Mamici si bebelusi de iulie - august (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

OK am revenit, astept sa se trezeasca Ioana Alexandra sa pape desi dupa socotelile mele ar mai avea vreo o ora de dormit...

Lapticul a venit in ziua a 3-a seara, dupa ce intrasem in depresie, motivul fiind: laptele!!!! Cu o noapte inainte m-am trezit pe la ora 4 si am luat pompitza si da-i si mulge, da-i si mulge... nik!!!!
Dimineatza hopa si depresia... am primit o felicitare de la o prietena de-a mea pe care n-am reusit s-o citesc pentru ca dupa primele cuvinte m-a umflat plansul... am lasat-o pentru alta data...
Ma rog, seara mi-a venit lapticul, i-am dat sa pape la san si apoi i-am dat si completare o seringa de laptic facut de d-nele asistente, iar de dimineatza a venit lapticul si de atunci papam numai la san.

Ioana Alexandra este inca slabutza si doarme foarte muult, ma intreb daca este normal...??? Noaptea doarme f. bine, iar in timpul zilei doarme cca 3 ore dupa ce papa cca 20-30 de minute. Eu ii dau un singur san la masa, iar la masa urmatoare i-l dau pe celalalt desi am ragade la stanul stang... Mie Ioana nu-mi goleste sanul la masa, lapte curge in continuare dar se pare ca ea este satula de doarme linistita 3 ore pana la urmatoarea masa.

Mamini, ce faci, cum te simti dupa operatie????? Lapticul a venit??? Imi place numele pe care i l-ai ales domnisoarei Duracell, super!!!

Ioana, dupa cum vezi pe fi-mea tot Ioana o strig, desi vroiam ca Ioana sa fie al 2-lea nume... He he!!! M-am refacut f. bine dupa operatie, a doua zi eram in picioare si am umblat foarte mult, nici nu m-am mai asezat in pat, circulam din camera in bucatarie si invers... conditiile de spital au fost extraordinare, o garsoniera suuuuper!!!! A contat foarte mult faptul ca imediat dupa ce mi-a trecut efectul anesteziei am inceput sa ma invart de pe o parte pe alta in pat desi muream de durere. A doua zi am fost ok iar a treia zi... zburdam!!!!

Anis, pe tine te-am auzit cu durerile de oase... sa stii ca am si eu, si mai ales in zona pubiana!!!! Oare de ce..??? Apropos, am incercat sa ma uit pe poze dar... nu este nici un album nou cu Ingrid!!! Poti te rog sa le mai postezi o data??? Pupici multi!!!

Fetele, merg sa pap acum, mai revin!!

Irina si Ioana Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

am mai pus niste poze :

Ingrid ingerashul pe care mi l-a dat Dumnezeu

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Irina , folderul nu era public...de aia nu se puteau vedea..acum sunt.

Da, eu m-am plans si inca ma plang de dureri de oase.Eu am osteoporoza de nastere, care va disparea cam in 2 luni de la nastere.Poti lua algolcamin.
La tine daca sunt numai in zona pubiana e ok, iti dai seama ca oasele alea s-au dilatat si acum se strang.
Pe mine ma doare f tare spatele, genunchi si bazinul...in nici un caz nu ma doiare epiziotomia..pe aia nu o mai simt de mult..bine ca trece.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

URA AM INTERNET!!!!
sOTUL MEU S-A FACUT LUNTRE SI PUNTE SA IMI PUNA INTERNET CAT DE REPEDE, CA ERAM PROGRAMATI PE LA SFARSITUL LUI SEPTEMBRIE.
Mai avem ceva probleme cu calculatorul, dar asta se rezolva.
Nici nu stiu cu ce sa incep.
Mai intai felicit toate noile mamici, si le urez mult laptic si cat mai putine colici, ca vad ca e la moda.
Irina si Anis v-am vazut fetele, sunt adorabile. O sa incerc sa pun si eu poze cat de curand.

Noi avem 3 saptamani si 3600 g, (ne-am nascut cu 3050, si am iesit din spital cu 2900) asa ca am o mancacioasa mica.
Azi din pacate ploua si la noi asa ca stam pe acasa, acuma doarme bine si sanii mei dau semnal ca se apropie ora mesei.
Adi e cel mai bun fratior, vrea sa o linisteasca de cate ori plange cu urmatorul cantec de leagan:
DORMI PUIUL MAMI
DORMI IN COPAC,
CAND BATE VANTUL
TU CAZI IN CAP. e din Familia Flinstone.
Noi pana acuma nu am avut asa colici spectaculoase cum avea Adi, doar de vreo doua ori a plans ceva mai tare. Eu incerc totusi sa nu ii mai dau sa suga daca tot plange dupa ce a mancat, macar o ora pentru ca dupa parerea mea poate sa ii doara burtica si daca mananca mult si total aiurea.
Bine asta am inceput sa fac de vreo 3 zile, pana atunci i-am dat asa cum vroia ea.
O sa va povestesc si eu cat de curand cum am nascut, si cum a fost in primele zile si o sa incerc sa pun si poze.
Ce vreau sa va spun neapararat este ca la al doilea copil am simtit o implinire deplina, simt ca plutesc de fericire.
Si imi pare rau ca la Adi nu am simtit la fel, atunci am avut o depresie in toata regula si abia acuma realizez ce am pierdut.
Dar nu-i nimica, pentru ca Adi nu a avut de suferit din cauza asta.
E minunat sa ai doi copii sanatosi si frumosi. Fericire mai mare nu exista.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Scuze ca am uitat sa imi schimb semnatura.
Fetelor cum fac link-ul pentru poze, ca am uitat..lauzia asta

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina ma bucur ca ati hotarat ca Ioana sa fie primul nume al norei mele hihihihi fain !!! Ce bine ca ai laptic si ea papa bine ma bucur mult de tot pt voi si pt tine ca ti-ai revenit rapid si ai scapat de depresie...eu am purtat-o ceva mai mult si laptele a venit deasemenea mai tarziu abia dupa 2 sapt. dar bine ca a venit. Ma bucur ca aui mers repede dupa operatie si ca te-ai miscat pe parti in noaptea aia cum ti-am zis eu ca era f important. Bravo!!! Da se vede si in pzoe ca ai avut super conditii asa mai merge! Aici nu e asa ceva la rezerva deci nu avea sens sa mai dau vreun mil jumate ca sa stau isngura in acelasi conditii zau. Acolo e ca in afara vad eu super!
Delia bine ai revenit printre noi si ma bucur ca puiuta ta creste bine si ca esti fericita iar Adi e un scumpic si e bestiala melodia lui pt sora lui ce mai Si se poate realiza amaantul mesei cumva si nu la cerere???? ca tare ma intereseaza.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Delia da paste la link in profilul tau personal la semnatura jos.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina-frumusica foc printesa voastra, mi se pare ca seamana la cap si fata leit cu tati, sa nu ma bati, ok.Ma bucur ca te-ai refacut rapid si ca aveti laptic si mincati bine.
Anis frumoase pozele cu Ingrid!

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, bine ai revenit acasa ... si printre noi!!!! Ioana este SUPERBA!!! Si seamana asa de bine cu taticul ei ... (f handsome taticul!)
Imi amintesc si eu cu drag cind Eva avea citeva zilisoare si era asa de micuta si dormea mai tot timpul, nu plingea deloc, era fetita foarte cumintica ... Hehehe ... Zilele alea au trecut! Acum e in toata regula si s-a smecherit de tot. Irina, uita-te bine la Ioana acum si fa-i cit mai multe poze, pt ca zilele astea trec asa de repede ...

Anca, nu se poate sa ai numai grasime! O sa vezi ce mare va fi flacaul; de obicei, drii spun o greutate mai mica, din precautie.

Cine zicea de "nechezatul" bebelusului ... Asa a facut si Eva de cind s-a nascut; dar numai dimineata; si inca mai face, dar nu asa de mult; probabil ca incepe sa isi dea seama ca este domnisoara; acum scoate sunete ca si cum ar vorbi; si cind plinge mai tare pot distinge ca spune "maaaa - maaaa- maaaaa"; deh, ea nu zice oaaaaaaaaa ca alti bebelusi (poate plinge in engleza ).
Azi-noapte a fost foarte bunuta; a papat si a dormit; inca mai doarme; azi e ziua buna ... Miine? nu stiu? Ptiu! sa n-o deochi!

Va pup.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Denisam

Mergi la inceput