Bebelusi de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

scaunelul key 1 de la chicco http://www.reclama.ro/COPII/Scaune_auto/CHICCO/Scaun_auto_Key_1/
in loc de reclama scrieti trei ursuleti (intr=un cuvant)

primele minute de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Merci de info. sezlong. Asta de la barza vad ca e 850.000, ma duc si eu azi pe acolo, ca pe net sub 2mil nu gasisem.
Anky- nu scrie nimic de prebiotice pe cutia de Nan1, dar zice ca e imbogatit cu Fe. Mie personal in place mai mult decat milumil-ul, se dizolva mai bine, e mai fluid, miroase mai bine.Pare mai "subtire" per total, ma intreb daca o sa-l asimileze mai bine...Oricum mananca mai des, am trecut la 6 mese de la 5. Da' am scazut cantitatea la o masa, sa nu ne intelegeti gresit...
Loreen- pana la urma cum ai facut cu cerealele, ii dai din alea cu lapte sau simple... Ca acu' manaca Nan si astia de la nestle nu au cereale de bb...Peste 2 sapt (dupa vaccin-ul de 4 luni) incepem si noi cu cereale-ca prea suntem manechine. Cica "sa-i dam intai cereale sa mai ia in greutate" ...pai ea se scoala pe la 8 si nici nu viseaza sa ceara mancare, daca ii dau si cereale seara probabil ca pe la 12 ziua urmatoare sa ma intrebe de vorba...
Androix- caruselul de la Primi Pasi din carrefour l-ai vazut de curand? Pretul chiar e super, eu sub1,5mil nu vazusem, de asta 2mil mi se parea relativ ok.La pretul asta as mai lua si eu unul, ca Iepurete e cu okii cat casa dupa tot ce misca...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Loreen- de munte ce sa zic...parca - parca a mancat per total ceva mai bine...da' total imprastiat nu a mai respectat nici un program. A dormit ceva mai mult ziua, poate si pt. ca a dormit noaptea cam "iepureste"- adica cu foiala, suspine, oftaturi...si sculat pe la 4-5. Si adormit la loc doar dupa ce halea cam 50ml de laptic. Dupa asta se trezea mai tarziu dimineata...asa ca programul dus a fost. Da' cand ne-am intors acasa a revenit usor la el.
Am culcat-o in carut, si nu cred ca a deranjat-o. Cam naspa cu frigul, in camera erau seara cam 20-21 grade si asta pt. ea e frig, asa ca am sarit de baita de cateva ori, doar am sters-o cu un prosop inmuiat. A, si o chestie nasoala, a cam luat-o soarele pe fata...desi era data cu crema (da' fara SPF, era aia de vant de la sanosan) si afara era innorat . Sau poate de la vant... oricum pare ok.
Adina Modelul ala cred ca e de la 9kg in sus...unele pana la 18, altele pana la 36 (alea care merg ca inaltator). De obicei alea cosulet sunt pana la 9kg. Totusi am vazut si unul Vector- parca - la bbtau- la fel ca asta de la chicco care era de la 0 luni. Hai ca te-am lamurit bustean...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fran cu cerealele pana la urma am cautat de m-au gasit dracii si am dat peste o cutie de la Humana cu mere dar fara lapte.Ii dau doar seara o masura in lapte ca sa fie mai consistent si sa doarma pana dimineata...Iar diversificarea am inceput-o cu fructe in care am bagat si biscuiti.mie doctorita mi-a zis sa nu-i mai dau fainos ca are tendinte de ingrasare...da eu ii dau ca la cat lapte bea m-as mira sa se ingrase.Cand o reveni la sentimente mai bune cu laptele am sa-i scot biscuiti...pana atunci mai pun si cereale si biscuti.Cu cereale cel putin piureurile de fructe sunt beton...As hali si eu...
Am vazut pe internet de la Humana si gris fara lapte tot de la 4 luni,iar de la milupa faina de orez...Oricum gama este foarte restrictiva asa ca pana la urma o sa incerc si din cele cu lapte dar mai incolo pe la 5-6 luni

Tocmai cu dormitul noaptea imi fac si eu probleme.noi am rezervat deja camerele la Bran,la Pensiunea Aaron.Pana la urma am sa iau tarcul ca in carucior a mea nu doarme nici batuta,iar in scoica mi-as bate joc de ea sa o tin 3 nopti...

Babygirl stiu ca scaunele mari de masina sunt de la 0 la 18 kg adica pana la 4 ani sau de la 9 la 36kg...oricum nu poti sa pui copilul mai devreme de 5-6 luni in ele din cauza pozitiei...Eu mi-am luat unul de la bebeconfort...Iseos

Mai nu mai stiu ce sa fac cu Delia sa-mi manance lapte...Azi pana acum abia a baut 180 si pana se culca mai are o masa pe la 5.Ma bate gandul sa-i fac niste analize...sa nu fie naibi ceva,desi ea a inceput sa nu mai manace de cand a facut rosu in gat...Mie mi-a fost rau toata ziua de la tensiune si mai ma paste si o criza de lombosciatica...Ma gandesc cine se va ocupa de Delia cand o fi in plina criza...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)

Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Babygirl,- eu am lua un scaun masina Chicco, dar se numeste Zenith. Singura diferenta este ca la Key 1 reglarea hamuilor se face printr-o clapeta, cam asa ceva, iar la Zenith prion schimbarea se face manual, ma rog sper ca se in telege ce vreau eu sa zic.
The point is ca sunt valabile de la 9 la 18 kg, adik atunci cand deja stau bine de tot in fundulet. Al meu are 7,5 kg, deci m-am socotit ca dupa ce implineste 7 luni se poate folosi, deci...
Eu zic ca merita luate de marca, eu am patit-o cu patutul si cu caruciorul, ambele Baby Care. Vreau sa le cer banii inapoi, ca in 4 luni si un pic sunt deja praf.

Loreen- de la Humana fara lapte mai este si Orez cu vanilie si bourbon ( spre ca e numai aroma, nu si bourbon), nu numai Apfel.
La Nestle am vazut cereale fara lapte, dar cred ca scrie numai dupa 6 luni.

Acum , sa va zic despre Thomas - este un baiat mare care papa numai de 4 ori pe zi-dimineata papa un beberon mare cu lapte Humana 1, la 13 -200 de grame mar, morcov, cu un piculet de cereale, sau orice altceva ce ii dau, el mamanca orice fruct.
Ap;oi inca un beberon, iar seara o farfurie cu cereale de oricare ne place, 200 gr.
Si dormim ca smecherii pana a doua zi la 7-8, din cand in cand o trezim noaptea pe mami sa ne dea suzeta... Poate scap si de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Imi cer scuze pentru greselile de tipar, parca sunt scapata din pestere.
Plec ca s-a trezit SEFU'MARE!

Mama lui Thomas
pozele lui Thomas aici
http://community.webshots.com/album/429907406yeZWRm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai fetelor care ati botezat ziceti-mi si mie? Botezul este musai sa fie duminica? Ca ma certai cu soacra-mea pe chestia asta, ca ea sustine ca e o regula sa se faca duminica si noi i-am zis ca poate fi facut botezul in oricare zi a saptamanii. Si ca preotul te intreaba cand vrei? Samb, duminica, in alta zi?
Si aveti idee dupa botez cand i se face baita?
Si mai dati-mi si mie detalii? ce-i face in biserica? Cand se da cu mir? Etc...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

fete am citit pe sarite, ca sunt pe fuga.

Fran, da caruselul l-am vazut acum cateva zile si pretul astsa este: 200.000 cred ca o sa mai iau si eu.

Beatrice, am scapat acum ma simt mai bine. Sper ca si tu. Mai tu esti o exceptie cu dentistul ala, esti prima persoana care abia asteapta sa mearga la dentist.

Vroiam sa va zic o faza: merg la medica mea de familie ca sa imi iau ultimul post natal si auzi cu ce ma intampina cocoana doftor: "Auzi, da tu nu mai slabesti deloc?" Deci se vede cu okiu liber, zic io in gandu meu... Ma rog ne facuram formele si la plecare zice: "Sa te vad cu 15 kile mai usoara data viitoare!" Zic: "Cred c-o sa ne vedem mai curand de 15 kile, da macar fro 5 asa"
Am eu simtul umorului dar m-am intristat. Merg la sala de 2 saptamani si vin de acolo lac de apa dupa ce trag cu raspundere cate 2 ore si cu toate astea n-am dat jos un kil. Drept care de azi tin iar montignac. Sper sa nu vina acasa barbatumeu sa ma deturneze de la planul meu.

Va pupez, hranesc copilul si fug in parc.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice - eu am botezul sambata, pe noi ne-a intrebat preotul in ce zi vrem si cum nasii sunt disponibili doar sambata, sambata am zis sa fie, in cursul sapt. mai treaca mearga, dar in weekend chiar nu are importanta. Pererea mea.
Acum, tu botezi copilul la catolici sau ortodocsi?
Daca ai timp vezi subiectul "botezuri, etc."

La una din biserici preotul a cam strambat din nas ca nasii sunt catolici, noroc ca e fata, daca era baiat nu se putea. Val vartej am zis buna ziua si am schimbat biserica.

Eli mamisor de Bianca & Andreas

http://community.webshots.com/user/1972e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Elisor,merci de complimente,tortul nu a iesit asa cum il vroiam eu,dar mi-am dat silinta.Eu stau cam la 40 km de Utrecht.Ai fost in Olanda?.
Fran,am cumparat azi o cutie de NAN,sint curioasa cum reactioneaza Cris.Eu ii dau acum lapte praf olandez prebiotic,sper sa nu fie vreo problema daca il schimb.Nestle e oricum o marca cunoscuta si mi-ar fi mai usor cind merg in Ro ca nu trebuie sa car lapte praf dupa mine.Ce culoare are kk de la NAN la bebeul tau?.
Beatrcie,eu ma refeream la semnatura,in loc de http,cum ai scris tu POZE sau Evolutia lui Alex.
Androix,nu te lasa,tine-te de Monti,prima saptamina e mai greu,pe urma te obisnuiesti.BAFTA!
Marg sa il imbaiez pe Cris,sa il pun in pat iar pe urma ma apuc de calcat ca iar am un munte de haine.

Numai bine

http://community.webshots.com/user/anky2100
http://community.webshots.com/user/cristil102

AncaCristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput