ia ziceti
Raspunsuri - Pagina 2
Loma spune:
26-kara sunt de acord cu ce au zis fetele, lasa ce zic prietenii, si actioneaza-l pe nemernic in judecata, dreptul la pensie alimentara, la mostenirea tatalului sunt toate ale copilului, si tu nu-l poti priva pe copil de aceste drepturi care decurg din recunoasterea copilului...
Eu iti zic sa te grabesti ca legea iti permite sa-l actionezi pe tatal copilui numai in termen de un an de la nasterea copilului, altfel scapi ocazia, daca nemernicul de buna voie nu doreste sa o faca.
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
Cristina_C spune:
Eu cunosc pe cineva care asa a procedat, l-a dat in judecata pe tatal copilului, a primit pensie alimentara si, in plus, tatal a obtinut drept de vizita, si-a luat rolul in serios si chiar s-a implicat in viata copilului (parintii ramanand in continuare necasatoriti). Copilul are o relatie buna cu ambii parinti.
Succes!
Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002
Gabrielama spune:
Kara, ai dreptate in ceea ce spui! Insa ai grija sa nu iti faci mai mult rau decat bine! Daca recunoaste copilul o sa aiba si drepturi asupra lui - ca de exemplu, nu poti sa pleci cu copilul din tara decat cu acordul lui, chiar daca instanta ti-l incredinteaza tie. Practic, tatal va trebui sa-ti dea Procura ca este de acord sa calatoresti cu copilul. Si daca nu este tocmai cooperant si vrea sa-ti faca mizerii, sa nu ai probleme.
Succes!
Gabi
vanessa ionescu spune:
si eu spun sa procedezi la ce ti-ai pus in cap. Mai mult, recunoasterea copilului are efect si pe termen lung, pe langa pensie alimentara si peste ani dreptul la succesiune.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
gangurici_licurici spune:
Pai ce prieteni sunt astia, care scot asemenea perle? Lasa-i in pace si fa tu ce ai de facut. La urma urmei n-ai ramas insarcinata cu Sf. uh, a avut si tatal o contributie, nu? Deci sa contribuie si la cresterea copilului. Daca afectiv nu poate si nu e in stare atunci macar material. Cat despre liniuta in buletin, din fericire nu toata lumea e deschisa la minte, si e f. adevarat ca se poate sa aiba neplaceri din cauza ei, desi eu personal nu cred ca e mare lucru. Dar, repet, nu toata lumea gandeste la fel. Si cred ca nu o sa-i placa nici lui nici tie sa auziti rautati de genul : "Mata-i c..." sau altele si mai si. Asa ca , da-l in judecata sa recunoasca copilul si sa plateasca si pensie alimentara
danitin spune:
Binele copilului trebuie sa stea pe primul plan. Ce zice lumea e ultima problema.Cred ca trebuie sa ti cont si de firea tatalui, sa incerci sa previ eventuale acte de razbunare din partea lui. La fel, trebuie contracarata si tendinta "prietenilor" de a se amesteca in chestiune. Gandeste-te doar cum ar fi ca acesti prieteni sa-i povesteasca puiului, cand o fi destul de mare ca sa inteleaga, "meciurile" dintre tine si tata.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
lgireada spune:
Zic: fa-i test de paternitate si cere pensie alimentara. Lumea va vorbi oricum, indiferent de decizia ta!
Liliana
dora78 spune:
Prietenii tai sau ai lui? Sau prietenii vostri comuni de cand lucrurile erau ok in cuplu? Poate e cazul sa fii mai selectiva, sigur ca e de apreciat ca acesti prieteni sunt sinceri si iti impartasesc parerea lor, dar tu vei avea nevoie de niste oameni care sa-ti fie aproape si care sa te sustina, pt. ca procesul de paternitate nu e unul de o luna, care sa se termine cu amicitii si cu iesiri la "o bere"... Iar copilului va trebui sa-i faci 2-3 teste, care sunt, de asemenea, costisitoare. De aceea eu as zice sa-ti atragi prieteni care sunt dispusi sa te sustina, nu sa te enerveze, caci pt. tine va urma o perioada dificila... Sunt intru totul de acord cu tine in ceea ce priveste paternitatea... da-l pe nemernic in judecata, dar fa-o cu tot sufletul pt. copilul tau! Nu faci asta pt. tine! Si inconjoara-te de iubire si caldura!!!
Pupici!
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos