Oligospermie(4) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Minunea s-a intamplat acum 3 saptamini,am facut un week-end la Vatra Dornei dupa ce mi-am dat demisia de la serviciu,un strop de palinca si se pare ca a mers.Testul l-a facut azi,si suntem un pic speriati caci pe Melania o doare un pic burtica si nu stim daca este bine sau rau mai ales ca cu gineco numai luni se poate lua legatura.Voi ce ziceti?AYSHA la ultima spermograma am avut 14 mil/ml,doctorii declarind sperma fertila datorita mobilitatii mari 60% dupa 2 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

da titelu..asa e...conteaza si nr...dar mobilitatea e si ea importanta...
mi-a zis odata un doctor....sa fie si putin dar vigurosi si obraznici...
asa au fost ai tai!!! super..
iti doresc sa fie bine si de acum incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Uite ca se poate si cu mai putini, DA BUNI!

Nu pot decat sa cred ca totul se intampla cu un scop anume. Am gasit undeva pe DC ceva ce mi-a dat lacrimile. Imi cer scuze ca nu mai stiu unde, daca cineva stie rog sa adauge, dar cred ca este esential pentru noi:

"Ce-a vrut Dumnezeu cand mi-a dat infertilitatea

Cred ca Dumnezeu a dorit ca eu si cu sotul meu sa devenim mai apropiati unul de celalalt, mai puternici, sa iubim mai adanc. Cred ca a vrut sa gasim in interiorul nostru puterea de a merge mai departe de fiecare data cand ne simteam daramati. Cred ca Dumnezeu a dorit ca lumea medicala sa descopere medicamente, sa inventeze echipamente si sa creeze proceduri. Cred ca Dumnezeu a dorit ca noi sa gasim un leac infertilitatii.

Nu, Dumnezeu n-a dorit ca eu sa nu am copii, nu acesta este destinul meu, aceasta este doar o rascruce de drumuri la care ma aflu acum si datorita ei am devenit o persoana mai buna.Cu siguranta, Dumnezeu a dorit ca eu sa am mai multa compasiune, curaj si putere interioara in aceasta calatorie si pana acum nu l-am dezamagit.

Sincer, cred ca Dumnezeu m-a ales in mod special, cred ca a dorit ca setea de a avea un copil sa fie atat de mare incat atunci cand il voi avea sa simt ca el este cea mai lunga si racoritoare bautura din viata mea.

Infertilitatea nu este ceva de preferat dar stiu ca o femeie fertila nu va sti niciodata ce bucurie voi simti eu. Da, intr-un fel sau altul voi avea un copil al meu si data viitoare cand cineva imi va da sfaturi fara ca eu sa le fi cerut o sa ii zic: "Nu-mi spune ce-a vrut Dumnezeu cand mi-a dat infertilitatea. Eu stiu"
O prietena foarte buna mi-a spus ca ar trebui sa citesc asta de fiecare data cand sunt la pamant..... si are dreptate. Cred ca Titelu intelege cel mai bine.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma Flavia, nu stiu exact cum o simte Titelu p-asta, dar eu o inteleg cuvant cu cuvant, pt ca e exact modul meu de a gandi, de vreo 6 luni incoace. Ad literam.
Numai bine si numai de ganduri frumoase sa avem parte, ca zau ca numai asa merita traita viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Flavia,
Eu una iti MULTUMESC tare mult. Din tot sufletul. E exact ceea ce aveam nevoie.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Flavia, este MINUNAT! mi-au dat lacrimile, mai ales ca acum sunt intr-o pasa ff proasta dpdv al psihicului...este exact ce ne trebuie!

Felicitari cui a scris-o si tie pt ca ne-ai impartasit-o!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cand simt ca ma lasa puterile imi aduc aminte de aceste randuri si o iau de la capat. Asa trebuie sa facem toti pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, intr-un mod sau altul vom ajunge sa simtim acea bucurie pe care doar un copil ti-o poate aduce.

Va pup pe toti.

pozici

Mergi la inceput

Flavia, pozele voastre, mai ales cele in 2 de la nunta, sunt pe masura gandurilor frumoase de mai devreme..........
Ma bucur cand vad asemenea cazuri fericite! Sa o tineti tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Flavia, tare faine cuvintele, m-am gandit si eu la acest lucru...eu ziceam ca D-zeu ne incearca sa vada daca ne dorim cu adevarat
Multam pentru informatii ! Da, Titelu, ai tai au fost putini, da' buni ! Din pacate la sotul meu motilitatea progresiva este de doar 40% Matei zicea sa vedem in evolutie, ca este posibil ca acest efect sa fie de la tratamentele pe baza de testosteron. Adevarul e ca i s-a prescis proviron fara nici o analiza hormonala. Doamne, ce au de gand cu noi medicii astia ? Ca sa nu va mai spun ca tot Matei a zis ca tratamentele hormonale pot da cancer...
Si tot de la Matei citire, cica produsele naturiste nu sunt testate ca orice alt medicament, asa ca efectele lor nu pot fi controlate, deci sotul meu nimic de acum inainte ...
A-propos, ce credeti ca face al meu sot acum ? sta de 2 ore la usa cabinetului dr. Cezara Bucur de le Giulesti si asteapta sa intre, fara soatza, care este la serviciu, ca nu se poate fara ea la munca ! O abordam si pe ea pt. ca ne-a fost recomandata de cineva care are un copilas tare dragalas obinut prin inseminare cu ea. Mai avem putin si ii incercam pe toti, o sa ne transformam in "ghid de indrumare pentru medicii specializati in inferitilitate". Va spun ce si cum cand m-o suna
Pana atunci, pa si pusi !

Mergi la inceput

Aysha gand la gand cu bucurie. Si eu simt de ceva vreme ca m-am trasformat in ghid turistic in domeniul infertilitatii, dar daca asa ma vrea Dumnezeu, eu primesc cu bucurie.
Stiu si cum e cand sotiorul ma suna de pe la cozi sa-mi comunice una si alta. Ieri statea la Sanador si se uita pe Discovery la un documentar cu pisici. Eu cu sufletul la gura pe la intalniri si el se lafaia intr-un fotoliu admirand felinele.....
Au fost si cazuri mai nefericite (precum spermogramele de la CFR 2, unde conditiile...), dar acolo se lafaia in explicatii stiintifice super profesioniste.
Sa ne-auzim cu vesti bune!

Mergi la inceput