ce produse de curatat folosesti?

ce produse de curatat folosesti? | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

ma intrebam cu ce curatam prin casa: gresie, faiantza, obiecte sanitare, geamuri, mobila, parchet?

dar hainele?

eu una stau o gramada in fata raionului pana ma hotarasc ce sa iau ca sa curat prin casa, alegerea este destul de dificila si in general o fac in fuga, ghidata de reclame si fara sa am garantzia ca produsul este ok.

ce i drept nu am timp sa stau sa vb cu prietenele, vecinele, rudele, etc..despre CE a mai cumparat..:) prefer discutziile relaxante decat cele casnice.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am auzit lucruri bune despre produsele din gama Sano.
De ex. am auzit este foarte buna solutia de curat aragzul/cuptorul. Sper sa ajung sa cumpar si eu sa vad cum sunt...

Eu am incercat de la ei spray-ul impotriva mucegaiul si a functionat...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Am auzit lucruri bune despre produsele din gama Sano.
De ex. am auzit este foarte buna solutia de curat aragzul/cuptorul. Sper sa ajung sa cumpar si eu sa vad cum sunt...

Eu am incercat de la ei spray-ul impotriva mucegaiul si a functionat...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

noi ziceam sa luma detergent de rufe, ca e bun, concentrat, zice lumea si se foloseste cu o menzurica, ajungand 1 kg la mult mai multe spalari.

avem insa pentru lustruit lemn si suntem multzumite..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu spal faianta cu Pur universal, ramine lucioasa fara clatire. Gresia si pe jos cu Mr Proper. Obiectele sanitare cu Cif. Geamuri cu Clin. Mobila cu Cif pentru mobila.

Hainele cu detergent si balsam, nu sint prea pretentioasa decit la detergentul de bb.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Si eu sunt multumita de gama Sano. Insa ma dispera aragazul de inox, pur si simplu nu stiu cu ce sa-l mai curat. Am luat spray-uri speciale, produse de curatat inoxul, dar nu fac fata. raman urme de apa, de grasime, parca nici n-ar fi spalat. Imi doresc sa arate ca nou, stralucitor si fara pete, dar frec de pomana

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am uitat sa spun ca spal cu Dero Surf 2 in 1. Imi place f mult cum spala si cum miroase si nu mai pun separat balsam de rufe. L-am folosit si ptr spalarea rufelor fetitei mele inca de cand s-a nascut si nu am avut probleme.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

greu de raspuns...
pt rufe la mine in casa se foloseste ariel sau persil...la balsam lenor sau silan...acum am luat ariel&lenor...
pt curatat Mr Proper..bref...pt geamuri clin...si pt mobila pronto...pt vase axion...

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

rufe:ariel si lenor,vanish si ace..
vase:fairy.
gresie:ajax;
parchet:pronto (solutie si ceara);
gresie f murdara si aragaz:cilit bang.;
obiecte sanitare:cilit bang(dar f multumita am fost si de peak gel)
geamuri si oglinzi:ajax
mobila:pronto

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

eu am gasit o solutie mult mai faina acum vo 2 zile cand eram exasperata ca imi cumpar detergent de rufe extrem de des, mie imi convine, e iEFTIN tot ceea ce cumpar , si daca nu imi place produsul dau banul inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigA spune:

Si eu folosesc cam aceleasi lucruri ca si voi, dar Sano nu am folosit inca. Ziceti ca este bun..? De unde? Din hypermarketuri? Sa imi iau si eu.Despre Pronto pt. parchet...m-a descurajat parchetarul, ca cica a fost sa rascheteze la un client si acesta i-a zis ca a folosit numai Pronto si i-a varzuit parchetul...Si eu folosesc asta pt parchet. In fine...dana2002 ce produse folosesti? scrie pm ca sa nu faci reclamaSpor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ariel, Lenor, Cilit, Cif, Pronto, Domestos (doar un pic ca miroase oribil) si cateva produse Amway pentru curatat aragazul de exemplu si iese luna. N-am gasit inca un produs de spalat vase de care sa fiu foarte multumita. Pur e bunicel dar parca se termina prea repede... Fairy nu am incercat inca.

Eu n-am nici o problema sa cumpar lucruri din astea, am nevoie de ceva, cumpar ce folosesc de obicei sau incerc ceva nou daca e vreo oferta, nu-mi pasa de reclame.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput