Ce e cu redNE asta si de ce atata secretomanie?
Raspunsuri - Pagina 4
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by chatonel
sigur, hai sa ii dam si premiu cu coronita.
Tu daca lasi usa deschisa acasa, pen ca te simti in siguranta, ii multumesti hotului care a venit si nu a facut prea mare dezordine? Sau te repezi sa spui politiei ca a intrat cineva la tine in casa?
Toulouse, la ville rose
Pheyyy,daca-i un hotz simpatic asheaaa..... depinde... ..poate discutam, ne-ntelegem..
PS: Chato, vezi un pic la titulatura.... (itz trebe neshte puncte? )
Mama de Lara Celine
mist spune:
Vorba lui Chatonel, daca v-a spart hotul casa ii dati un buchet de flori si ii multumiti ca nu v-a luat chiar tot? Intr-o tara civilizata il dati pe mana politiei, chiar de nu v-a furat nimic, pentru ca a incalcat legea! Sau poate ma insel si vad eu legi acolo unde nu sunt.
Pe langa cele de mai sus, nu as putea sa aplaud si sa felicit pe cineva care ma face pe mine (sau pe altul) bou sau ne atribuie "actiuni" obscene. Mi-as pierde respectul de sine. Dar oi fi eu dusa cu pluta.
PS: Sunt convinsa ca sunt in Romania multi la fel sau chiar si mai capabili in ale calculatoarelor decat acest redNe. Cu deosebirea ca acei oameni au ceva ce lui ii lipseste cu desavarsire: CARACTER si BUN SIMT. Poate sunt eu prea optimista, dar cred ca totusi e posibil sa te afirmi in Romania si fara sa recurgi la ilegalitati. Sau poate ma insel?!
Slava Dnului ca nu sunt in locul copilului pe care il asteapta. Mi-ar fi rusine si scarba sa am un asemenea tata pe post de model in viata.
bvali spune:
Eu as face altfel comparatia... daca las usa inchisa la casa, si mi se pare mie ca sunt sigur, si intra un hot, atunci voi sti ca trebuie sa pun o yala mai buna, o usa mai buna. Bag mana in foc ca nici un admin (si eu sunt in situatia asta, de admin, deci mai stiu cate ceva ca sa nu zic ca nu stiu nimic) nu ar lasa nici o portita, dar intrebarea este cand, nu daca. Un sistem inchis de oameni, tot de oameni va fi deschis, chiar daca nu de aceeasi. Inveti cat traiesti, si tot prost mori. Dar ce ai tu in cap nu iti poate lua nimeni. Si mie mi se pare, si repet, redNe are bun simt.
Un quote care imi place: "Pentru hot nu este lacat". Mai vorbim.
redNe spune:
Fiecare are dreptul la propria opinie.
Insa daca nu stiti toate problemele si motivatiile, de ce scarmati rahatul (scuzati expresia)?
Cei care insulta alte persoane fara ca sa cunoasca acele persoane, macar un pic, sunt lipsite de caracter. Dar daca au diverse probleme sociale sau sunt complexati, unde sa te descarci decat intr-un forum? Bravos!
Astept cu nerabdare urmatoarele jigniri. Le pastrez la loc sigur, ca sa imi dau seama cum va descrieti!
iuliacm spune:
quote:
Originally posted by redNe
Fiecare are dreptul la propria opinie.
...Cei care insulta alte persoane fara ca sa cunoasca acele persoane, macar un pic, sunt lipsite de caracter. ....
Adevarat ai grait! Cam asta am crezut si eu despre tine cand ai insultat forumul "de cacao" si membrii lui!
Iulia
marius spune:
Eu cred ca lucrurile sunt suficient de clarificate. Personal consider ca in toate aceste zile comparand "pierderile" (unele din greseala) cu beneficiile potentiale balanta este inclinata spre partea a doua.
Subiect inchis.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro