m-am suit in dealu Clujului!:)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola fetelor!

Nu mai stiu nimic de Mariana, cred ca o sa o sun zilele astea sa ma informez :)

Cristiana, asa e si sotul meu care a mai fost a ramas socat de Viena. Eu nu m-am socat, am fost doar dezamagita, era prima mea vizita acolo. Hii era sa uit: La multi ani!!! Eu m-am tampit, azi face si Serbanica cele 14 luni :))

Ce bine de gagalice ca e la tara cred ca ti-e un dor de ea, mititica. Cred ca e dulce cum fuge ea dupa pui si pisici :))

Pashosa, nu stiam cat e de grav, mai citisem de fetita asta, ok, o sa donez si eu ceva, haideti fetelor, sa ne mobilizam si de data asta.



"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

sunt pe fuga, asa ca nu va umplu capul cu ale mele.:) ...
Cristiana, vreau numai sa-ti spun LA MULTI ANI, sanatate multa si tot ce iti doresti !

roxa, daca vb cu mariana, spune-i ca o pup ....



http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

mai, mi-e un dor de "calarit" forumul de nu va dati voi seama.....am aflat acum 2 saptamani ca exista o retea prin zona da' numai nu dam de capatul ei!!!!!
SI MOR DE CIUDA>>>>>
Cristiana, LA MULTI ANI!!!!!!! Si sper sa ne mai intilnim si noi, mai, ca pe Mihai il mai vazuram, si mi-e dor sa te vad si pe tine si pe Theiutza....ce zici, veniti in weekend pe acolo????
Mariana, sarmana e pe picior de mutare, da' mi-a zis mie "cineva" ca o sa aiba net sptamana asta si vine sa recupereze.....
Roxana, nu stiu daca ai aflat, dar noi ne intalnim tare des cu Serban prin parc, ba cu bunica, ba cu taticul(ieri, mai exact), si se dovedi ca am fost aproape in acelasi loc in vacanta....si la noi au fost peripetii cu carul, dar daca te intereseaza mai detaliat iti va zice Victor pe indelete.....in fine, totul a culminat cu scorpionii care se plimbau prin vila in care am locuit ca la ei acasa!!!!! Si ai dreptate pana la cel mai mic detaliu, in ceea ce priveste italia, ca in viena noi n-am fost!!!!!
Fetelor, noi suntem binisor, eu sunt atat de obosita de nu mai stiu de mine, nu dorm noptile ca Elisei ii ies toti dintii odata!!!! are deja 4 masele, 8 dinti si acum ies si caninii, imi e o mila de ea saracutza, da' mi-e si de mine, ca am ajuns scheletica de atata stres si nedormit!!!!!!
Roxana, am uitat sa-ti zic ca te-am vazut la mihai viteazu azi dimineata, cu caruciorul, dar noi eram in masina si din pacate al meu sot galopa la problemele lui si pe noi ne-a lasat in parc.....
Cam atatea am avut noi de zis, da' sper sa revin in curand!!
Ma interesez si eu la umanitare, pentru Bella, sa vedem cum se procedeaza cu o mica donatie
Va pupam fetelor,
Florina si Elise
Sper sa imi fac un pic de timp sa pun niste poze recente cu albinutza noastra, sa vedeti ce mare s-a facut si ea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

fetele din dealul Clujului!!! Imi puteti recomanda si mie ceva doctori buni care fac FIV in Cluj si ce preturi practica acestia?
La mine in judet nu se gaseste asa ceva...si drept urmare m-am gandit sa va interb pe voi, poate stiti ceva...
Va pup si astept raspunsurile voastre,
Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna Mi-ka ,bine ai venit printre noi

nu stiu f multe despre FIV dar cred ca dr Stamatian si dr Micu se ocupa de asta.chiar nu am habar de preturi dar poate stiu fetele.

girls , multumesc mult de urari sunteti super dragutze ca de obicei!

am intrat sa va salut, sunt f busy, interviuri peste interviuri!
asa ca revin ami tarliu
pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

inca ceva, ptr cele care au Yahoo Messanger, ca sa mai putem vb si asa , ID-ul meu e :cristiana_gavris

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salutare, în sfârșit am reușit să intru și eu.
Când am timp fizic, nu mă lasă Ștefania, când mă lasă nu am timp,etc.
E plină de energie, chiar dacă acum e bolnăvioară. Abia așteptăm să terminăm tratamentul și să ne revenim și noi (părinții) cu somnul și cu "liniștea". Cu nostalgie imi amintesc de nopțile dormite și curățenia din casă de mai demult.... Acum toate fuuuuug. Aș putea să am depresii peste depresii, dar noroc cu jumătatea mea, că mă mai scoate din "priză".
Mai vorbim și pe mess, dragă Carrie, te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salutare, Carrie. Am reusit in sfarsit sa ma loghez, dar tare greu a fost. As vrea sa pove si eu cu voi (fetele), ca doar avem probleme asemanatoare (cred): copil mic, casa de intretinut, etc.
Eu am o fetitza (o minune) de 11 luni pe nume Stefania, care imi umple timpul si gandurileee. Era tare usor inainte sa apara ea, dar nici acum nu e rau. Incepe sa priceapa tot tot si sa se opuna daca nu ii convine ceva, sa-si ceara drepturile. As lauda-o toata ziua, dar sant si realista. Cam atat deocamdata, ca deja se trezeste si nu mai pot sta. Deci ma primiti in trupa voastra??

mersi anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

ioi...subectul nost taman pe pag. 3 !!!!
oare pe unde sunteti toate?

mi-ka, tot de micu romeo si stamatian am auzit si eu....eu am fost la primul...o fi avut omu' o zi proasta, ca m-a trimis sa-mi fac radiografie cu sarcina de 6 saptamani! cica stamatian are mai multa experineta, dar unele se plang ca e cam ....bursuc, ca sa zicem asa....sa vedem daca restul fetelor stiu mai multe...



http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Mi-ka,in Cluj cei doi sunt cunoscuti mai ales Stamatian care e asa cum a spus Ancuzza intr-o exprimare f delicata.Eu stiam ca si Timisoara are centru de FIV,de nereusite am auzit si la Cluj dar in capitala se pare ca e mai sigur,au dotari bune si profesionisti cu mai multa experienta.Daca e sa vii la Cluj,fa-ti o programare la Stamatian la cab.privat si discuta sa vezi ce impresie iti lasa.O fii bun profesional si daca nu esti o fire prea sensibila si delicata te poti intelege cu dumnealui.Cat despre preturi din auzite stiu ca sunt ff mari pt.muritorul de rand 3-5 mii de euro,nu stiu ca nu m-a interesat problema din fericire.Iti doresc numai bine si succes cat mai rapid,
Nonna

Mergi la inceput