Mamici de iulie - august (85)
Raspunsuri - Pagina 11
mamini spune:
poze...o sa punem cind vom avea un pic mai mult timp, astazi ma duc sa scot firele.
ma refac f greu, de-abia ma misc, ma doare f tare operatia si ma dor picioarele!!!!!!!!!am niste glezne diforme( eu nu am fost nici pe sfert asa umflata in timpul sarcinii)-oribil si genunchii ma chinuie infiorator.aveti ceva sfaturi pt asta? sau daca a fost asa, cit a durat la voi?
cu pozitiile de alaptat m-am luat de ginduri, pt mine fiindca sunt cu burta praf, cel mai bine e din culcat si mi-am strimbat gitul si umerii, nu stiu sa ma relaxez de nici o culoare, stau incordata la maxim...
copiii vostri au dormit de la inceput noaptea si ziua au mai stat si cu ochii pe pereti sau au intrat mai tirziu in ritm, ca eu nu stiu ce sa ma fac cu Veve a mea...
Doamne ce m-am mai vaitat...
Acusor, Kulta, stam pe faza cu felicitarile gata pregatite, hai ca nu mai aveti mult...
M
KULTA spune:
Acusor, la tine-i categoric aproape intilnirea cu minunea din burtica. Ma bucur ca nu suferi. La mine dopul e curat si durerile sunt cumplite. Cu 3 zile inainte de aparitia dopului, la control mi-au zis ca am dilatatie 1cm si cred ca dupa noptile trecute inca m-am mai dilatat. Pur si simplu nu mai pot suporta durerile. Citeodata imi vine sa fac orice numai sa iasa iar pe de alta parte ma gindesc, ca Dumnezeu are grija de noi.
Nastere usoara si fara dureri. Mie oricum, mi-e frica de mor.
Asta e.
K39+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Lulu, iti doresc nastere usoara si sanatate pentru toti.
K39+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Am citit si eu despre faptul ca va mulgeti,nu deajuns laptic,etc.Cum va dati voi seama ca nu e laptic suficient?Pe noi aici nu ne-a sfatuit sa ne mulgem sau alte chestii.Nu m-am muls.Si am citit ca productia de lapte se formeaza dupa cat de des suge bb.Si inca o chestie cum nu mai aveti lapte dupa un supt?Ca eu tot timpul am indiferent ca suge 5 sau 35 min!Ca ma apuca si pe mine paranoia sa vad e lapte sau nu si tot timpul ramane si tasneste-sau oi fi eu izvor nesecat
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Cum imi dau seama? Cand bb suge peste o ora la san (cred ca am stat si cate 2-3), si el tot plange, cauta cu gurita si ajunge sa-si suga pumnisorii. Daca ii dau supliment se linisteste. Deci, nu am lapte.
Aseara am muls (pentru prima oara - poate conteaza) 40 ml de la 2 sani, in conditiile in care Tudor papa la o masa 60 ml.
Speram sa ne reglam in timp.
Andreea, mamica lui
TudorPS: Iti multumesc mult pentru mesaj. Tare bine mi-a prins. In spital am fost destul de zapacita cu bb care nu se satura si nu am reusit sa raspund.
pentru tine si Bibi.
corbioana spune:
Mamini Doaaamne nu-mi vine sa cred ce incompetenta e acolo. Pai zau ca nu ma mai plang de romani poate doar de mizerie si spaga nesmititilor dar ce sa zic pe bune ca nu mai inteleg nimic. Aia chiar nu fac scoala si la noi ne chinuim si tot degeaba.
Ma rog, sper ca tu sa te refaci mai repede, stiu prin ce treci. Nu inceta sa pui bebelina la san, cauta niste tetine aparatoare pt sani asa e ceva mai suportabil si o sa vezi ca in cele din urma cu rabdare vine si lapticul . Eu dupa2 sapt l-am avut desi ii mai dau si acum cate 2 max 3 bibe pe zi completare. Si eu scapasem pe sarcina de glezne umflate si surpriza la o sapt de la nastere ma trezesc cu o glezna cat China. A trecut zic eu de la sine ca m-am dat eu cu unguent alea alea dar...nu stiu...cam o sapt a durat asa ca trece stai linistita.
Andrei se trezeste noaptea de 2-3 ori si acum deci se regleaza ei nu stiu cand cand or vrea ei si or fi satui ca sa doarma mai multe ore, depinde de bebel. Deci esti in normal cu toate.
Sper sa te ajut cu ce pot orice sfat iti stau la dispozitie si te pupic p0e tine si pe bebelina Sofia daca asta ii va fi in final numele
si abia astept sa va vad in poze. 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
andre_ea spune:
Am pus niste poze in albumul Tudor.
Acum tre' sa fug, ca s-a trezit.
Andreea, mamica lui
Tudor - 10.08.2005
POZE
anis spune:
Nimeni nu vede ce am postat....

AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Anis-pare criza de colici din ce explici.Nu stiu de remediile de care zici tu.Aici se gaseste Colief care e f scump 16e si f bun.Are 7ml,se pun 4 picaturi.Ingredientul activ e lactoza,enzima care se gaseste in mod normal in corp.Dar pt ca stomaceleul bb e imatur pana la 3 luni se poate sa nu produca lactoza si sa nu poate digera bine laptele.De aceea apar colicii.Poti incerca cu ceai de chimen,anason si fenicul.E beau deja de cateva zile un kg pe zi si pare a avea efect.Colief i-am dat doar 2 zile pt ca trebuie sa ma mulg si sa amestec picaturile apoi sa ii dau imediat laptele astfel preparat.Nu il prea vrea nici cu biberonul,nici cu lingurita.Se enerveaza mai rau uneori si nu mai vrea tzatza.Oricum Colief isi facea efectul instantaneu si trebuie admin cu fiecare masa.Asta in cazul in care e si in RO.
deny_82 spune:
Anis,te rog adauga si la noi la listutza ca s-a nascut la 15 si 05 min. de 52 cm. si am avut scorul apgar 9......
Sab simplex ....e ceai sau picaturi....????ca mie mi-a zis dr. de el ca fiind ceai si cand am fost la farmacie mi-au zis ca nu se mai da ceai.....si asa ca am luat picaturi....Deny si bebe David-Andrei (02.08.2005)
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Originally posted by emaaimee
Am citit si eu despre faptul ca va mulgeti,nu deajuns laptic,etc.Cum va dati voi seama ca nu e laptic suficient?Pe noi aici nu ne-a sfatuit sa ne mulgem sau alte chestii.Nu m-am muls.Si am citit ca productia de lapte se formeaza dupa cat de des suge bb.Si inca o chestie cum nu mai aveti lapte dupa un supt?Ca eu tot timpul am indiferent ca suge 5 sau 35 min!Ca ma apuca si pe mine paranoia sa vad e lapte sau nu si tot timpul ramane si tasneste-sau oi fi eu izvor nesecat
Cum imi dau seama? Cand bb suge peste o ora la san (cred ca am stat si cate 2-3), si el tot plange, cauta cu gurita si ajunge sa-si suga pumnisorii. Daca ii dau supliment se linisteste. Deci, nu am lapte.
Aseara am muls (pentru prima oara - poate conteaza) 40 ml de la 2 sani, in conditiile in care Tudor papa la o masa 60 ml.
Speram sa ne reglam in timp.
Andreea, mamica luiTudor
PS: Iti multumesc mult pentru mesaj. Tare bine mi-a prins. In spital am fost destul de zapacita cu bb care nu se satura si nu am reusit sa raspund.pentru tine si Bibi.
Imi pare rau sa aud asta.Nu mi s-a intamplat inca.Sper sa nu cobesc.
Cu suptul pumnisorilor mi s-aintamplat,dar nu ca nu e lapte,ci pt ca s-a enevat cu gazele/colicii si nu a mai vrut,am pus-o pe umeri sa nu mai planga,sta,ofteaza,ii trece si incepe sa isi suga pumnisorul-semn bun si ii dau iar tzatza(care tasneste mereu).
Iti urez spor la hranit bb indiferent cu de care.Si poate ai si tu laptic.Ai grija de gineresa cresca mare pt Bibi Oana.
Nu-i nimic ca nu mi-ai raspuns,te inteleg,nu eram sigura daca a fost nr bun.
BIBI OANA
pe Tudor Andreimamica scumpei Bibi-02/07/05

Pe noi aici nu ne-a sfatuit sa ne mulgem sau alte chestii.Nu m-am muls.Si am citit ca productia de lapte se formeaza dupa cat de des suge bb.Si inca o chestie cum nu mai aveti lapte dupa un supt?Ca eu tot timpul am indiferent ca suge 5 sau 35 min!Ca ma apuca si pe mine paranoia sa vad e lapte sau nu si tot timpul ramane si tasneste-sau oi fi eu izvor nesecat