Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52
Raspunsuri - Pagina 15
Oana_B spune:
Miro, de ce o fi tipa asa categorica cu temperatura peste 37 ca sunt pe site fete care au ramas si cu temperaturi mai mici, inclusiv Livia mi se pare. Eu stiu ca valoarea in sine nu conteaza prea mult e doar o cifra, conteaza cum se situeaza in grafic, conteaza sa se vada in grafic o crestere de cel putin doua unitati timp de cel putin 3 zile ca sa fie luata in considerare ovulatia. Poate ca tu ai temperaturi mici si inainte de ovulatie si atunci raportul se pastreaza dar oricum se vede pe grafic ca creste.
Eu la inseminare cu stimulare de foliculi, cu declansare de ovulatie am avut aceleasi temperaturi ca inainte cand nu ma stimulam cu nimic.
Carmencita, n-am plecat nicari:)) sunt in pauza deocamdata doua luni, mai citesc una alta, mai bat si campii cateodata, trec zilele:))
Oana_B
Mirona spune:
Vai Oana ... imi redai speranta ... si eu am temperaturile la fel ca si ciclul trecut (fara stimulare). Nu cred ca ma pot debarasa inca de termometrasul meu cel rosh ... mai stau nitel cu graficele mele.
Or fi ramas ele, fetele cu temperaturi mici ... dar la mine este deja a doua luna cand merg la eco ... si nu mi se dau sanse la ovulatie...
Ce nu v-am spus ... este ca am luat aseara si un pregnil ... daca tot am fost acasa ... am profitat ca am o matusa asistenta si am pus-o sa ma injecteze.
Ce sa-i faci? Speram si io .... ca de vineri cu 10 mm sa creasca macar unu cate 1-2 mm pe zi ... sa ajunga la minim 18.
Dreq. Nimic. Imi zice asta ca cel mai mare folicul are 7 mm. Cand ii zic ce mi-a zis sotu ... recalculeaza ... maxim 7.5 .... si a mai gasit unul de 9mm. Ei na ... unde s-a ascuns pana atunci?
Azi toata ziua am avut dureri ... (cica de ovulatie) mai mult in staga ... acolo unde spunea "el" ca am doi de 10 mm.
Nici sa fi ovulat deja nu se pune problema ... ca nu se vedea nimic lichid in sacul D.
Miro
My ticker
CamiM spune:
Multumesc frumos de urarile de bun venit!!! Stiam eu dupa ce am citit ca sunteti o gasca de fete super super cu suflete de aur.
Acum sunt putin dezamagita caci speram ca luna viitoare sa putem schimba asigurarea si sa reiau seria de analize dar se pare ca o sa dureze mai mult si poate abia in octombrie sau noiembrie vom avea noua asigurare![]()
Insa incerc sa nu ma intristez prea tare asta este situatia. ma gandesc de asemenea la o prietena care a incercat vreo 8 ani sa faca bebe a trecut prin multe interventii pana a facut pe primul bebe cu FIV acum doi ani iar acum zilele astea asteapta sa nasca pe al doilea care a venit asa fara nici un ajutor!! Si tot asa mai stiu pe cineva care a incercat multi ani ( peste 10) cu tot felul de tratamente inclusiv doua FIV si nu a reusit si dupa ce pierduse speranta si se resemnase a venit si bebe care saptamana asta face 2 ani... la ele ma gandesc si imi zic mereu ca miracole exista!!
Pupici tututor si sper sa vina 
cat de curand la toate
danutza_c spune:
CamiM, tu pentru ce vrei sa folosesti asigurarea? Pentru inseminari banuiesc, ca fiv-ul aici nu e acoperit. Stii asta, da? Nu vreau sa te amarasc, dar e mai bine sa stii din timp si sa iti iei masurile de rigoare. Eu am vechime in lupta cu sistemul medical american, trust me! Sunt foarte necrutatori, I'm sorry to say!
Isabeluta, bine ai venit si tu printre noi! Si la fel si tie, sedere cit mai scurta!
catty spune:
Buna dimineata fete frumoase,
Mihaipopescu, mama la mine cand in ziua de ovulatie mi-a venit cm am pierdut sarcina. Este posibil sa fi fost graviduta si sa nu iti fi dat seama? Este si asta o posibilitate. Cheaguri de sange ai? Dureri foarte mari sunt?
Ionica cred ca ai dreptate. Suntem asa de obisnuite cu durerea incat atunci cand nu exista ne facem griji. Cred ca asa suntem noi fetele. Poate ca apa de la mare sa imi fi facut bine, Te rog frumos, mai asteapta cel putin 10 zile cu eco, stiu ce spun. Si eu in dorinta mea de a vedea embrionul am facut eco peste eco si l-am pierdut pe bebe.
Bun venit noilor membre. Stati linistite fetelor, aici sunteti mereu ajutate, cel putin moral.
Cu sotul meu este mai bine, rusii cred ca azi trec si e pumen pe treaba.
Va pup si vorbim mai tarziu 
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu soui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
marrina spune:
catty Esti o fata tare curajoasa.
In general. Si mie mi se mai intampla sa ma supar pe cate o "intamplare" cu sotul meu dar de cele mai multe ori imi dau seama ca am exagerat si eu nu numai el a gresit.
Si, culmea, de multe ori se intampla sa ma bosumflu in perioadele fertile si dupa ce trec
ma gandesc ce proasta am fost, ca a mai trecut o luna...
Sper ca m-ai inteles ca nu mi-am terminat de baut cafeaua...
Succes surorii tale. Ii tin pumnii.
marrina spune:
catty Am uitat sa te intreb daca ai fost la mare? N-am apucat sa citesc tot-tot ce ati scris cat am fost in concediu si am o nelamurire.
ingeras26a spune:
In primul si-n primul rand, le urez bun venit fetelor nou-venite!
sa stati putin aici si sa ne tarati si pe noi la
!
Miro, imi pare tare rau pt ce se intampla cu ovulatia ta :(( stai linistita, ca se poate si la temp scazuta...
La mine e nashpa...este negativ...mi-am mai facut un test ieri, z12 DPO (pp), adica 13 dupa Pregnyl. De ovulat am ovulat, foliculul si endo au fost ok, am prestat cand tb....dar nu a fost sa fie...asta este, sa vina uratzii 

si o luam de la capat!
Va pupacesc mult si va urez o zi minunata! Eu duminica plec in concediu si sambata astept rushii, adica ma duc si eu o sapt in conced, la mare si o nimerii taman pe asta :(((
ingeras26a spune:
Mai Diciu, pai de unde atat de "prosper"??!! daca o sa fiu cu uratzii pe cap si n stau decat o sapt :((( sau te gandesti poate ca nici testul de ieri, z12DPO, nu a fost concludent?? si eu...
Pupicei multi si multimesc, Ingeras