate ptr gindurile bune.
A rezistat eroic fara mincare si apa de la 8 la 16. Sincer, nici eu nu am mincat de la 7 tocmai ptr ca m-am gindit sa o sustin macar in mintea mea. Si eu una, muream de foameeee!!!

Doctorul a zis ca in general aspectul de care ma nelisiteam eu e ok, si ca nu ar tr sa ne facem probleme. Asta m-a bucurat si sper sa zica la fel si doctorul nostru. Insa asa cum am vazut si eu, nu este format nucleul la piciorul drept, si el crede ca nu ar fi asta ultimul ghips, adica e parerea lui, dar cica poate doctorul nostru decide altfel.
Dumnezeu e mare si poate cine stie....

de ati vedea-o ce a tot mincat acuma seara.
Pe la 18.30 a adormit plingind ca i-am dat decit 100 glapte. Dar si pe ala l-am dat cu inima strinsa, ptr ca uneori dupa anestezie vomita.
Dar nu i-a fost nimic si cum s-a trezit a infulecat( si cind zic asa am in vedere ca baga in gura ca un speriat) 2 felii de piine, 5 biscuiti si dupa asta si 100 g lapte.
Altceva nu am voie sa ii dau azi, numai lichide si uscaturi mai mult.
Aaa si a mai bagat si pufuleti: un pumn de-a lui tati.

Eu am intrebat de poze in prima pagina ptr ca parca a zis ceva AISSA de asta... si de aia nu intelegeam.
Am inceput sa pun poze in albumul comun, dar sa vad cum reusesc....

ANDREEA&DORU, eu si pina in ziua de azi sunt curioasa ce cadou ai pregatit ptr Julia si nu era gata si il promisesei la Stefan... sau e secret?( bat-o vina curiozaitatea) Si camera e super......

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Va multumesc din suflet inca o data pentru urarile facute!!!Sunteti minunate cu toate!Ma bucur tare mult ca imi sunteti prietene virtuale!!

Si in incheierea zilei de nastere a lui Stefan am sa-mi permit sa scriu aici cu drag, ca sa ramana pentru cand o sa mai recitesc paginile ce face si ce stie Stefanelul meu la un anisor!!!Sa stiti ca de data asta chiar vreau sa ma laud! Si vreau sa impartasiti si voi cu mine aceasta bucurie, ca am un pui frumos, sanatos, voinic si mai ales fff vesel!!! Il iubesc atat de mult ...si vreau sa stie toata lumea ce puiutz am eu!!!
Hm...ce stie sa faca: Pai bea din sticlutza singurel, a invatat sa bea si din canitza dar nu-l incanta prea tare.
Se urca pe patul din sufragerie care e ceva mai jos ca cel din dormitor.
Face "tai-tai" daca vrea, cand vrea, si mai ales zice si el "tai-tai"
Aduna figurile geometrice in cutie, se joaca frumos cu masinile, se joaca in general fff mult si mie tare drag imi este cand il vad cum se joaca il ador!
Face brrr-brrr in timp ce isi trece degetelul peste buze.
Cere singur ceaiul gangurind un sunet aparte pe care din pacate nu-l pot scrie
Daca vede ca ii pregatesc papa zice "mmmm" ceea ce inseamna "papa"
Cere singur biscuite pentru ca stie ca are mereu in cutia cu capac de la carucior
Stie ca usa de la intrare da spre curte si daca vrea afara se posteaza in fata usii si scoate un sunet aparte care inseamna ca vrea afara
Stie ca daca ii dau papucii in picioare urmeaza sa plecam afara prin urmare sta frumos la incaltat dupa care fuge la usa
Merge singurel daca se poate tine de pat, perete, scaune
Se ridica in fundulet din pozitia - pe spate, asta e chiar dureros pentru mine cand trebuie sa schimb pampersul
Il cunoaste pe tati, il striga, il cauta si il adora!
Cunoaste mingea, daca il trimit sa o caute o gaseste si arunca cu ea, asteapta sa o arunci inapoi
Cunoaste masinile, daca il trimit sa le caute vine cu una dintre ele, are mai multe, mici, mari, de forme diferite si la fiecare zice "buum-buum" (cum face masina)
Face diferenta intre masina lui de jucarie si masina lui tati care este "tata-buum-bumm"
Recunoaste catelul, si cel de pe strada si cel de jucarie, si mai ale cel de pe papucii cu care sta in casa
Nu pofteste de la noi din farfurie, doar vrea sa vada ce mancam, daca vrem sa-l servim si pe el se uita urat si stramba din nas, refuza categoric, prefera doar miezul de paine
Face ca si ariciul, adica isi stramba nasul intr-un mod haios tare, daca il punem sa faca ca si ariciul
Stie unde este acvariul cu pestisorii si daca il intreb unde sunt pestisorii se duce in camera direct la acvariu, ii sunt foarte dragi
Face "ti-ti" la floare si zice si el ca si mine"ti-ti"
Nu-i plac mustele, daca il intreb unde este musca in primul rand isi da peste urechi, acolo unde il gadila mustele cand doarme, si apoi sta nemiscat si asculta daca bazaie sau nu vreo musca Daca le vede da cu manutza dupa ele, le cunoaste, daca zic "uite musca" deja o cauta si o asculta...si tare il mai enerveaza
Isi umple cu cuburi bascula de la masina si asteapta sa o transport eu in alta parte si apoi vine si o goleste aici cred ca ar putea si singur sa o duca dar prefera sa se joace cu mine
Se catara pe orice, pe ligheanul intors, pe cate o jucarie mai mare, pe un scaunel...important este sa aiba de ce sa se tina, pe cosul de rufe intor invers.
Se pune in lighean si striga "bumm-bumm" semn ca trebuie dus cu "masina"
Merge de manutze, uneori cand se simte in siguranta se desprine cu o manutza si merge singur tinut doar de o manutza.
"Canta si "danseaza" dupa melodiile de la Intellitainer(este una din jucariile preferate)
Este foarte incapatanat si daca vrea ceva si nu obtine urla si plange pana ii fac pe plac, ajunge pana la a se tranti in funduletz si a da cu capul de usa, perete, pardosela
Oh...daca am uitat ceva sper sa nu se supere pe mine!
Sper din tot sufletul sa aveti rabdare sa cititi pana la capat si sa nu va suparati pe mine ca am indraznit sa-l laud atat de mult...Dar azi e ziua lui, eu zic ca merita laudat!!

Va pup!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Stefan - primul an din viatza mea

Mergi la inceput

Lilia, ma bucur tare mult ca ati scapat cu bine si a trecut si ziua de aiz, ca a rabdat eroic foame atatea ceasuri.Poate intradevar va fi ultimul ghips, noi ne rugam pentru Amelia sa scape cat mai repede!!!

Am sa pun si eu poze in albumul comun, deocamdata nu am pus pentru ca nu am avut timp, azi Stefan a fost foarte marait, asteptam al 6-lea dintisor, se vede fff bine sub gingie si inca nu se simte la atingere...
Stefan a primit cadou o masina mare de la tati si o galetutza cu lopatica si grebladupa care s-au tavalit in nisip si le-au probat dar el inca nu stie exact cum sa se joace cu ele asa ca i-am adus in casa pe amandoi inainte sa se umple pana in chilotzi de nisip

Sa va zic ce am inventat eu azi!Poate va ajuta si pe voi!Tzarcul nostru care de o vreme in coace e cam piesa de muzeu sta cu cateva jucarii intr-un colt al bucatariei si Stefan de multe ori vrea sa scoata jucariile din el dar nicidecum sa stea acolo inchis!Ei bine...ce am facut?Am luat tarcul, l-am rasturnat pe o parte in hol, si vreau sa va spun ca de mai bine de o ora nici nu am mai stiut ca am copil!Si-a carat o parte din jucariile din dormitor in tarc, sa jucat acolo in sensul ca a tot iesit si intrat in tarc a fost foarte incantat de noua lui "casuta" Am vrut sa-i fac si poze dar nu am avut timp, eu bucurandu-ma ca sta linistit mi-am facut treaba prin bucatarie.Dar maine ii fac poze sa vedeti si voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana iti mai spun inca o data sa fiti fericiti alaturi de minunatul vostru copilas, Stefan!
...si am avut rabare sa citesc pana la capat postarea ta...si m-a emotionat....cel mai mult dragostea ta pentru el....
Sa va iubiti toti 3 mult mult!

Lilia ma bucur ca ati trecut cu bine si peste hopul asta!Multa multa sanatate Ameliei si voua multa putere va doresc!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Ana, aceeasi chestie am facut eu azi dar cu o cutie mare de carton. Dar oricum pana la urma tot s-a plictisit.......

Mai vroiam sa va intreb de cereale, cate cereale mai dati bb-ilor? Mie mi-e teama sa nu-i dau prea multe. Seara, ii dau cam 4-5 masuri (de la laptele praf) de cereale amestecate cu fructe. E mult? E putin? E ok?

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

mcm eu cred ca nu e mult.Stefan nu prea a vrut cerealele dar eu ii mai fac o data pe saptamana gris cu lapte, din cel obijnuit, i-am dat deja de 2 ori si ii place, nu-mi fac probleme.Am sa mai incerc insa cu cereale instant din nou, poate si-a schimbat gusturile si o sa-i placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

ana_a La multi ani pentru Stefanel si din partea noastra ,ii dorim multa sanatate si tot binele din lume .

Eu am o intrebare la fetele cu bebei de 1 anisor ,le dati lapte de vaca ori inca nu ?Prin carti am citit ca de la 1 an se poate da,dar nu stiu daca se incepe treptat ori cum ?

SA va mai zic ce face Deanna .E sanatoasa voiasa dar nu maninca bine ,sint zile cind maninca numai de 2 ori ,Ii place mult lapticul si ar bea 1 litru pe zi .
De 2 saptamini merge foarte bine,poate sa ajunga din dormitor in garaj sau afara ,se intoarce din mers ,se aseaza in pirostrii si se soala in picioare fara sa se tine de ceva .
Mai nou s-a suit pe masa din sufragerie si si-a bagat mina in veceu sa se balaceasca in timp ce eu ii spalam oala .

ana si mihaela asteptam pozici .

pupici si va doresc un we placut.

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Lilia ma bucur ca ati trecut cu bine si peste ziua de azi si sper ca doctorul vostru sa decida ca nu mai e nevoie de ghips.
Multumesc pt linkul cu papusa. Am gasit asa ceva in Cora si la o librarie, acum ramane sa ma decid pe care sa o iau.

Ana, mi-a placut foarte mult postarea ta in care "l-ai laudat" pe buna dreptate pe Stefan.

Eu am stat astazi numai in bucatarie si maine dimineata tot pe acolo o sa fiu. Alexia e ceva de speriat: nu vrea sa manance nimic, e maraita, plangacioasa, nimic nu-i intra in voie...exasperanta la un moment dat. sa iasa maselele alea mai repede ca simt ca nu mai pot eu...dar ea!
Pana la urma voi orna tortul ca o ferma de animale...sa vedem ce-mi iese maine! Am cumparat animalute mici din plastic. Am vrut sa-i cumpar Alba ca zapada si cu piticii dar costa fiecare figurina 120000 lei ceea ce mi s-a parut enorm de mult.
Tare sunt curioasa ce-o sa-mi iasa...hihihi. Sper sa nu stric tortul la final!

Davina, eu am intrebat doctora ce lapte sa-i dau de la 1 an si mi-a recomandat Nestle Junior pt 1-3 ani. Am cumparat laptele dar inca n-am inceput sa-i dau pt ca mai am cateva pungi cu laptele ei de pana acum. Mi-a zis sa mai astept cu laptele de vaca, ca e mai buna asta praf...nici nu se strica, se face usor si oricand este proaspat. Cel putin pana la 1 an jumate sa-i dau asa ceva.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput