Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andreea, mai esti?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

sigur ca da

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

pai bine mai mami, da-i 5 dimineata, tu chiar n-ai dromit deloc?
eu-l astept pe tati sa termin gratarul, am baut vreo 2 beri, fumat un trabuc, ca azi iar ma apucase disperarea.

philip&andreea

Mergi la inceput

mey si instaleaza-ti si tu yahoo messenger ca sa vorbim acolo, daca tot esti pasare de noapte. cum a fost la breaza? ce-ati mai facut?

philip&andreea

Mergi la inceput

O sa mi-l instalez,dar nu acum ca mi-e lene...nu am dormit deloc,fiindca tati a plecat pe la 3 pana la BaiaMare si a luat si somnul meu cu el....maine(de fapt azi),o sa fiu zombi...
...la breaza a fost frumos,dar a plouat mai tot timpul,am stat mai mult in casa.
...mmmmm,gratar,berica,mmmm...trabuc???....iar a venit depresia...asta se intampla numai din cauza ca stam acasa...uf,dar nici nu-mi vine s-o las pe moata cu altcineva...

...ai dreptate cu mess..,o sa mi-l instalez si eu azi...te anunt.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

hai du-te poate mai prinzi si tu cateva ore de somn. eu ma duc sa-mi pazesc porumbul, pe care dragul de andrei il pusese pe foc in frunze si a ramas crud. acum costitele le-am papat, luam cate o bere si asistam porumbul in coacerea lui.

philip&andreea

Mergi la inceput

l-am instalat,sunt "andreeabanica79"....pofta buna...citeam ca-ti plac icreleeu sunt moarta dupa icre cu rosii si ceapa.

te pup,vorbim mai tarziu.

poze Alexia

Mergi la inceput

ti-am scris pe mess da vad ca esti offline, poate te-ai culcat, ma uit si eu la ceva seriale sa ma ia somnul.
pupicei si noapte buna

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

fetele dragutele,
va pup pe toate cu mare drag...nu am timp deloc..Rares a inceput de azi scoala si va fi acolo intre 8.30 si 3.45 asa ca poate oi avea nitelus mai mult timp...am multe de facut si mare lucru nu fac...adica e de lucru cu casa asta...macar pana le asezi pe toate care cum..mai toata ziua sunt cu Lucasu la parc sau afara..de disperare , l-am chemat pe tata sa vina incoace si se pare ca va veni luna viitoare..sa il alerge nepotul si pe el..
multumesc ca v-ati gandit la mine...Olivia, sper ca esti bine cu piciorul si ca te-ai refacut .PUp lui Luca mergaciosu'
Andreea, Roxana ,pup si voua !
ne auzim cat de curand:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!!
Andreea, gata depresia? s-a facut porumbul pana la urma?
Simona, cum a iesit prajitura?
Olivia, da, party de luni ca am avut o invitatie la ziua unei prietene.... in Venus. ne-am intors la 1 azi-noapte asa ca ma inscriu si pe lista zombilicilor. ieri dupa pranz a fost frumos la mare si azi la fel.
Laura, si aici welcome back!
o zi frumoasa si senina tuturor!

Mergi la inceput