Mamici de martie-aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna dimineata tuturor!

Kim, si eu cu miscarea incerc sa ma mentin, atat ca tensiune cat si, sper eu, pe parcursul sarcinii in greutate. Eu oricum ies de doua ori pe zi cu puiul meu la joaca. La alergat am renuntat, ca mi-e un pic teama. Dar cum ai zis si tu, dansul cred ca e foarte bun, mai ales ca si binedispune Tu de fapt de ce nu bei cafea, nu suporti sau nu vrei?

Fetelor, chiar nici una din voi nu are inca de luptat cu pofte? Ca eu in ultimele zile mi-am facut, pe rand: placinta cu dovleac, placinta cu mere, pizza, branza de oaie marinata picant, si ieri galusti cu prune. A, si uitam, clatite picante umplute. Sa vedem ce mai urmeaza. Macar vad ca greutatea se mentine, inca sunt sub greutatea dinainte de sarcina.

O zi superba tuturor,
Ariadna 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

buna dimineata burtici!
multumesc ptr. incurajarile de care am parte si le multumesc fetelor,KIM,ARIADNA,LAURA IOANA,e placut sa stii ca cineva iti citeste mesajele si poate chiar are parte de un sfat bun sau mai putin bun,si eu ma bucur ca sunt aici cu voi si imi pare aru ca multe din fetele de la inceput nu mai scriu aici!
MOTANITZA si eu am 14 + si mai sunt fete cu sarcina mai mare,dar nustiu ce s-a intamplat cu celelate fete,LOO,ZUMY,INGRID,JANE,TEODORAN,ETC.,le-a mai vazut cineva pe undeva pe forumul DC?ma bucur ptr. tine ca ai avut un concediu de vis,vad ca sarcina iti merge foarte bine,bravo tie!
NSHIRO,multumesc ptr. raspuns,am cautat si eu pe net ,si am gasit ceva,ceva,mie mi-a iesit ca e fata,ce n-as da sa fie asa!la chestia cu zecimale ,nu mi-ai explicat la ce zecimale, e fata si la care baiat?ooo,am auzit acum la stiri ca a fost cutremur in JAPONIA,sper sa fii bine!mie imi este foarte frica de cutremure.
CRISTINA BUCUR ,dute si la alt medic nu avea cum sa fie oprita in evolutie de 4 saptamani si tu sa nu fii avut nici un simtom,adica o sangerare, o scurgere maronie, eu zic ca deja se elimina sarcina pana acum!asa ca incearca sa te vada si alt doctor,poate mai ai o speranta!
TINA felicitari ptr. inimioara,sarcina usoara in continuare!
eu ma simt foarte bine,numai ca am o gramada de treaba cu contabilitatea asta,noroc ca lucrez acasa.
pupici la toate fetele,vechi si noi CRIS 14+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tcelen, deci imparti varsta ta la 3 si a sotului la 4. Sa luam un ex aleatoriu. Mama 26 de ani, tatal 29.

26:3=8,66
29:4=7,25

In cazul mamei zecimalele sunt mai mari decat in cazul tatalui, deci copilul va fi fetita. Daca zecimalele sunt la fel in ambele cazuri se ia dupa numarul intreg din fata zecimalelor, care este mai mare....

Insa eu sincer nu prea am incredere. Insa tu poti verifica la baiat. Sa ne spui daca s-a potrivit si ce iese la bebele care e pe drum.

Cat despre cutremur, nu am auzit nimic, in zona noastra nu s-a simtit si fiind la serviciu nu am ascultat stirile de astazi inca. Eu am o frica patologica de cutremur, am prins vreo cateva micute si era sa fac stop cardiac. Doamne fereste!

Sanatate la toata lumea si sa dea Dumnezeu sa nu mai auzim vesti triste.

rocsana si bobita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Buna burtici!

Nu credeam ca o sa ajung vreodata sa scriu pe forumul asta... Pe scurt, am avut un FIV estuat in noiembrie 2004, iar pe 25 iulie am facut un transfer de embrioni congelati, care se pare ca a avut succes. Dupa calculele 'lor', ieri am implinit 5 saptamani.

Numai ca am inima cat un purice... De sambata am niste scurgeri maronii, care sunt mai abundente dimineata, dar se estompeaza peste zi (probabil ca dimineata se acumuleaza scurgerile de peste noapte si se elimina imediat cum ma ridic din pat). A doua problema este estradiolul care este foarte mic: in graficele lor apare ca la 3-4 saptamani cat aveam cand l-am facut ar trebui sa fie intre 360 si 900 pg/ ml, iar la mine e 130. Nimeni nu stie sa-mi spuna care e problema, de ce e valoarea asa mica.

Am fost ieri la dr si mi-a zis ca suntem ok, samburelul e mic, da pare bine prins. Avem 3 mm si soacra-mea e convinsa ca seamana cu fii-su !

Tratament fac o groaza, dar nu ma plang: iau cate 12 pastile de utrogestan/ zi, cycloproginova - 6/ zi, acid folic - 1, ca toata lumea, scopantil - un supozitor la 2 zile, gravibinon - o fiola pe saptamana si no-spa cate jumatate de pastila de 3 ori pe zi.

In rest nu am cine stie ce simptome: ceva arsuri la stomac si somnolenta.

Pentru statistica: DN 19.10.1976, nu cunosc U.M., sau nu e relevant pentru ca la FIV se opreste ciclul natural, dupa calculele de pe diferite site-uri bebe ar trebui sa vina pe 17 apr 2006.

Letitia, 5+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cat , am vorbit cu el azi si o sa faca mai mult… El face saracu’ ce-i spun eu, numai ca trebuie SA-I SPUN. (Am cautat ieri un mop ca sa pot sa spal pe jos mai usor, dar astia-s nebuni, tot schimba stilul de insurubare a mopului pe batz, asa ca trebe de fiecare data sa cumpar si batz si mop nou…) La multi ani Dariei si multa multa fericire!!

Ariadna, multumesc, da, ai dreptate, am mai citit si eu ieri…. Si scria ca daca s-a contactat inainte de a ramine gravida, riscul e practic nul, ca s-au format anticorpi deja. Problematic e daca se contracteaza in timpul sarcinii. Si oricum, pisica din Ro nu iesea afara niciodata, asa ca nu avea de unde sa manince soarcei sau pasarele. Si nu maninca carne cruda, numai conserve. M-am mai linistit, dar ieri am bagat lectura serioasa despre toxoplasmoza.
In alta ordine de idei - Ce miscare faci? Io azi ma duc la aquaerobic, dar e cam liniste pe acolo ca e vacanta, si in grupa de gravide nu e nimeni, asa ca m-au bagat la avansati… I-am prevenit ca nu am de gind sa ma agit prea tare!!

Kim si Tina, ce semnaturi misto aveeeetii!!!!!!!

Cristina, mergi si la alt medic, nu se poate sa fie asa (si inca de atita timp) daca tu te-ai simtit bine! Cum a fost in decembrie, ce simptome ai avut? Daca chiar dr respectiva ti-a zis sa repeti la alt medic… inseamna ca s-ar putea sa fie bine! Sa ne zici cum a fost!

Emiii2, de ce nu ai facut oare echografie? BB se vede deja, mititel de tot dar se vede! Nu poti totusi sa faci o echo? Nu ca ar fi neaparat necesar, dar iti da o senzatie de siguranta, pe linga emotia ca faceti cunostinta pt prima oara…

Letitia, bravo pt simburel! Deci l-a vazut si soacra ta? Mistooooo faza!

Tcelen, eu ma bucur ca esti printre noi - sa nu pleci niciunde!

C+

7+

BB mik

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55483&whichpage=1" target="_blank">Continuare

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput