Ajutati-ma , va implor!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Draga Oana, n-are rost sa-ti mai batzi capul pentru 2 babe proaste (scuzati expresia)! chiar atat de important e ceea ce spune lumea pt tine? sincer, pe mine nu ma intereseaza de nimeni! ai impresia k daca ei te vad fericita tu chiar esti asa? sau invers? poti sa pari trista si de fapt sa explodezi de bucurie, indiferent de parerea lor, pe tine nu te incalzeste asta cu nimic. nu le mai baga in seama pe babornitze, sisteaza, vizite, telefon, etc daca el te iubeste cu adevarat te va alege pe tine si veti iesi din impas.
inca ceva, mama mea a patit la fel cu soacra ei, si acum mai trage din cauza ei si a ajuns la 48 de ani cu nervii ferfenitza pentru ca a pus tot la suflet dea lungul anilor, acum ma rog de ea sa mearga la psiholog, pentru ca in timp au intervenit si alte probleme si nervii ei sunt la pamant.
te rog, ai grija de tine, daca ai impresia ca nu stii cum sa le faci fatza vorbeste de cateva ori cu un psiholog, el te va ajuta f f mult, o sa iei singura atitudine.
mult noroc!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Oana, draga de tine...am citit si m-am minunat. Evita-le cat poti de mult si lupta pentru casnicia ta! E tot ce pot sa-ti spun. Iti tin pumnii sa reusesti si sa dea Dumnezeu sa plecati cat mai repede de acolo. Lupta, suflete, nu te da batuta...si, mai ales, nu pune la suflet veninul cu care te improasca...Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona25 spune:

zic si eu sa pleci de langa ele. nu o poti scoate la capat cu asa babe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

eu spun ce propunerea andradei e destul de rezonabila
nici nu merita altceva babetele alea doua
si daca sotul tau nu vrea sa le mai vada tu de ce vrei sa-ti complici viata?
uita-le

gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Inca o data va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns si m-ati incurajat.Am vb cu sotul meu....discutia in mare e aceeasi...cam de 5 ani incoace, insa de data asta mergem hotarati pana la capat....el a decis sa termine cu slugaritul, si daca soacra-mea vrea sa il vada...sa vina la noi...dar fara scandal si altele din tacam.EL a decis asa.....iar eu nu pot decat sa il sprijin.Intr-adevar sunt o femeie fericita ca am un asemenea sot.Despre cum a fost prietenia cu sotul meu..si nunta.....Cat am fost prieteni...cand aveau chef babele tipau sa ma infiintez acolo, cand aveau chef de urlat...urlau la mine...eu taceam, sotul meu se revolta da....nu putea tipa mult la ele ca le crestea tensiunea, ba uneori ziceau ca nu au chef sa ma vada si mergea doar sotul meu.La nunta....dupa ce au tipat sa facem nunta in batatura lor si noi am refuzat...ne-am zbatut si am facut nunta pe valea Oltului la Manastirea Ostrov si chefu la un minihotel....nu au vazut ele asa ceva in viata lor....au papat, au baut, au dansat...le-am imprumutat noi cu vreo 3 mil sa puna pe masa cat mama mea.....si...a doua zi mi-au tipat ca soacra-mea e MAMA pt mine din clipa aia si baba e ....bunica cea dulce si suava.le-am raspuns ca mama am doar una....si sa ma scuteasca....evident ca am fost obraznica si mi-am luat portia de injurii....sotul meu a racnit mereu al ele..dar sunt genul de oameni care tipa ...si nu aasculta ce zici tu pe motiv ca nu stii ce vb, ca baiatu e tanar si necopt la varsta lui si ele stiu ce e bun pt el.Oricum....pana aici a fost.....acu astept reactiile lor....o sa va tin la curent.
Andrada i-am aratat si sotului meu raspunsul tau....a ras cu lacrimi si a zis ca el ma sustine sa pun totul in practica...ba chiar ma roaga sa exersez si sa dau reprezentaia aia!!!!
Problema mea majora e ca am complexul si de asta rabd pt ca am impresia ca mi se cuvin criticile....DAR cred ca e momentul sa ma accept asa cum sunt.....si sa pun mana sa nu mai fiu o carpa!!!
Va pup pe toate si promit sa revin cu nouati.....

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Asa sa faci Oana.Si eu sunt putin in situatia ta dar nu prea am tupeu sa fac nimic, mai astept putin si o sa ne mutam si apoi n-o sa ma mai vada cat o trai.

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Psihologic vorbind exista fireste o explicatie pentru modul in care doamnele respective se poarta cu tine si ar mai exista probabil si moduri subtile, diplomatice, sa le complesesti cu dragoste...etc in care ai putea rezolva situatia. Dar uite cum iti propun eu s-o rezolvi.

Daca fumezi ar fi si mai bine. Deci data viitoare cind te suna le intrebi calm dar sigura pe tine daca chiar vor sa veniti ca ai o supriza pentru ele. Daca insista sa veniti atunci e musai sa le tratezi in modul urmator.
Intri in casa incaltata (eventual calci mai intii in ceva noroi pe strada, KK de ciine e si mai bine si probabil si mai la indemina). Iti aprinzi un tigaroi, te duci in "camera cu gutui" ( a mai buna camera din casa), iti stergi pantofii pe persane, te azvirli pe canapea si le raspunzi pe rind, cu voce linistita si fara manie:
1)Daca te acuza ca esti curva: le raspunzi ca tu nu te-ai cataloga asa ptr ca prostituatele primesc bani, iar tu o faci din pura placere cu juma de cartier.
2) Daca iti spun ca esti grasa (deformata..etc) le spui zimbind ca tu crezi ca asta te ajuta sa ai un pumn tare sa trosnesti pe cine iti place si cind iti place (mentionezi ca nu stii nici tu cind te apuca, si iti zboara citeodata pumnul la draci chiar in fata partenerei intre ochi, fara voia ta).
3) Daca iti spun ca l-ai vrajit pe sotz, le spui ca tu stii sigur ca baba omida la care te duci regulat joia la 6 stie niste vraji de bunici/soacre, si ajunge sa le strecori ceva in mincare (precizeaza ca esti tare iute de mina nici n-o sa observe cind le pui in fasole)
4) Daca zice ca esti proasta..etc, le spui: ba tu! ba tu!
5) La urmatoarele injurii clipesti plictisita si iti sufli nasul si le spui ca au imbatrinit de tot daca cu doar atitea vin la tine.
6) La sfirsit scoti tubul de extraveral si le intinzi cite o pastila (le spui ca ai observat ca nu stau bine cu inima si la virsta lor n-ar trebui sa faca excese, nici macar ca sa te injure)

Pe scurt nu le lasa sa te victimizeze si da-le o portie din tratamentul la care te supun ele pe tine. Nu-ti macina ani din viata cu vorbe pe care ar trebui sa le spui dar n-ai curajul, cu gesturi pe care le-ai face daca ai fi altfel. Daca te ajuta si ca sa nu te intimideze zgripturoaicele americanii zic sa ti le imaginezi in izmene.
Succes!!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

cooorect !!! Si imbraca-te si putin provocator si daca se leaga de tine ca nu lucrezi poti sa le intrebi ce le freaca grija !
In general nu e frumos sa vorbesti asa, dar cu zgripti tre' sa lupti cu armele lor !
Nu mai pune la suflet si nu mai lua pastile !
Ignora-le !
Nu le da drumul la usa, inchide telef cand le auzi vocea!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Daca ti-e teama de vraji, du-te la biserica, spovedeste-te, vorbeste cu preotul si fii linistita.
Iar pe babe, trateaza-le cu umor. Nu le lua in serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Va promiteam vestisi stiam bine ca apar curand.Sotu meu tocmai a facut un efort supraomenesc sa ii raspunda la tel la soacra-mea.Ea are nevoie maine sa ii schimbe butelia si sa se duca.....el a zis ca nu mere...ea....ca o face pt ea...ca e mama lui si ca il iubeste si ca tre sa mearga si ca"vrei sa moara mamitza???", blah blah blah blah.Sotul meu a conchis pe un ton hotarat ca nu si gata.Ca poate daca isi cere baba scuze....incepe sa se gandeasca...da nici gand sa calce pe acolo.Cand a auzit ma-sa ca e vb de cerut scuze....a umflat-o rasu in toata puterea cuvantului....si pe sotul meu l-a umflat rasu si a zis ca nu mere.....Ea....siderata a zis ca nu va mai da beep in veci dupa el....el..usurat...a zis ca ar fi tare bine sa se tina de cuvant, da acolo tot nu mere.Si in timp ce ea se isteriza in tel...sotul meu a inchis, m-a pupat si a zis ca viata e frumoasa....sa o traim la maxim.Cam asa arata prima zi dupa furtuna.Om trai si om vedea.Kiss u all

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hih hi, bine face k nu le baga in seama, traiti-va voi viatza acum, k sa nu regretati mai tarziu.
te pup si sunt sigura k o sa iesi invingatoare!

Oana

Mergi la inceput