ia ziceti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

26-kara sunt de acord cu ce au zis fetele, lasa ce zic prietenii, si actioneaza-l pe nemernic in judecata, dreptul la pensie alimentara, la mostenirea tatalului sunt toate ale copilului, si tu nu-l poti priva pe copil de aceste drepturi care decurg din recunoasterea copilului...

Eu iti zic sa te grabesti ca legea iti permite sa-l actionezi pe tatal copilui numai in termen de un an de la nasterea copilului, altfel scapi ocazia, daca nemernicul de buna voie nu doreste sa o faca.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu cunosc pe cineva care asa a procedat, l-a dat in judecata pe tatal copilului, a primit pensie alimentara si, in plus, tatal a obtinut drept de vizita, si-a luat rolul in serios si chiar s-a implicat in viata copilului (parintii ramanand in continuare necasatoriti). Copilul are o relatie buna cu ambii parinti.
Succes!

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Kara, ai dreptate in ceea ce spui! Insa ai grija sa nu iti faci mai mult rau decat bine! Daca recunoaste copilul o sa aiba si drepturi asupra lui - ca de exemplu, nu poti sa pleci cu copilul din tara decat cu acordul lui, chiar daca instanta ti-l incredinteaza tie. Practic, tatal va trebui sa-ti dea Procura ca este de acord sa calatoresti cu copilul. Si daca nu este tocmai cooperant si vrea sa-ti faca mizerii, sa nu ai probleme.

Succes!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si eu spun sa procedezi la ce ti-ai pus in cap. Mai mult, recunoasterea copilului are efect si pe termen lung, pe langa pensie alimentara si peste ani dreptul la succesiune.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Pai ce prieteni sunt astia, care scot asemenea perle? Lasa-i in pace si fa tu ce ai de facut. La urma urmei n-ai ramas insarcinata cu Sf. uh, a avut si tatal o contributie, nu? Deci sa contribuie si la cresterea copilului. Daca afectiv nu poate si nu e in stare atunci macar material. Cat despre liniuta in buletin, din fericire nu toata lumea e deschisa la minte, si e f. adevarat ca se poate sa aiba neplaceri din cauza ei, desi eu personal nu cred ca e mare lucru. Dar, repet, nu toata lumea gandeste la fel. Si cred ca nu o sa-i placa nici lui nici tie sa auziti rautati de genul : "Mata-i c..." sau altele si mai si. Asa ca , da-l in judecata sa recunoasca copilul si sa plateasca si pensie alimentara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Binele copilului trebuie sa stea pe primul plan. Ce zice lumea e ultima problema.Cred ca trebuie sa ti cont si de firea tatalui, sa incerci sa previ eventuale acte de razbunare din partea lui. La fel, trebuie contracarata si tendinta "prietenilor" de a se amesteca in chestiune. Gandeste-te doar cum ar fi ca acesti prieteni sa-i povesteasca puiului, cand o fi destul de mare ca sa inteleaga, "meciurile" dintre tine si tata.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Zic: fa-i test de paternitate si cere pensie alimentara. Lumea va vorbi oricum, indiferent de decizia ta!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Prietenii tai sau ai lui? Sau prietenii vostri comuni de cand lucrurile erau ok in cuplu? Poate e cazul sa fii mai selectiva, sigur ca e de apreciat ca acesti prieteni sunt sinceri si iti impartasesc parerea lor, dar tu vei avea nevoie de niste oameni care sa-ti fie aproape si care sa te sustina, pt. ca procesul de paternitate nu e unul de o luna, care sa se termine cu amicitii si cu iesiri la "o bere"... Iar copilului va trebui sa-i faci 2-3 teste, care sunt, de asemenea, costisitoare. De aceea eu as zice sa-ti atragi prieteni care sunt dispusi sa te sustina, nu sa te enerveze, caci pt. tine va urma o perioada dificila... Sunt intru totul de acord cu tine in ceea ce priveste paternitatea... da-l pe nemernic in judecata, dar fa-o cu tot sufletul pt. copilul tau! Nu faci asta pt. tine! Si inconjoara-te de iubire si caldura!!!
Pupici!

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos

Mergi la inceput