Mamici si bebelusi de iulie - august (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, bine ati venit acasa, e o scumpa fata ta! sa va traiasca! cum te simti? sper sa te refaci repede, ca eu trag de mine de nu mai pot cu fierul si cu antibioticele si alea de durere si cu restul de fire si abia astept sa fiu si eu in forma buna...

s-a declarat copilul azi: Sofia Ioana. dar parca tot Veve i se potriveste mai bine

Ankak, nu plinge cu pinguinii, ca eu am facut-o pe-aia: "din 3 lei mai am o mie" - am copil de aproape 3600+ placenta+lichid amniotic inca 1500g+ 1ljuma de singe pierdut in operatie+ inca o portie de sa zic 300 ml si alte "pierderi" si la cintar minus 5 kg!!!!!!!!!!! nu stiu cu aritmetica asta cum o fi... deci ai tovarasa de club, intii sa ma dau pe brazda cu alaptatul, sa atingem un echilibru si apoi ne apucam de treaba, am inteles ca daca vrei sa alaptezi nu ai voie sa scoti decit grasimile si zaharul din alimentatie si sa faci miscare. nu pare asa greu, deocamdata sa ma refac cu anemia si sa ne vina lapticul cum trebuie.

Kulta, ce faci? Acusor?

felicitari Giana pt premiant!

fetelor, cu coliceii sper sa scapati cit mai curind, si noi plingem noaptea dar nu stiu daca sunt colici sau pur si simplu manifestari: sunt treaza si vreau papa, schimbata, vreau sa fiu bagata in seama si pupata si leganata- ca am inteles ca intr-o anumita masura e normal sa vrea companie. dureaza o ora jumate-doua si apoi face nani. sper sa ne ocoleasca colicii aia rai...pupici pe burtica sa se linisteasca.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Irinaaa - ce buburuza mica si draguta ai. Sa va traiasca si sa fie norocoasa!

Ankak, Acusor - am vazut si eu ca suntem ultimele pe baricade. Offf, mai bine ma inscriam la sep-oct, ca mi-am pierdut speranta ca nasc luna asta. Nici un semn.
Si mie mi s-a parut scorul cam mare pt anestezist si neonatolog. Eu nasc normal cu epidurala, nu fac cezariana. Eventual o sa vorbesc cu sotu' sa-i spun sa le dea cate 100 $ ca sa fie mai putin.

Eu am mai intrebat odata si intreb iar, poate poate isi face cineva timp sa-mi raspunda. A NASCUT CINEVA LA POLIZU? Cat ati dat? Sau macar la alt spital din Bucuresti, pt ca sigur difera preturile fata de provincie.

Mada & Daria 38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!!

Irinuca, bine ati venit acasa!!! Aveti o printesica frumusica foc! Seamana cu tati la par, asa-i?

Kulta, ceva simptome? Cum te mai simti?

Noi azi suntem fete mari! 3950g si i-a cazut buricul!!! marti mai vine moasa la noi si probabil inca o data si gata cu vizitele la domiciliu.

Vad ca nu e singurica Emma mea in clubul colicilor, din pacate azi de dimineata de la 4 la 6 a marait, s-a tanguit, se incorda, nu reusea sa adoarma, pana la urma i-am dat Bonnisan - la care se stramba de numa, numa - si mi-a adormit instantaneu. E asa de suparata cand ii dam Bonnisan, cred ca e mai mult treaba psihologica, cum simte gustul, cum tace din gura mititica, cred ca de frica sa nu ii mai aplicam si alt tratament neplacut ei.

Speram si noi sa treaca mai repede perioada asta mai grea cu colici.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini ce ma bucur ca v-ati hotarat la numele Sofia e tare frumos si ca sa nu mai zic ce bine ma simt ca i-ati pus si Ioana la fel ca si nora mea Sper sa te simti si tu mai bine curand si sa fie totul ok. Asa e acum poti lasa dulciurile si ceva grasimi si zic eu ca se va vedea in mod cert. Asa ca nu trebuie sa te surghiunesti.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele,
Simptome nik, in afara de dopul gelatinos. Ma apuca groaza cind ma gindesc, ca luni e termenul si bb Sebi, nik. Poate fi ceva in neregula? Cum l-as putea determina sa iasa afara?Stiti ceva metode?
Irina, sunteti asa frumosi.....Sa fiti sanatosi si sa va ocroteasca Dumnezeu.
Mamini, pozici cind vedem? Stiam ca pentru a veni laptic mai mult poti bea ceai de KUMINAT adica chimion. Asa ceva gasesti in Finlanda si in magazinele alimentare la mirodenii.
Anca, cum te mai simti? Eu credeam ca am burta mare dar cind am vazut-o pe a ta...Sa fiti sanatosi. Poate nastem in acelasi timp.
Acusor, nici un simptom? Cit mai stam pe baricade, fetelor???????????
Mai am o intrebare: CIT E FRATE DE MARE DOPUL ASTA CA IESE DE DUMINICA SI NU SE MAI GATA?
Pupici
k39+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Fetele mele, va multumim mult pentru aprecieri, eu una sunt indragostita de ea, nu-mi incap in piele...

Katink, am vazut-o si pe Emma, este tare dulce, nu degeaba ii spuneai tu dulcineea...

Ioana, ai vazut ce nora faina ai????? O sa fie un cuplu minunat impreuna cu Andrei al tau!!!!!

Kulta, scumpa, tot pe baricade??? Hai ca o sa ai un bbSebi grasunel si sanatos!!!! Sa speram ca nu te mai tine mult!!!!

Mamini, pai stai sa-ti zic eu cu socotelile cum stam: am plecat la spital sa nasc cu 72 kg la activ, Ioana a avut 3200, bashca placenta, lichidul, sangele pierdut... prtimele doua zile fara hrana, doar iaurt si supa strecurata.... si ieri aveam 68kg si 800g!!!! Pai cum vine asta?????!!!!!

Va pup, revin

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mamini, inca sunt acasa fara nici un simptom.
Kulta, vad ca nici la tine nu vrea Sebi sa iasa. Sa stii ca aceeasi intrebare am si eu. Cat de mare e dopul asta?
Eu de ieri nu mai elimin nimic. Am eliminat marti noaptea o mare bucata de dop si nu stiu daca mai e ceva pe acolo.
Burta se intareste tot timpul dar fara dureri. Am intrebat-o pe dr. si mi-a zis ca e contractie "buna" cand se intareste burta si ma doare. N-am avut decat una singura de genul asta. Mai astept. Poate vrea sa vina bebe la termen. Ii face in ciuda bunicii care vrea sa iasa leu. Daca iese saptamana viitoare deja e fecioara. Hi Hi Hi!

Pupici
acusor 39+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Mamini, Irina...pai daca e sa socotim....s-ar putea sa nu prea ies bine Eu am mai pierdut 2 sarcini inainte dse asta ( oprite in evolutie ) de la care am ramas ( de la fiecare ) cu cite 5 kg pe care nu am mai reusit sa le dau jos. Asa ca acum am ajuns la venerabila greutate de 105 kg. Cit si cum am sa dau jos....mai vedem! Important e sa fie bb sanatos. Chiar la stirile de prinz am vazut la protv un reportaj de la o maternitate din Iasi de unde a iesit externat cu acte in regula de sanatate un bebelus care dupa 2 zile de stat acasa a murit. Cica avea o malformatie de cord si a contactat un virus care i-a fost fatal! Si dr neonatolog a zis ca nu a putut sa depisteze malformatia de cord iar virusul nu l-a luat de la ei! Sint ingrozita!!!!!! Va dati seama ca paranoia e in floare dupa ce mai auzi din astea!!!!

Anca si Matei 38s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Kulta, saru'mina de intrebare...cum sa ma mai simt? Mare asa cum si sint de altfel!!! Eu inca nu am eliminat nimic, dar am inteles ca nu e obligatoriu sa il elimini cu mult timp inainte , se poate intimpla si chiar inainte de nastere, nu? Eu daca ma vad toata ziua nu-mi adu seama cit sint de mare si in casa nu am nici o oglinda in care sa ma vad din cap pina in picioare. Asa ca am fost intr-o zi la un mare magazin si m-am vazut in geamurile de la intrare ....stupefactie!!!! La care sotul meu, un dragalas de altfel, zice... : lasa mama ca's defecte! Nu te mai necaji!
Cit despre nascutul simultan... sa-r cam putea, daca mai asteapta bb tau. Mie imi vine dr din conc miercuri sau joia viitoare si ma internez ca fac cezariana. Asa ca....

Anca si Matei 38s+

Mergi la inceput

Stiti bancul cu "simultan"???
Cica doua tipe intr-un lift. Se blocheaza liftul si incep sa strige dupa ajutor : una : Ajutor!, Cealalta : Ajutor! Nimic. Zice una : bai, cred ca nu-i bine asa! Hai sa strigam simultan! La care cealalta : SIMULTAAAN! SIMULTAAAN!

Anca si Matei 38s+

Mergi la inceput