Bebelusi de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anca, uite cum faci cu semnatura. O sa scriu cu linkurile tale:
[ url="http://community.webshots.com/user/anky2100" ]Pozele mele[ /url ]
[ url="http://community.webshots.com/user/cristil102" ]Pozele lui Cristi[ /url ]
Vezi ca eu am lasat niste blank-uri intre cele doua rinduri de paranteze patrate, ca sa vezi cum se face. Tai tu blankurile alea si o sa iti apara ok linkurile.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am fost azi la dr. si exact ca-n filme am plecat bou si m-am intors vaca.Adica m-am ales cu bilantul bebelusului la 4 luni insa ortopedul mi-a facut bilet de trimitere pentru miercuri dimineata,in regim de urgenta la chirurgie ortopedica sa-i faca cu nu stiu ce aparat nu stiu ce naiba...Mi-a cracit-o si lungit-o da' n-a zis daca e bine sau rau...Am iesit cu o mie de draci dupa mine si cu lacrimi in ochi...Acuma Dumnezeu cu mila miercuri...

Gabitza daca vreisi ai timp trece si la mine la 4 luni 6,900 si 64 de cm...Saru'mana

Beatriced eu am facut botezul vineri ca atunci am gasit loc la restaurant...Da' m-am lamurit ca fiecare popa are pasaricile lui si nu una ci stoluri.Barbate-meu a vorbit cu unu care-i spunea ca nu va fi botezata cu numele din certificat,iar la botez au fost altii,numai 4, si n-a comentat nimeni.Dupa ce-i citeste crezul copilului il dezbraca si il da cu ceva dupa care il baga in apa,in prealabil sfintita prin tot felul de slujbe ,si aici depinde de tehnica fiecaruia,apoi il miruieste,tunde,impataseste,iar ca sunteti baieti va alegeti si cu o excursie moca prin altar.La final il imbisericeste,adica un mic pelerinaj pe la icoanele din biserica si gata...liber la mancare si bautura.Cu scaldatoare la mica ciupeala cu nasi.La mine,la ambele botezuri,am facut-o la o ora doua dupa ce-am venit acasa...Nu au carait nasii,asa ca am scapat de un eventual balamuc si a doua zi...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)

Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55862" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (10)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput