Constanta la apel !(44)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
buna dimineata, constanta!
jo, razvan nu s-ar juca cu jucariile in fata lui nici taiat.lui ii place sa le arunce intr-o parte, sa mai ia o jucarie care e la cativa metri de el.si uite asa se duce statul nostru in fund.ieri mi-a daramat si un castron cu ciorba si a trebuit sa strang de pe pereti patrunjel si morcov.si nu a dormit ieri absolut deloc.mare figura de copil.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Buna ziua, fetelor!
Tatiana, si la noi e mai greu cu unghiile...cel mai bine ii dau ceva interesant de studiat in cealalta mana, si asa reusesc...
Se inecrie si Sofi in clubul celor care nu stau in fundulet...ci in orice alte pozitii...primejdioase pt cap....
Jo, ce m-ai amuzat! Si cu ce ai umplut mama ardeii?
Laura, te-am invidiat! Cum a fost concertul Faithless? Eu pe ce lume traiesc? Nici nu am stiut de concertul asta!
Va pupam!
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
gyly spune:
Salutare.Crix felicitari pentru olita. Sunteti deja niste domnisoare. Despre copilul meu as vorbi ore in sir. E un dulce, e cuminte, mananca, doarme si cand e treaz sta si vb cu noi. Dar cel mai mult ne place sa dormim afara in carut. Stiu ca nu se poate copil cuminte, dar pana acum nu ma pot plange de el. Pe Dinu il alaptez. Sper sa pot sa-l alaptez cat mai mult timp posibil. Eu stau si ma intreb cum va descurcati cele care sunteti singurele. Eu am un ajutor mare - pe soacra-mea. Altfel nu stiu ce m-as fi facut. Cred ca nu faceam mancare deloc si nici curatenie. Eu am o singura obligatie. Sa am grija de bebe. Iar pana pe 16 septembrie trebuie sa aranjam totul pentru la botez. Cu sotul bineinteles. Va multumesc si eu sper sa ma simt ca acasa.
Va pup si sper sa ajung sa va cunosc si personal
Fiquelle spune:
Avem poze noi:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=427861671
jone spune:
pai ardeii i-am umplut cu legume: ceapa rasa ardei taiati vinete coapte morcovi rasi (ceapa si morcovi rasiptr ca am bagat la robot ca nu stau sa toc) si orez bagat nitel la microunde.
a! si apoi mi-am adus aminte ca am amestec mexican de legume in congelator si am pus si din ala.
si noroc ca am sunat-o pe mama si mi-a zis sa le calesc un pic pe foc.
am umplut ardei cu chiu cu vai ptr ca o lingurita bagam la ardei o lingurita in gura.
am pus si cate o felie de rosie capac la ardei.totu pus in oala subpresiune si turnat suc facut la blender din rosii nashpa cu usturoi.dupa cum vedeti nu ma dau in vant dupa stat in bucatarie.ca nu imi place.
ce sa zic au iesit surprinzator de buni.
uneori ma uimesc si eu.
jo si alexandra
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
Fiquelle spune:
Sofia a pus limba pe un perete din bucatarie unde se daduse acum 3 saptamani cu solutie Regent contra gandacilor. I-am spalat imediat limbuta. Ce simptome apar in caz de otravire- fereasca-Dumnezeu? Sunt disperata! Sotul nu e acasa si nici nu raspunde la telefon...Ce sa urmaresc la ea? Ce sa fac???
CRIXIA spune:
Mada, frumoasa micuta cum doarme in scunul de masina! Ce mare e!
Gyly, multumesc! Chiar ca mare ajutor, si ideal pe deasupra! E fff. bine ca va ajuta soacra la treburile casei si ca nu are intentii de a va sufoca cu idei despre cresterea, ingrijirea si educarea copilului!
E normal, responsabilitatea revine parintilor!
Racushoarele Cristina&
Alexia - Maria
crixia@gmail.com
mygirl spune:
Neatza! Fetelor, ce spuneti, ne mai vedem azi in parc? E ceva mai racoare, dar macar e aer curat. Cornelia, Loreen, Sinzi, astept mesajele voastre. Eu am dat de belea cu maseaua mea. Cred ca nu voi avea incotro si va trebui sa merg la medic. Mi s-a inflamat toata gingia si nu cedeaza la analgezice. Am incercat sa fac pe eroina, sa rezist ca sa continui cu alaptatul, dar pur si simplu nu mai rezist. sa vedem ce solutie voi gasi, cred ca voi trece fata pe formula cateva zile si dupa aia o sa incerc sa revin la laptele de san...daca o sa mai vrea si daca o sa mai am.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze
CRIXIA spune:
Mygirl, consulta intai stomatologul, vezi ce rezolvare da problemei tale! Poate te va trata si vei putea alapta in continuare! Daca vrei o pot suna si pe dentista mea s-o intreb ce poti face in situatia ta!
Racushoarele Cristina&
Alexia - Maria
crixia@gmail.com
nastasie spune:
neata.am intrat sa va salut.deocamdata stam in casa noi, ma tot rog de razvan sa faca nani si nu vrea.dar azi iesim si la plimbare chiar daca e mai rece.trage a toamna.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)