endometrioza
Raspunsuri - Pagina 2
martha78 spune:
Danutza, dozari hormonale n-am facut, nici nu stiu ce valori am la progesteron, estradiol, FSH, LH, prolactina...
If hope were not, heart would break.
danutza_c spune:
Martha, eu nu vreau sa te pun la cheltuieli, dar poate ar fi bine sa vorbesti cu doctorul tau si sa vezi daca nu iti recomanda sa le faci. Cel mai important perntu tine in momentul asta e sa ai un diagnostic pe care inteleg ca inca nu il ai. Oricum un doctor trebuie sa stie care e diferenta dintre o "-ita" si "-oza"! Si din cite stiu eu si am avut eu la endometrioza cm e abundent cu cheaguri si dureri destul de mari.
La ce doctor te duci?
ionica spune:
De endometrioza nu m-am operat ,doctora mi-a explicat ca aceasta boala este recidivista dar exista sanse mari sa se refaca endometru pe perioada sarcinii.
CARIOASPIRINA este o aspirina facuta de cate BAYER este o capsula mica invelita intr-un invelis care-ti protejeaza stomacul;este recomandata una pe zi chiar pe tot parcursul vietii pt cei cu probleme de valve sau circulatie sanguina proasta.
Se gaseste in farmacii in toate tarile din lume te asigur sotul meu lucreaza pt Bayer.
Nu stiu daca se gaseste in romania.
mergi pe google si scrie;CARDIOASPIRINA acolo vei gasi totul despre aceast minunat medicament care face minuni si chiar nici doctorii nu-si expica inca cum!!
Da sunt insarcinata cu endometrioza ,exista sanse daca faci stimulare ovariana de 50% sa ramai insarcinata problema este cum tii sarcina!
Este o boala parsiva!
cornelia1172 spune:
buna fetele
danutza_c sa sti ca eu am facut laparo si s-a vazut clar ca am endometrioza dar cm la mine este dureros intr-adevar dar tine 2-3 maxim si nu este nici foarte mult , daca vroiam puteam trece peste cm cu 2 tampoane
martha78 spune:
Cornelia, la fel si la mine, imi pun tamponul si il pun degeaba, ultima data m-a tinut 2 zile si n-am avut deloc nevoie de tampon
Danutza, la Gabriel Lemnete am fost...nu stiu as vrea sa cer parerea si altcuiva, parca nici nu mai stiu incotro sa ma indrept
cornelia1172 spune:
Martha insemna ca la tine este mai rau ca la mine
nu este de loc normal , tu aproape nu mai ai ciclu
cauta pe forum vezi alt dr.si mergi pentru ca nu e bine
eu incerc sa merg la dr Tutunaru acum dar ma bate gandul sa merg si la un endocrinolog
crinuta71 spune:
Martha daca dr. ti-a spus ca ai o inflamatie, probabil ca s-a referit la endometrita. Endometrioza se vede doar la laparoscopie in general, dupa cum ti-au spus fetele. Si daca e vreo inflamatie trebuie neaparat sa o tratezi. Nu ai facut tratament pentru inflamatie inca (sau nu am inteles eu)? Si ce e: anexita, endometrita sau metroanexita? Eu zic sa mergi la un dr. cat mai repede, nu e bine sa amani.
martha78 spune:
Da, Cornelia, este tare rau, parca as intra la menopauza, eu i-am explicat doctorului la care merg, dar nu prea m-a luat in serios, mi-a dat utrogestan si atat, dar desi il iau situatia nu s-a indreptat deloc
Loma spune:
Fetele uitati-va pe site-ul acesta, pentru cele care doresc sa tina o cura naturistica in tratamentul endometriozei
http://www.herbs2000.com/women/herbs_w_13.htm
Loma
Smerenia este regina virtutilor.