Naturiste si Homeopate (11)
Raspunsuri - Pagina 4
uoana spune:
Asa este, suntem cam multe cele care suntem dezamagite de acest doctor...partea proasta e ca la mine e destul de serioasa problema. Eu nu am avut ciclu niciodata si am deja 25 de ani. Nu ma grabesc sa am maine un bb, dar oricum sunt constienta ca problema mea nu se rezolva in cateva zile. Ceea ce vreau sa spun este ca m-am saturat sa dau numai peste doctori care ma paseaza de colo colo, si pe deasupra tratamentele prescrise nu dau rezultate. Ma gandesc sa schimb doctorul..din nou...poate in vreun fel sau altul voi ajunge sa am si eu un copil al meu.
marrina spune:
Succes uoana O sa reusesti. Schimba doctorul daca nu mai ai incredere. Increderea este foarta importanta in reusita noastra.
Si in minuni trebuie sa credem. Si se intampla.
marrina spune:
Nu mai e nimeni pe aici? Chiar ati plecat in concediu ? m-as bucura asta sa fie motivul... Sau 
auricass Pe unde esti? Ai inceput iar tratamentul naturist? Sau nu? Eu am modificat putin la sugestia Liviei. Luasem in prima luna numai seara pulbere de marar 21 zile si 30pic Tinctura de coada soricelului/zi. Voi continua luna a doua cu Tinctura de marar (in loc de pulbere)de trei ori pe zi si la fel si "soricelul".
Sper ca va e bine pe unde o-ti fi
,
,
,
,
,
si alte alea.
La Brasov cam
iepurila spune:
Salutare gagici,
Nu ma certati ca nu am mai scris cam de multisor dar cu timpul stau foarte prost in ultima vreme. Abia daca apuc sa va citesc.
Vreau sa va pup pe toate, sa va spun ca ma gandesc la voi si ca ma rog sa ajungem gravidute cat mai curand.
Eu azi am luat ultima pastiluta de PREMARIN din prima serie. De luni ma apuc de UTROGESTAN.
Ca atatica.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mirona spune:
Buna fetele,
nici io nu am mai scris nimic in ultimul timp ... din motive ... mai mult sau mai putin importante.
Voiam sa va salut, sa va pup
si sa va urez mult succes in continuare.
Mishu ... am rugamintea la tine sa ma stergi din ambele listutze. A venit vremea sa ma retrag nitel din randul naturalelor si homeopatelor. Nu stiu daca e o decizie corecta ... inca mai dezbat ... pro si contra. Cand voi lua o decizie .... am sa va anunt si pe voi.
Voi continua sa va citesc .... sa va ajut daca pot/stiu/am cu ce.
Multa bafta/sanatate tuturor.
Miro
My ticker
adimercedes spune:
Va pup, fetele 
Va urmaresc, asa cum v-am mai spus. Ne-am mutat luni, adica luni au venit baietii sa ne duca lucrurile la noua locuinta. Apoi marti si miercuri am avut seminariile la universitate, iar zilele astea ne ocupam cu zugravit, curatat, aranjat lucrurile la locul lor (inca traim din cutii) etc etc. Intre timp, in ziua 40, mi-au venit rusii. Merg inainte cu tratamentul simplificat al Liviei, dar nu mai iau tictura homeopata de vreo saptamana si trebuie sa merg la tipa homeopata saptamana viitoare...
Lumit, mie, in primele 2 luni de tratament mi-a venit CM la 36 de zile, apoi la 55, iar acum la 40. Tratamentul mai intai deregleaza, ca mai apoi sa regleze. Si nu e obligatoriu sa ai ciclu de 28 de zile, atata timp cat ovulatia exista la timp.
Va doresc zile senine si cu vesti bune. Adi 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
marrina spune:
Miro Sunt sigura ca o sa scrii curand. Si atunci ca sa ne anunti de cele doua liniute. Chiar asa de tare esti suparata pe plantute
?
Pupici dulci

romaniaau spune:
Fetelor,
Va citesc zilnic, dar scriu mai rar. Acum am o problema grava si nu stiu cum sa ii dau de cap. Fac tratamentul cu ceai de naprasnic, de cretisoara si tinctura de zmeur pentru ca toate analizele sint bune, se poate sa am un deficit de progesteron.
Problema e ca imi dau niste ameteli de ma clatin pe strada. Cind trebuie sa merg la vapor, sa ma urc pe scari si sa cobor in tancuri, se invirte pamintul cu mine.
Inainte sa incep tratamentul beam o cafea mica cu lapte, dimineata. Dar de cind am inceput ceaiurile am renuntat la cafea si ciocolata.
Mai stiu ca de obicei am tensiunea mica.
Ce sa fac? Peste o luna o sa fac FIV.
Va multumesc daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
iepurila spune:
Romaniau, nu stiu foarte bine sa-ti raspund la problema ta.
Atat doar nmi-a sarit in ochi ca ai tensiunea mica si ca ai renuntat la cafea si ciocolata. Aici ar putea fi o explicatie. Cafeaua si ciocolata te mai energizau, iti mai reglau un pic tensiunea.
Cu siguranta fetele care stiu mai multe detalii iti vor da un raspuns pertinent.
Te pup si ai grija de tine.
Adi, felicitari pt casuta cea noua. Cat despre traitul in cutii (mi-a placut extraordinar exprimarea si in acelasi timp m-a lovit ca o maciuca, ai sa vezi de ce) nu-ti face griji. Noi stam de aproape un an cu lucrurile in cutii. Toti banii s-au dus pe amenajare. Cu mobila am zis ca o lasam mai moale. Si acum toate energiile si toate resursele se canalizeaza in lata directie= BEBE.
Miro, nu pot sa ma pronunt asupra deciziei tale. Dar te rog din suflet nu ne abandona aici. Stiu ca suna egoist dar eu chiar am nevoie de sfaturile si indrumarile tale. Si poate asa te ia valul din nou si nici nu realizezi cand apar 2 liniuti.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Buna fetelor,eu nu am noutati astept sa ma vindec complet si apoi vedem ce e de facut!
Miro sa inteleg ca ramai deocamdata pe tratamentul alopat? Ai luat deja decizia de a te retrage temporar sau inca mai "deliberezi",ca nu am inteles prea bine? Tare cu mare parere de rau fac asra,dar daca vrei tu si esti sigura....
Ina