Constanta la apel !(44)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
narcisa spune:
Salut fetelor,
Noi sintem bine, stam in casa ca iar ploua de ieri efectiv fara intrerupere aproape. Ufff ce m-am saturat dar nu avemm incotro.
Cine are nevoie de doctor stomatolog si eu am o doctorita fff. buna, mi-am pus la ea o coronita de portelan la inceputul lunii , mi-a placut f. mult cum lucreaza, are cabinet linga Dacia, daca aveti nevoie va pot da un nr. de telefon si adresa, o recomand cu caldura.
toate cele bune si o duminica cit mai placuta
narcisa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jone spune:
mada
ce face sofi?a patit ceva?eu stiu ceva gen ca in cazuri din astea parca lapte dulce e bun.
jo si alexandra
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
mygirl spune:
Narcisa, mi-am facut programare ptr maine, dr da-mi si detaliile despre stomatologul tau, nu se stie niciodata. Daca e pe langa Dacia imi convine, ca eu tot pe aici stau.
Crix, multumesc multdaca s-ar rezolva numai cu un telefon...dar azi e duminica, nu deranja femeia, vad eu, mai rezist pana maine.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze
sinzi_ana spune:
Scriu si io in fuga...am lasat copilul la bunica lui RAdu, aseara la bunica mea...si tot asa...si ma-sa chefuieste!!!!
Roxa, sa-i fie de bine lu tunsulici!!! Ii sta ff bine!! Da' parca i s-au inverzit ochii, nu???
Oana, taaaaaaaaaaare frumoasa e fica-ta!!!!!
Cornelia, ce bine imi pare ca v-am vazut!!! Ce mare s-a facut Stefan, pacat ca nu am putut sa stau mai mult!!!!
Io cu musafiri, nopti nedormite de nu mai stiu cand...plimbari lungi seara si !!! Nu e rau, nu?????
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Salutare!!!
Noi suntem iar singuri de ceva vreme si bine-nteles ca n-am mai avut timp sa intru pe internet, plus ca m-am saturat sa ma vait la voi de cate ori a fost Sebi racit vara asta! Dupa ultima tura de antibiotic (injectii), a fost bine vreo 3-4 zile, apoi iar muci uraaati si tuse rea... L-am lasat mai bine de o saptamana sa se chinuie asa, fara antibiotic, pt ca pur si simplu nu mai vroiam sa aud de asa ceva, iar apoi, am ajuns la Policlinica 2, la pediatrie, la dr Lazarescu: acum suntem inca pe tratament (Klacid, Salbutamol si Prospan) si Sebi se simte deja muuuuult mai bine (mai tuseste putin doar cand se apropie ora pt medicamente).
Desi are doar un an si jumatate, Sebi are un vocabular activ impresionant (bine-nteles ca poceste cuvintele si este un dulcel, dar cere/numeste lucrurile/obiectele "mergand la sigur"). Poate va mai scriu mai tarziu, am notat multe dintre cuvintele pe care le foloseste mai des, insa acum sunt pe fuga.
Acum vreo doua saptamani, l-a vazut pe tati cum face pp si de atunci, nu mai sta deloc pe olita "la comanda", vrea sa faca pp numai la wc, din picioare, ca tati (se suie pe un scaunel, ca sa ajunga acolo)! Zice ca face si "caca" si spune "pisu" de cele mai multe ori, chiar daca are pampersul pus! Sunt zile cand stam in casa si iesim si afara fara pampers si nu se intampla "accidente", dar mai sunt si zile cand... este asa prins cu joaca, incat imi zice ca face pisu exact cand face..... Oricum, a progresat muuuult pt varsta lui!
Este f glumet: mereu face sotii si inventeaza diverse lucruri care pe noi ne amuza -iar el stie ca este amuzant- (de ex da mancare unui catel imaginar, goneste "pocu"=porcul de la usa, sa nu-i manance bobo (cereale din acelea bilute, cu cacao, de la nestle), se suie pe masinuta si-mi face cu mana si-mi zice "pa-paaaa" si daca-l intrebi unde pleaca zice ca: "a pac"=la parc sau la "paja" sau la "Andeea" sau la "mani"=buni, etc sau "vorbeste" la telefon, efectiv hlizindu-se cu vara-sa, Andreea sau.... nu mai stiu, muuulte chestii..... "Agata" fetele frumoase in parc, pe faleza, oriunde mergem: se aseaza langa ele si rade "cochet" si-mi zice "mami, pace!", adica ii place fata!
Doarme cu 6 ursuleti de plus in pat si pe toti ii tine strans in brate.... Cere mereu "gaga, dusu, bucu", adica sa faca dus in cada, cu clabuc! A inceput sa manance paine cu unt si miere (ii place la nebunie) si-i fff incantat de diverse reclame, dar in top este cea la Danao, cea cu Ca+vitaminele care danseaza.
Ar mai fi multe de povestit despre el, dar... poate data viitoare!
Va pup, sa aveti o zi placuta!!! Vic &
Sebi (04.02.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Am uitat sa va povestesc o faza de azi dimineata: nu am fost atenta si Sebi m-am surprins la baie, cand imi puneam un absorbant... Ce credeti? Arata la mine cu degetul si radea cu gura pana la urechi: "maaamiiiii, pepe!!!!?????" "Ebi, maiiiie! Mami, pepe!", adica.... el e mare si n-are pampers, dar mami are...
Tatiana, bine ai venit in club!!!! Vic &
Sebi (04.02.2004)
narcisa spune:
Dr. Radoiu Sanda
Cabinet: Bdul Tomis nr.229(linga reprezentanta DAEWOO)
bloc TS13 ap.24 Tel. 0241037 mobil 0745097948
Oana, eu m-am dus la ea la recomandarea nasei mele, sint vecini cu parintii ei(e o tipa cam la 33 de ani), nasii mei o stiu de mica. Mi-a pus o coronita de portelan in 5 zile, lucreaza f.bine, sincer; nu lucreaza repede ca pe banda, nu-i place sa faca lucrul de mintuiala, a lucrat o perioada si in Germania. Preturile sint am inteles in regula nu ff. scump dar nici ieftin; stiu de ex. plomba cu composit(nu lucreaza cu amalgam) consta 350.000 lei, totul inclusiv. Daca ti-e aproape nu ezita sa te duci, nu fac reclama, dar mie mi-a placut cum lucreaza.
Referitor la program au de la 9 dimineata, poti sa suni sa vezi daca e acolo, poate fi de dimineata sau dupa amiaza.
Pentru durere de masea(medicament prescris de ea) iti ia durerea ff. repede, probat de mine Profenid(pe 6 pastile am dat 50.000 lei, ca sa stii ca idee), poti lua pina miine mai multe pastile de cite ori te ia durerea, tot de la ea stiu, mi le-a prescris mie cind mi-a omorit nervul si obturat canalul. Tot de la Dacia de la farmacia aia NONSTOP care e la parterul uni bloc (e de ceva ani) le-am luat.
Poate te ajuta, daca ai dureri mari.
narcisa
quote:
Originally posted by mygirl
Narcisa, mi-am facut programare ptr maine, dr da-mi si detaliile despre stomatologul tau, nu se stie niciodata. Daca e pe langa Dacia imi convine, ca eu tot pe aici stau.
Crix, multumesc multdaca s-ar rezolva numai cu un telefon...dar azi e duminica, nu deranja femeia, vad eu, mai rezist pana maine.
Poze
narcisa spune:
Tot eu, acum am vazut pe ambalaj scrie PROFENID 100mg, poate are vreo importanta.
narcisa
mygirl spune:
Narcisa, multumesc mult de informatii. Profenidul nu e o solutie in cazul meu ptr ca e interzis in perioada alaptarii. Pupici
Poze
CRIXIA spune:
MAV, cum adica te vaiti la noi!?! Atunci la cine, daca nu la gashk de mamici!????
Racushoarele Cristina&
Alexia - Maria
crixia@gmail.com