Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Carmen...sa ai o viata lunga si frumoasa....
Andreea ..chiar ca te apuca la intervale regulate..cei cu profesoratul...nu ti-au dat un termen in care ar trebui sa primesti un raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Sa ne traiasca Botosica...si eu pe langa ea ca-s tot Maria!..:)

O noapte buna va doresc. Pupam piticii si mamicile fara discriminare...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani si voua fete frumoase si tututor mariilor care mai sunt pe-aci!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI CARMEN !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Multumim pt urari!

Si din partea noastra " LA MULTI ANI" tuturor bebelusilor de iunie-iulie-august care au implinit minunata varsta de un anisor! Sa fiti toti sanatosi, frumosi si la fel de buni! Sa va bucurati parintii si multa bafta pe drumul frumos al vietii!

La multi ani celor care azi si-au sarbatorit ziua numelui sfant! Sa aveti parte de multe bucurii si impliniri!

Va pupam si va imbratisam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CARMEN

Si vreau sa urez sarbatoritilor de pe 16 august

EDUARD, STEFAN, CRISTIAN

GIULIA, MARIA

Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti bucurii si impliniri parintilor, sa gasiti calea spre fericire

Iar fiicei mele Giulia, sensul si dragostea vietii mele, lumina si comoara sufletului meu, ii doresc o viata plina de bucurii, sa aiba dorinta si perseverenta sa-si atinga idealurile, tarie si intelepciune in drumul ce-l alege, ii doresc din tot sufletul dragoste, noroc si tot ce e mai bun pe lumea asta
Si desi nu sunt eu prea credincioasa sau bisericoasa ... in fiecare zi, in fiecare clipa, cu fiecare gand ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat, mie si sotului meu, fetita mult dorita, un sens al existentei noastre efemere

O noapte linistita sa aveti, iar fetelor din schimbul 3 spor la treaba !

Revin maine de la servici , as usual ! Ca noi ne kefuim sambata

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Dupa cum vedeti am revenit si noi dupa o pauza indelungata, dar de aceasta data dotata cu povestea nasterii, poze si "voie buna".
Sper sa ne iertati pt absentele nemotivate!!!! Dar macar o parte din teme le-am facut. Din cand in cand am intrat sa citesc ce mai faceti.

Despre noi cate ceva:
Luly mare catareata, dansatoare, vorbareata si mancacioasa. O cumintenie de copil pupacios. A invatat sa pupe pe gurita, sa aplaude si sa bata palma si multe altele. Vorbim, mergem si mai facem cate 1-2 trasnai pe zi.
La vizita la Dr pt un anisor : un pic slabuta, dar "off the chart" pt inaltime - 82 cm batuti pe muchie. Ceea ce probabil inseamna ca o sa fie inalta ca tati.

Deocamdata astea sunt noutatile. Va sarutam inca o data! Noapte buna turei I si o dupa amiaza placuta turei II.
Sa ne auzim cu bine si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani tuturor piticilor sarbatoriti in ultimele zile si Mariilor/Marinilor de pe aici!!! Sa crestei mari si cuminti... ca frumosi sunteti! Simona, La Multi Ani lui Mario!!!

Si pentru ca suntem si noi doua "marioare" in casa , multumim si noi de urari... Dar noi am fost ieri plecati pe la tot felul de evenimente si suntem prea obositi sa mai sarbatorim azi... poate la sfarsit de week-end.

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bine ai revenit ana. eu chiar intrebam de tine si dealte mamici care nu mai apar pe aici. vad ca ati fost in romania, cum v-a priit sederea? cat ati stat?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

I'm back!

...in sfarsit mi-au reparat nenorocitii net-ul,dupa ce i-am balacarit la telefon...si le-am promis ca nu le mai dau bani luna asta.

......ooooofffff,ce dor mi-a fost de voi,drept dovada,e ora 3.21 si eu am terminat de citit din urma si acum va scriu cateva cuvinte.
toti copilasi bolnaviori si multa,multa sanatate le doresc,toti sarbatoritii pe care nu i-am felicitat si le doresc multa fericire si mult noroc.

....am citit mult dar nu mai tin minte nimic...de neuronu'e obosit saracu , avand in vedere ora tarzie la care ne aflam.
....ma bucur ca sunt din nou cu voi si sper sa nu mai lipsesc atat de mult decat cand oi pleca in concediu.

Olivia,ma bucur nespus ca e bine operatia si te simti bine si felicitari pentru micutul mergator....ca tot te intrebam eu cand o sa-l scoti din cazemata...na ca a iesit singur.

...multumim pentru urarile facute,tuturor,inca nu am rupt turta piticutei(we acesta),dar i-am luat un tortulet micut si mi-a umplut ochii de lacrimi,fiindca si-a stins singurica lumanarica....avem si multe poze de pus sper sa reusesc cat de curand...poate duminica sa am un pic de timp.

Va pup pe toate si pe toti.

...daca mai e cineva pe aici,schimbul III,mie nu mi-e somn inca...

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput