Oligospermie(4) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Aysha, sa stii ca initial si sotului meu i-au fost recomandata medicamente hormonale de catre o tentativa de dr, fara ca macar sa-i treaca prin minte sa-i dea sa-si faca analize hormonale. Norocul nostru ca am mers si in alta parte si am descoperit ca nu e cazul. A facut tratamente cu branca ursului, vit E, seleniu+zinc cateva luni. S-a plictisit si el si eu asa ca acum mai ia vit E si inca ceva vitamine, dar nu chiar zilnic. Asteptam sa vedem rezultatul spermogramei dupa 3 luni de la operatie (asta va fi pe la jumatatea lunii viit) si apoi mai vedem daca facem inseminare sau mai incercam natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Sper ca ceea ce mi-i s-a implinit sa aveti si voi parte,desi nu eram cu bisericuta in ultimul timp m-am rugat la doamne doamne,am mai strecurat cite un biletel in cutiuta, in care m-a rugam ca bucuria sa ne intre-n casa,cred ca si asta ne-a ajutat,sau,poate increderea in noi ca vom reusi.Si poate,prietena mea din adolescenta,palincuta,mi-a dat putere,astfel incit acum nu mai imi incap in piele.Si uite cum am invins si spusele medicilor circumspecti in medicina naturista.As vrea sa va molipsesc cu toata dorinta si vointa mea,spuneti-le sotilor ca daca au incredere in ceea ce fac, vor reusi.azi plecam la baile Felix,medicul recomanda repaus pina ce outzul ajunge la locul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Titelu, tie Doamne-Doamne ti-a dat dezlegare mai repede, e o treaba de timp pana ne dezleaga si pe noi de greutatea asta.
Cand vezi cat de usor e de fapt totul, asa de usoara e asteptarea...
Cel putin eu asa simt. Si pana o sa am si eu parte de bucuria mea, ma bucur pt bucuria voastra, Titelule, si asa liniste sufleasca simt....
Sa va bucurati din plin la Baile Felix si sa nu va umbreasca nimic aceste momente unice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Titelu Sa va odihniti!!!
Recomandare-pizza(daca va place)-Baile Felix-Club Art-quatro formagi. Te lingi pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Gata, m-a sunat sotul, cu vesti bune, se pare. Cica situatia nu e chiar asa de dezastruoasa dupa cum ne-au spus altii, ca avem sanse chiar si natural, daca asteptam, dar noi asteptam de un an ( luna asta am "implinit " un an ). Ne-a dat un sir luuuung de analize hormonale+toxoplamoza+ureoplasma+altele ca el nu le stia prea bine, atat mie cat si sotului. De asemenea, a spus ca sotul ei este urolog si androlog si se va duce la el dupa ce are rez. la analize. Buna treaba, la cati am fost pana acum nu ne-a dat nimeni un profil hormonal de la A la Z. Dar nu-i nimic, eu ma consider tanara. A, si a zis sa luam amandoi Zn si acid folic timp de 3 luni. Luam, ca n-avem ce face altceva
Continuam alergarea.

Titelu, concediu placut la Felix si s-o tii pe Matza numai pe brate, ca pe ceva f. pretios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Aysha, eu cred ca aveti sanse de reusita, asa ca bafta la prestari si daca o mai fi nevoie , la inseminare!... Dr. Cezara Bucur poate fi gasita si la cabinet privat?
Titelu, tare va mai priesc voua weekendurile prin statiuni! Asa reusita merita pusa la "panoul de onoare"!Cand mai ai tu timp poate ar fi bine sa ne mai scrii inca o data "istoria" voastra medicala si nu numai! Weekend placut si ai grija de gravidutza Melania (matza cu matzic)!
Flavia, frumoase randuri si utile pt. starile noastre mai putin placute!Interesant ar fi sa stim daca "autoarea" acestora a reusit sa devina mamica!... Nimic nu e intamplator in viata!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Flavia , multumesc pentru aceste randurii.....Cred ca va fi pentru mine de acum incolo ca un crez ....pana se va intampla minunea.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Titelu, felicitari!!!!!! Acum am citit si eu… E extraordinar! Multa vointa si dorinta ati avut si uite ca nu au ramas nerasplatite!!
Numai bine, sanatate si fericire pt toti trei!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Flavia
Eu am pus textul acela la un subiect al Nadyei, l-am gasit pe net in engleza, nu stiu cine l-a compus da' l-am pus aici si am facut si o traducere. Chiar ma temeam ca n-o sa fiu in stare sa pastrez esenta emotionanta la traducere.hai ca deja ma laud
Il recitesc de cate ori ma simt deprimata si imi revine speranta.

Titelu, felicitari pentru reusita, sarcina usoara (sotiei, suna ciudat sa-ti urez tie sarcina usoara) si un bebel asa cum va doriti.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Deci s-a gasit autorul moral al textului cu pricina!!!???
Avem atunci pe cine felicita si avem si cui ura zile senine si frumoase, precum gandurile celei care a scris, apoi a celei care a tradus, apoi a cele care a preluat.....
Oano B e incarcatura emotionala, e punctuatie, e ortografie, e adevar, e buna credinta, e si Dumnezeu pe acolo...., deci ai reusit, cu coronita, sa ne aduci o raza de soare 'patriotica'!
Daca mai gasesti asa mostre de optimism, mai vrem!

Mergi la inceput