Mamici de martie-aprilie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Ionica,

Multumesc pentru mesaj. La mine estradiolul a fost 140 si 130, dar asta inainte de a face injectia cu gravidinon (o fi altceva decat gravidinona de care stii tu?). Mie de la laboratorul unde am facut analizele mi-au dat niste valori de estradiol in sarcina si la 3-4 saptamani ziceau ca normal e sa fie peste 360...

Pe de alta parte implantarea embrionului am inteles ca e anuntata cu o sangerare usoara, care nu dureaza mult... la tine cat a durat? Eu sunt deja in a 6-a zi si nu pare sa vrea sa se opreasca, iar sarcina mea e si un pic mai mare decat a ta.

Abia astept sa ma duc maine la echograf sa vad daca a mai crescut bebe. Luni avea 3 mm.

Sanatate multa la toate burticile!
Letitia, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana22 spune:

Buna fetele....am o veste mare,am facut un test de sarcina si in sfarsit e pozitiv,am mai facut inca doua pentru linistea mea care au iesit tot pozitive .La 7 seara am programare la doctora mea,doamna Mihalache Florina.De un an si jumatate incercam sa raman insarcinata fara succes iar acum,dupa o luna de la primul control la doamna doctora sunt deja insarcinata.Va doresc multa sanatate.Va mai scriu diseara cand me intorc de la cabinet.O zi superba va doresc.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marib spune:

Buna, fetelor

In sfarsit am si eu net acasa.La servici am net, dar nu pot sta mult, insa v-am citit mesajele in fiecare zi.Am scris si eu la inceput.Sunt graviduta in 7 saptamani si o zi, DN 23.10.78.Sunt la prima sarcina si sunt foarte panicata. Imi pare tare rau pentru fetele care au pierdut sarcina ! Vreau sa va spun ca de cand am citit de sarcina oprita in evolutie numai prostii imi trec prin cap.Eu mi-am facut toate analizele, inclusiv toxoplasma si listeria, sunt toate ok, iar la 5 sapt si 6 zile am vazut la eco inimioara lui BB. Vreau sa va spun ca nu mai am rabdare pana ajung la urmatorul control , abia in 14.09 !!! nu am avut nici o sangerare , nic macar un pic pana acum ! ma dor doar sanii, mi-e somn si foame dar nu foarte tare, credeti ca sunt ok ?

Va multumesc,
Mari
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare mamici in devenire,
a mai fost cineva la dentist pe perioada sarcinii? AM o masea de minte care ma cam deranjeaza, nu pot minca ca lumea. Am sunat si mi-am facut un appointment, dar mi-au zis ca nu vor sa il scoata pina nu trec de primul trimestru deci mai am 4 sapt de indurat .
Miine ma duc si la ginecolog si la dentist si trebuie sa-mi reinnoiesc si carnetul de conducere si cartea de sanatate. AM de alergat nu gluma.
Ah si asta vroiam sa intreb, daca exista ceva de amortit care se poate da la femei gravide?.
Andreea 8 sapt. +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare burtici!

Bine ati venit Pispirica siIoana22 ! Sarcini usoare si sanatosi! Mai povestiti-ne despre voi si poate dati si date pt listutzta noastra! Multumim tcelen!

dea0277,eu am fost cand eram gravida cu Daria la stomatolog si mi-a zis ca nu e voie sa lucreze la gravide decat in trimestrul al II-lea de sarcina (primele 3 si ultimele 3 luni NU).
Bafta multa maine la doctor si sa ai putere la "alergatura"!

Eu luni merg la medic, sper sa-l vad din nou pe bebelin si sa-i aud iar inimioara , ma topeste.
Nu stiu ce e cu mine, mi-e foarte rau si greata seara in special. Parca se numeau "greturile de dimineata", nu?!

,

Catrinel 10+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiii2 spune:

buna burtici!
sunt foarte bucuroasa,astazi am fost la dr si am facut eco,l-am vazut pe bb si pe inimioara lui.are 1,6cm.
am avut ceva emotii,pentru ca acum 2 zile am avut o scurgere rozalie,dar am inteles ca este cit de cit normal.
oricum m-am linistit,pentru moment,cind l-am vazut cum se misca.
va pupik !
emi+ bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Cat, atunci e cam nasol ca nu prea pot deschide gura ca lumea, ma doare. Cred ca nu prea are loc maseaua acolo si imi intra in ligamentul care leaga maxilarul de sus cu cel de jos. Poate poate sa-mi dea ceva de durere ca sa pot minca ca lumea. Mi-a luat aproape juma de ora sa maninc un sandwich. Sa vedem, daca trebuie sa indur, o sa indur ce sa fac.
La cite sapt esti oficial in trim 2, la 12 de la UM sau la 12 de cind s-a format bebele?
Trebuie sa-mi iau si liber de la serviciu maine sa mai pierd niste banuti :))
Andreea 8 sapt. +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Azi am fost la medic. Nu l-am vazut pe bb dar m-a asigurat ca totul e ok, sunt in 6 sapt. si 3 zile, am o gramada de analize de facut, la echo m-a programat peste 2 sapt ca sa se vada clar inimioara cum bate, mi-a dat multe documentatii, brosuri si esantioane. M-a pus in garda in caz ca creste fibromul si imi provoaca dureri sau sangerari, mi-a prescris un calmant si multe nr de telefon unde pot sa sun pentru urgente si oricand am intrebari. Daca cumva voi avea dureri atunci va trebui sa stau acasa, oricum in functie de cum imi ies analizele (daca sunt imunizata sau nu la bolile de copii) voi merge la scoala sau nu, exista acel concediu preventiv ca sa nu fiu in contact cu copiii sau intr-un mediu stresant. Vreau sa va spun ca sunt o norocoasa sa am o doctorita pe gustul meu, si daca totul va fii in regula cu sarcina cu ea voi si naste. Pe 10 aprilie!

Nu uitati sa va dati cu crema hidratanta, cat de grasa, 1-2 ori pe zi, in special pe burtica, sani si funduletz!

Dea, poti sa iei Tylenol pt calmarea durerii, altceva intreaba doctorul! sau vezi de ceva homeopat!

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Bun venit noilor mamici si sa auzim numai de bine!

Cine imi poate explica si mie cum sta treaba cu Rh-ul sangelui ca eu simt ca-mi pierd rabdarea. Am intrat deja in saptamana 10 si NU AM NICI O ANALIZA facuta. Macar de analizele mele doctorul a mentionat ca le va face dupa luna a 3-a dar de analizele sotului nu a pomenit nimic. Ce se poate intampla daca nu avem aceelasi Rh? El ce analize ar fi obligatoriu sa faca? Mi-am promis acum cateva saptamani sa nu ma mai stresez si sa fiu calma dar simt ca ajung la limita.... Plzzz

Sanatate maxima la toata lumea1

rocsana si bobita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara burticicilor!

Mai fetelor este tare aglomerat aici cu viitoare mamici si vad ca suteti si harnicute ,scrie-ti prea repede la ritumul meu de "babuta" adica 32ani!!
A fost la eco dar nu am aflat prea multe inafara de faptul ca am un sac gestional bine plasat si o vezica vituculara .Ma voi duce martea viitoare cand voi avea 5 saptamani ,trebuie sa-mi spuna ca totul este in regula ca nu mai pot imi plesneste creierul!
In schimb ma lupt cu toate starile de viitoare mamica, noseea,ameteala si leneveala!!
SIMT ca de data aceasta totul va fi bine,si hai sa le incurajam si pe fetele de la endometru,ovulatie,le v-a face placere daca mai trece cate o butrica pe acolo sa le ureze bafta ,ca este acolo un butoi plin cu fete in cadere!
Eu de la ele vin, dar am promis ca voi ramane acolo pana mai iese vreo cateva cu burtici.

Mergi la inceput