Mamici de iulie - august (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, clar e criza de colici. Nici la mine nu merge cu Sab Simplex. Azi nu i-am mai dat si a facut o criza mai usoara decat ieri cand i-am dat incontinuu. Am auzit de Water Gripe, dar nu am folosit. Sara refuza orice fel de ceai ca altfel i-as da Baby Drink, am auzit ca are efecte uneori. Probabil ca-l voi bea eu, desi acum ma umflu de ceai de chimen, fenicul... si tot are colici. Drept e ca pana acum a avut cate 2 crize pe zi, dimineata si seara, de cate 1/2-1 h. Oricum, e ingrozitor ce sufera. Nu plange, dar se screme si maraie, se inroseste la fata de-mi vine sa plang de mila ei.
De la cat ceai de chimen am baut am prea mult lapte. Ieri mi-a aparut un nodul pe sanul drept. Med de fam mi-a zis sa-l masez (l-am masat cam 1h de am invinetit zona si tot nu a disparut), apoi am fost la ginecolog si mi-a zis sa-l las in pace, ca astia trec si apar in aceasta perioada. De cine sa ascult? Azi am muls sanaul dupa ce s-a saturat Sara ca sa-l golesc si au mai iesit 60 ml. As putea sa deschid magazin. Voi inceta cu ceaiul de chimen si iar voi bea mai putine lichide. Am crezut ca am scapat de furia laptelui, dar se pare ca ma urmareste din umbra.
Deny_82, Sab Simplex sunt picaturi, se dau cu lingurita.
Ma duc ca o aud in statie chitaind, cred ca se trezeste.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, ma scuzati, nu stiu ce-am facut de a iesit asa mesajul anterior. Nu s-a trezit, dar incepe.
Mamini, draga mea, imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin astea. Bine ca Sofia e OK, stiu ca asta e marea spaima. E un nume foarte frumos.
Fii atenta, eu port noroc in vis, asa ca trebuie sa profiti. Cu ragadele: trebuie sa existe si la voi ceva creme, daca nu e Garmastanul minune. Stai cat mai mult cu sanii goi si vor trece, vei vedea. Pune-o la san, nu te lasa. Stiu ca e greu, dar te asigur ca merita. Bea ceai de chimen, fenicul, anason si va aparea si laptele. Bea si lapte si multe lichide, e foarte important.
Revin ca acum chiar s-a trezit.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Am pus ceva poze de la botez nu se vede prea bine acolo Andrei dar de ansamblu asa. Si apare si mama lui Andrei pe acolo putin.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-multumesc mult de apreciri la adresa Oanei.Esti o draguta ca intotdeauna si ma mir cum ai avut timp sa ne mai citesti ca stiu cat de obosita esti.
Imi pare nespus de rau ca ai incaput pe mana unor incompetenti.Ar merita dati in judecata.Iar eu va invidiam pt ca stiu ca sistemul medical e super la fel si invatamantul,etc.Sper sa te insanatosesti cat mai repede si azi la scos firele sa dai peste persoane competente.
In legatura cu remediile ar fi destule,dar ce folos daca tu nu ai acces la ceaiuri.Pt taietura ta-sters cu betadiana,spalat cu ceai de pelin,galbenele.Vanatai,puroi-vit C de 1000mg de 2-3ori/zi(adica 2-3gr/zi)usturoi,miere.Picioare umflate-ceai de urzica si exercitii pt picioare:intinzi piciorul cu laba piciorului inainte si aduci la loc(ca balerinele)-de 10 ori;rotesti laba picorului in sens circular,relax,again-10 ori pt fiecare picior.Se fac de f multe ori pe zi.
Esti o fericita ca te trezesti doar de 2 ori pe noapte,eu ma trezeam la 3 ore,acum mai des.In legatura cu o pozitie confortabila de alaptat pt tine,nu prea cred ca e alta decat culcata pe o parte pana iti mai trece din durere.
Daca exista si aici posibilitatea sa o inregistram fetiza mai tarziu in mod sigur o faceam pt ca am fost si noi indecisi in leg cu numele.Sofia e nume frumos.Ne spui tu daca o sa ramana numele asta sau ii puneti altul Veveritei dulci.Ma bucur f tare ca Veve e f bine.

Multi pupici inca o data!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Scumpic foc ginerele,Andreea!
Ioana-e un grasun dulce Andrei.Si tortul e super.Iar faza cu intorsul in biserica

Mergi la inceput

La noi Gripe Water s-a retras dupa piata.A fost un scandal ca nu e bun si firma producatoare a luat masuri si l-a retras.Cand m-am dus eu la farmacie sa-l cumpar mi-au povestit farmacistele.
MONAI-poti incerca daca vrei sa nu mai te mulgi ca nu se intampla nimic daca mai ramane laptic.Pot sa ti-o confirme si alte fete Katink,Adriana.Productia de lapte o regelaza bb.Si nu cred ca vei mai avea galme.Si eu mai am o galma rebela cand e vremea sa suga iar fata si sunt sanii f plini.Nu cred ca e de la ceaiul de chimen,anason,fenicul.Si in nici un caz nu trebuie sa reduci lichidele,noua la orele prenatale(am si citit+cei din spital la fel ne-au zis-chiar imi puneau apa plata la capul patului f des) ne-au zis ca mama care alapteaza are nevoie de mai multe lichide decat in mod normal tocmai pt ca alapteaza.Ai grija sa nu te deshidratezi mai ales ca in Ro e cald.
Sper sa nu te supere ce ti-am scris,vreau doar sa te ajut

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte:sa nu va puneti burtiere sau chiloti care strang.Eu am vrut sa imi pun,dar nu am suportat si bine am facut.Dr de la fizioterapie mi-a zis ca nu trebuie sa purtam nimic strans pt ca muschii devin lenesi apoi asa sustinuti in chingi.Sunt niste exercitii speciale pe care trebuie sa le facem dupa nastere.Cel mai imp(il pot face si cele cu cezarina):clasicul suptul burtii oriunde, oricand,la orice ora.Si altul:se incordeaza muschi de la fund ca si cand ati vrea sa tineti un partzsi apoi muschii din zona vaginului ca si cand tineti un pisu'.Stati asa cu both incordati si numarati la 3.Se fac la fel f des,tot any time anyplace.Dr se ducea des in Ro.Era irish si stia destule cuvinte romanesti:fetita,bunica,bunicul,etc.F draguta dna si m-a complimentat ca vb f bine engleza si ca am o bebelusha f scumpaSi spunea ca nu stie de unde vine preconceptia asta cu purtatul a ceva stramt dupa nastere sa sustina burta.Ca a intalnit multe esteuropence care stiau de ea.

Mergi la inceput

Acusor si KULTA-spor la nascut.Poate ne dati vestea cea mare ca vad ca va pregatiti si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mamici frumoase si gravidutze la fel, va salut din nou.
am intrat caci vad ca va dau de furca uratii de colici. daca nu merge sab simplex sau gripe water incercati si celelalte remedii, bonnisan sau debridat. toate se intrebuineteaza la fel: 3-4-5 picaturi inainte de fiecare masa. sab simplex mai are un avantaj, cel ca previne regurgitarea administrat cu regularitate. adevarul e ca nimic nu poate merge sau ca puteti nimeri un produs care sa va linisteasca puisorul. nu va invinuiti cu nimic, de cele mai multe ori chiar nu conteaza ce mancati voi, uratii tot vor aparea.
va pupam pe toate si va dorim zile si nopti linistite iar gravidutelor nastere usoara!

Roxana si Patrick (29.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Fetelor, nici eu nu stiu, ca scoala e destul de grea aici, cred ca e pura lipsa de interes. mi-am scos doar o parte din fire, fiindca arata naspa inca si ma mai duc vineri o tura, cind mergem si cu Veve la cintarit.ceaiuri aici nu prea se gasesc, cind voi incepe sa umblu poate sa bat magazine de-astea cu produse naturale, poate gasesc ceva.
Emaaimee, o sa fac exercitiile alea pt picioare, arat ca si cum as avea niste animale infasurate pe glezne. e oribil. ziceai cu trezitul- de doua ori am pus-o la sin, dar ea s-a tot trezit si a tot plins citeva ore bune in citeva reprize, dar a stat iubi cu ea si eu am dormit ca am venit varza din spital si cu hemoglobina mea as fi obosita frinta anyway.
MonaI aici nu e garmastan, e doar o chestie Lasinoh si e bun, dau mereu, am si protectie de sin dar Veve e fomista si suge si ea cit poate, morfole de nervi, tipa,se enerveaza ca nu vine nimic si apoi urla ca din gura de sarpe. si ma mulg de ce ramine,de ex sinul pe care nu il morfole deloc: ieri 5 ml( in total, toata ziua) azi 20ml( si ea a mincat deja 100ml lapte) si il amestec cu formula, au zis ca se absoarbe mai bine ala de formula daca e amestecat cu de-asta de mama. sper sa ne reglam si noi repede cu treaba asta, ca e naspa rau.iar in spital te faceau sa te simti ultimul om ca nu alaptezi copilul, nu ai lapte si ii dai biberon...in fine, o sa o scoatem la capat.
ma bucur ca va place numele la care ne-am gindit. plec ca plinge.
M

Mergi la inceput