CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANGELP,super brasoavele.... pt amintirile relatate, in care ma regasesc si eu...da,frumoase vremuri!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna seara tuturor.

Nu sunt brasoveanca prin nastere si nici nu locuiesc acum in Brasov, dar am facut facultatea acolo si mi s-a lipit de suflet. Am suferit ingrozitor cand a inceput anul scolar 1992-1993 si eu, care eram deja salariata, nu am mai luat drumul Brasovului, ca in fiecare toamna...Ani la rand m-am intors in fiecare iarna si in fiecare vara, macar pentru cateva zile, sa imi potolesc dorul. Am multi colegi si multi prieteni brasoveni.Pe unii i-am revazut adesea, nu neaparat in Brasov, pe altii insa nu i-am mai vazut de multa vreme. In ultimul timp nu am mai ajuns pe acolo din cauza de bb mic si mi-e tare dor...

Am facut IL-ul si am stat in caminul 8 in Memorandului. In fiecare dimineata, la ora 7.00 o luam la picior pe Nicopole si Avram Iancu spre colina. La pranz o luam spre centru, pe Al. Ioan Cuza, adulmecand de fiecare data aroma de cacao in dreptul fabricii de ciocolata...Mancam langosi cu branza de oi cumparati pe drum, fierbinti, de pe langa "ceas"...Mergeam la "Orient", pe Republicii, sa luam un meniu de 25 de lei, atat cat era in '89, cu cafea, prajitura si o bomboana de ciocolata...Stateam la coada la un magazin de cosmetice in Piata Sfatului inainte de Craciun sa iau spray Impulse Incognito, sau Royal albastru...In fiecare vineri dupamasa eram in gara, in fata Florariei, cu rucsacul in spate impreuna cu prietenii cu care colindam in lung si in lat muntii...
in fiecare miercuri seara aveam intalnire la Rectorat cu baietii si fetele din CPNT(Clubul de Protectie a Naturii si Turism) din care faceam parte si alaturi de care am vopsit sute de marcaje pe copaci si am amenajat traseele turistice din Bucegi, Bran, Fagaras, etc...
Ma mai trezesc si acum cantand cantecul de suflet al CPNT-istilor, scris de un baiat de la Silvicultura: "Padure nebuna"...

"Padure, padure nebuna,
In fiecare noapte cu luna
voi rataci fara tinta, agale,
ca o frunza manata de vant
pe cararile tale...

In fiecare dimineata,
Uneori ca o umbra, alteori ca o ceata,
Ca o negura, sau ca o bruma,
Voi veni, voi veni,
Nu te mai tangui,
Padure nebuna...

In fiecare noapte de iarna
Umbra mea alba va veni sa se-astearna,
Ca o ursoaica cu puii ucisi,
La umbra stejarilor
pradati de frunzis..."

Aud si acum chitara si vad fetzele tinere si ochii prietenilor mei sclipind in intuneric, in lumina jucausa a unuia dintre focurile noastre da tabara...Simt mirosul de cetina, aud paraitul crengutelor de ard si vad pe cerul negru roiurile de stelute ce se ridica din focul vesel, de doua ori mai inalt decat un om...

Mi-e dor de Aurica si Catalina, de Emil si Biluta, de Columbia si Speo, de Hagi si Liana, de Costin si Monica, de Dora si Adi si de multi, multi altii printre care si tineretile mele...
Scuze ca am luat-o asa rau pe aratura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Bine ai venit Danna_36.

Uf, mi-am adus si eu aminte de cum bateam muntii cand eram in Brasov. Chiar ma gandisem sa deschid un subiect despre munti (sau muntomani) pentru ca nu am gasit nici unul despre asa ceva. Iar amatori/amatoare cred ca sunt destui. Dar acum fug ca ma asteapta fiica-mea.

Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Bine ai venit DANNA_76, ,sa-ti traiasca bebe!
Mai fetelor dar voi ma faceti sa plang de fiecare data cand citesc la subiectul asta...asa frumos scrieti,mie dor si mie de anii de liceu(eu atunci am umblat mai mult)si de cei de facultate,uffffffff,ce-am mai imbatranit...si apropos de munti...eu as mai merge si acum,dar nu am cu cine...toti prietenii mei sunt "lenesi",prefera sa mearga undeva cu masinile.
Ce fete si baieti talentati la scris,foarte frumos...mai vreau!....eu ma regasesc in tot ceea ce scrieti dar nu am asa talent la povestit.
la toata lumea si multa sanatate!
Weekend placut!

Mergi la inceput

Salutare!
Cine a fost la concert la Hrusca?...noi am fost dar nu am stat mult,ca eram cu Robert si i se facuse somn...dar a fost tare frumos!

Am pus ceva pozici cu noi,dar cu bradul din Piata Sfatului nu au iesit ca era cam intuneric....eu inca nu-mi revin,sunt tare dezamagita de cum e impodobit Brasovul.

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

CRISMIR, tare dragute pozele de la concert. Ce a spus, Robert, i-a placut ? In poze arata foarte treaz, asa ca ma intreb daca nu li s-a facut parintilor somn !?

Eu tot vreau sa o duc pe fiica-mea la teatru de papusi. In Brasov mai e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, fetele.
Am vazut si eu ca e pe nasoale cu impodobitul anul acesta, de fapt de 4 ani de cand sunt eu in Brasov nu a fost stralucit. Anul acesta l-am vazut pe primarul nostru la TV cand se ladua ca o sa fie nu stiu ce lumini prin oras, inclusiv in cartiere..dar nimic. Ce e drept nu am ajuns in Piata Sfatului, dar o sa merg maine la soacra mea si o sa vad.
Dana, am si eu prieteni in CPNT, am fost cu ei la un concurs in Delta si a fost f fain, dar din pacate noi am devenit foarte comozi si ne cam deplasam pe unde se poate cu masina.
Mihaera, tinem pumnii stransi sa fii si tu mamica in curand.

Ralu 36+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Hello Fetelor,

Ma bucur ca am dat de voi si de acest forum. Sunt o mamica in devenire (bebelul din burtica are 14 saptamani), brasoveanca din nastere si imi place sa ma consider muntomana, desi in ultima perioada am cam rarit iesirile pe munte si probabil in urmatorii ani - pana se face bebelul mai maricel - nici nu o sa am sanse de a mai urca pe undeva.

E tare placut sa citesti parerile voaste despre brasov si imi pare rau si ma bucur in acelasi timp pentru cei care au plecat in tari 'mai calde'.

Va pup pe toti si sa ne auzim de bine.

Mergi la inceput

SANZIANA,pozele le-am facut cand am ajuns in Piata Sfatului,de aceea era treaza Robert...dar cand a inceput sa cante dupa 30 minute s-a cam pleostit puiul meu...a fost frumos oricum...nu prea a inteles el multe din cantece,dar i-a placut ca era agitatie...camere de televiziune,era fascinat dupa una care se misca pe schelet,tot cu ochii dupa ea era.

RALU, pe burtica...o sa ramai dezamagita si de centru...slabe lumini.

si sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna fetelor !
Eu sunt tot o brasoveanca ,nascuta si crescuta in acest minunat oras pe care nu l-as lasa pt nimic.Am avut si eu ganduri de plecare cu viza pe Pasaport si m-am razgandit ..imi place aici foarte mult ,ce sa zic voi sunteti curajoase ,mie mi-a fost teama sa o iau de la zero ,dar nici acum nu imi pare rau ca nu am mai plecat ,acum am un sot ca nu l-as da pentru 10 , un bebe pe drum ,ce pot sa imi doresc mai mult.
Ildy tu ai vazut un echo la 19 ,pe atunci nu aflasem ce este ,acum stim ,suntem in saptamana a 29 -a ,vom avea o fetitza ..si noi am aflat marea veste tot la Sibiu la 3D.Iti doresc sarcina usoara in continuare si sa aveti ce v-ati dorit voi mai mult .
Noi cand o punem de o intalneala fetelor? ...Ralu nu vreau sa apuci sa nasti si sa nu te vad gravidutza ,m-as oftica rauIldy tu pe unde stai ,eu stau in Racadau
pupici
29+

Mergi la inceput