Mamici de martie-aprilie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Cristina Bucur spune:
mai fetelor, cred ca o imbulinez iar...
am fost la echo in seara asta si mi-a zis dr ca e in 4 saptamani, dar nu se stie sigur daca e in evolutie sau nu...eu am UM 5 iunie. cum naiba sa fie in 4 saptamani?!?! si ca e posibil sa fie oprit in evolutie 
sunt furioasa si plang intr-una. mi-au iesit si analizele (cred ca mai tb inca vreo 2) si sunt perfecte. nimic suspect.dar la echo ne asteptam sa aiba vreo 8 saptamani si are la jumate?! nu inteleg nimik. si dr aia mi-a zis ca sa repet echo maine la un alt dr. eu am mai pierdut o sarcina in decembrie... nu mai vreau inca o data...
si nici atunci nu se stie de ce, ca eu m-am simtit perfect tot timpul. si acum la fel, m-am simtit foarte bine. nu inteleg nimik.
va pup si multa sanatate!
emiii2 spune:
salut burtici!multumesc pentru urarile de bun venit!
dianaforisch,iti multumesc si ma bucur ca bb nostri sunt de aceeasi virsta.iti doresc ce-mi doresc si mie!
numai bine!
emiii2 spune:
joi am fost prima data la medic si mi-a dat sa fac analize la sange si urina si sa ne mai vedem peste o luna.mi-a dat acid folic si no spa(la nevoie),nu mi-a facut ecograf deloc pina acum.bb are 6 saptamani.e bine? ce trebuie sa fac? s-ar putea vedea bb deja la ecograf?
multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine(cel putin asa cred eu):am avut ceva greturi ,dar au mai trecut.
acum sunt putin "agitata" cu pregatirile pentru cununie,care o sa fie pe 24 septembrie.
va pupik pe toate 

motanitza spune:
tcelin - cum sa nu mai vin pe la voi .. doar am citit zilnic ce ati scris , dar sunteti atat de multe mamici acum si de varste mai mici incat discutiile sunt aceleasi ca atunci la noi la inceput.
imi face placere sa citesc cate mai fac mamicile noi si ce temeri au ( la fel cum eram si noi ) dar chiar nu am noutati inafara unui concediu de vis si a unei sarcini usoare ( fara pic de rau)
eu oricum mi-am inceput si exercitiile de gravbidute ( un fel de aerobic pentru mamici cu burtici ) doar exercitii de respirat pentru coloana si muschii vaginali ...
va pupacesc si continui sa fiu cu voi desi o sa scriu mai rar ...
motanitza cu bebitu in 13 +
kim spune:
La multi ani Mariilor (si eu ma numar printre ele). Sunt noua pe aici, dar incep si eu sa va cunosc ca sunteti tare dragute si ma simt bine printre mamici! cu ocazia asta va multumesc ca m-ati primit asa calduros printre voi!
Tcelen, din cat am citit eu pe aici esti membru de baza, asa ca in nici un caz nu te dam la altele, iar echipa e bine inchegata, atmosfera faina, deci sa nu te gandesti sa ne lasi balta!
Aileana, trebuie sa fii foarte happy
asa graviduta in curand miresuca... sa-ti faci poze multe sa-ti amintesti de clipele astea!
Laura Ioana, sa stii ca si eu merg tare des la pipi, si ziua si noaptea, noroc ca sunt in vacanta ca nu stiu ce m-as face sa fiu la lucru. Si cu toate starile care le am: greturi, ameteli, dorm mult, mi-e foame des, oboseala, mofturi... sunt ca un copil rasfatat... Incerc sa nu mai beau lichide seara, altceva nu stiu.
Mamaariadna, cred ca si eu am tensiune mica, dar cafea nu beau si nici cola, vorba ta miscarea e salvarea noastra. Sa stii ca m-am simtit incredibil de bine ieri dupa-masa ca am iesit la iarba verde (am si dansat! - e un loc unde se aduna oamenii si danseaza pe malul fluviului, pe diverse ritmuri, inclusiv pe Dragostea dintai-Ozone).
Catrinel, iti place semnatura mea?
KIM & my baby
Laura Ioana spune:
KIM LA MULTI ANI! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumusel si sanatos!
Laura
8+
Puiutul meu
kim spune:
continuare...
Tina, Cat, fericitelor, abia astept si eu sa-i aud inimioara cum bate!
Irina, si eu sunt o obsedata cu curatenia, dar acum cred ca prioritatea nr.1 e bebicu', eu zic ca o sa se obisnuiascasa Monsieur sa ne ajute si gata!
Cristina Bucur, acum am vazut ce-ai scris, imi pare foarte rau pt tine, dar nu te lasa, du-te si la alt medic poate ca se inseala!
KIM & my baby
Tina_Welsh spune:
Salut tuturor si merci mult Catrinel ca m-ai ajutat cu lypie!! AILEANA si eu ma pregatesc de nunta pentru 9 noiembrie te rog sa imi spui si mie unde iti faci rochia de mireasa. Eu am gasit undeva pe Lipscani unde le fac la comanda insa intr-o luna. Vreau sa ma duc maine sa ma interesez daca cumva au si o taxa de urgenta pentru ca eu vreau sa o fac mai repede. In fine. La multi ani tuturor de Sfanta Marie! Pupici dulcici!
6+5 zile!
Tina's baby
nshiro spune:
quote:
Originally posted by tcelen
NSHIRO de unde ai facut testele ca sa aflii ce nasti?de pe net?
Da, de pe net le-am facut. Am dat un search pe google dupa chinese calendar si mi-au aparut mai multe. Insa atentie, ca varsta noastra de acum nu coincide cu cea dupa calendarul chinezesc. De exemplu, eu am 27 de ani dar dupa calendarul chinezesc am 29. Unele iti calculeaza si varsta ta, si apoi iti determina sexul bebelui, altele iti dau direct sexul bebelui, in functie varsta pe care o scrii acolo, sau te uiti direct pe niste tabele.
Ce active sunteti fetelor, m-am speriat. Ieri nu am intrat si s-au umplut doua pagini. Asta este foarte bine.
Ieri mi-a explicat sefa mea cum vine treaba cu stransul burticii. Cica in luna a 5-a de sarcina, in prima zi a cainelui (fiecare zi din luna avand un corespondent din calendarul chinezesc, respectiv ziua cainelui, a sarpelui, a sobolanului etc) se infasoara burta cu un brau care nu se mai da jos pana nasti. Adica se da jos, cand faci baita sau il speli, ma rog.... ideea e ca zi si noapte trebuie purtat. Se spune ca la fel cum cainele duce sarcinile si naste usor multi pui, asa si femeia insarcinata, legand burtica in ziua cainelui, nu va avea burtica prea mare si va naste usor....... Traditia asta se pastreaza de secole, doar ca braiele respective au evoluat, acum fiind ca un fel de burtiera, corset.... Am intrebat-o pe sefa daca nu ii face rau la copil si mi-a spus ca se starnge atat cat sa nu faca rau. (Intrebarea mea era ilogica oricum, caci daca ar fi facut rau la bebei, nu s-ar mai fi nascut japonezi pana acum deloc.... sau ma rog, ar fi fost toti o natie de handicapati) Zicea cineva la un moment dat ca poate din cauza asta sunt ei atat de mici... Mici la nastere, poate fi si asta o cauza, insa principala e modul de alimentatie. Cu jumate de peste, o felie de castravete murat si un bol de orez, nu ai cum sa cresti mare ca bradul... Insa generatia tanara, datorita hranei mixte ce s-a impus pe piata in ultimii 15- 20 de ani chiar creste frumos. Ma opresc ca incep sa bat campii, scuzati divagatiile.

Tcelen, mai stiu un mod de a determina sexul bebelui, e vorba de un calcul (pe asta il stiu de la o prietena din Romania) si tot baiat imi iese. Se imparte varsta mamei la 3, a tatei la 4 (varsta care o aveau cand l-au conceput pe bebe) si in functie de zecimale se determina daca e fetita sau baietel. Ma rog, pare o tampenie, dar cica sangele se reinnoieste o data la 3 ani la femei si o data la 4 ani la barbati si atunci are loc si schimbarea de cromozomi, in fine, nu stiu exact cum este sustinut stiintific, dar prietenei respective care are 3 copii, i s-a potrivit la toti... si nu numai ei cica...
Sanatate la burtici si pupici la bebici

8 saptamani si 6 zilerocsana