ce produse de curatat folosesti?
Raspunsuri - Pagina 2
emma27 spune:
jocelyn,eu am de la amway detergentul,dar sincer sunt mult mai multumita de ariel.in schimb solutia de curata covorul e f buna,dc o pui nediluata.
ia o data fairy,se duce mult mai greu decat pur-ul si e mai eficient.eu de cand l-am luat prima data,nu m-am mai despartit.
nu am incercat vanish pt covoare.cum e????
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
Jocelyn spune:
emma27 pai asa am si pus pe lista, fairy next ca oricum mi se termina pur. nu am incercat detergentul amway ci produsele de curatat care mi s-au parut bune. oricum, si preturile sunt pe masura. mai folosesc pasta de dinti de la ei, dar nu am observat cine stie ce.
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
grenouille spune:
rufe: tide+ coccolino (tide mi se pare singurul detergent care are parfumul mai slab si spala si bine, iar cocolino roz si albastru imi plac mult)
baie: cif crema +anitra (bestiala pt WC)+domestos+ ajax (praf de curatat si clor -am stat in camin si am ramas cu fluturasi in cap)
bucatarie: fairy+ sano (chestia aia de curatat aragazul e bestiala, curata si inox la fix); idem- sano pentru mobila (miroase si fain, curata si bine; de la pronto eu stranut de ma doare capul)
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
crini spune:
Eu ma mut si as vrea sa dezinfectez cat se poate de bine sanitarele de la baie (cada, bideu, wc). Ce produse imi recomandati?
Si m-ar interesa cu ce se curata parchetul, fara sa il stric.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
grenouille spune:
pt WC si chiuveta e ok Anitra (pt mine) e ff coroziv (nu stiu ce rezista la el, pielea mea nu!). eu am pus si pe cada, dar am ramas cu dungi -deci nu il recomand. un praf de curatat cu clor sau cif si domestos (e destul de coriziv). de parchet nu stiu, ca nu am... poate unde o sa ma mut o sa aiba
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...