Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

ingeras...nu se stie niciodata...iar daca nu e prosper asa...o sa fie in alte moduri...si tot iti va face bine...pentru cand te intorci...
pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Marrina, am fost la mare saptamana trecuta. A fost ok cu exceptia faptului ca m-am intors cu maseaua umflata si cu dureri groasnice de coloana.
Ingeras26astai linistita si o sa vezi ca va fi bine, Mai asteapta totusi ca poate nu vin rusii luna si o sa fie cu ochisori.
Ma omoara timpul de afara. Am o stare de spirit de nedescris. Am nervi si imi vine sa bat pe toata lumea. De abia astept sa iasa soarele si sa pot sa imi reincarc bateriile.
Va pup si vorbim mai tarziu,
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ingeras, prosper sau neprosper, sa nu te prind, vezi ca vin dupa tine, ca stai sa privesti partea goala a paharului, ca doar n-are omu' o viata intreaga de concediu ca sa-si bata joc de el! Da??!!
Ata ete! Dar stii tu ce alte surprize super mirabolante ti-a pregatit Doamne-Doamne, la care nici nu-ti sta gandul ala conectat doar la pui de ingeras!!? Ocupa-te de bagaje fara biberoane si alte accesorii neconfortabile, gandeste ca la 18 ani .... Ce zici?
Carmecitoo si de la o pata, visez sa ajung un curcubeu intreg, ca urasc monotonia la maxim. Vaz ca apari o data pe saptamana (2, 9, 17 august). Daca ma lasi cu ochii in soare pana saptamana viitoare, ma apuc sa vorbesc despre basketari pana desfund toti vulcanii adormiti de prin partile aistea. Stie segniorita! Hai, sa ne fie cu noroc!
Isabela si Cami M, daca tot suntem in aceleasi imprejurari, nu ne ramane decat sa ne sprijinim una pa alta cat mai cu folos cu putinta. Eu va tin pumnii sa scapati din cercul infertil cat mai repede.
Miro, tot datoare ti-am ramas cu un ajutor, mai ales acum cand te vaz asa suparica. Cere-mi orice si zau daca nu fac pe loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Ingeras26a, era sa uit. Concediu placut iubita. Incearca sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile pt urmatoarele lupte care te asteapta.
Te pup
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Catty, daca nu ma cearta lumea prea rau ca scriu deja pe pagina 11 ( Oano B, ma stii cat de priceputa sunt in calculatorele), ti-as spune un banc super despre copilul pesimist si cel optimist (il stii?) sau ti-as spune opinia psihologilor despre butoiul asta cu depresie in care cadem avand in vedere esecurile repetate prin care tot trecem. Ce zici, ma pun pe scris, ca pana pe la ora 14 mai pot s-o lungesc pe aici.....
Iar daca ma vedeti scrisa cu albastru, fetelor, sa nu aruncati cu castraveti in mine, ca am umblat ieri pe la butonele sa ma scot si eu cu PM-ul si-am accesat tot felul de functii, de m-am transformat in extrateresra.....
Chiar Miha, cum mai e cu ciclul la ovulatie? Si prietena mea a zis, din ce i-am descris, c-ar fi tot dereglare hormonala. Daca imi mai dai amanunte, ii mai dau si eu ei si poate mai aflam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, aveti dreptate! va multumesc.
Stiti, eram cam amarata ca nici luna asta nu e + si chiar nu mai eram nerabdatoare ca altadata in ceea ce priv concediul...desi nu am mai avut de un an si acum am doar o sapt...Gata, maine ma apuc de bagaje, inclusiv cump tampoane interne, ca de', vreau sa intru si eu in apa, nu?
Sunteti minunate si va iubesc pt asta!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fetelor, am deschis un nou subiect aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55593

Am vazut ca ati facut o regula care mi se pare excelenta, cea cu gravidutele la fiecare deschidere noua a subiectului, va rog frumos sa nu va suparati pe mine ca am deschis un nou subiect si sa-mi spuneti ce trebuie sa mai adaug la inceputul subiectului, ca fie asa cum s-a votat!

Mergi la inceput