Bebelusi de martie - aprilie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gabrianah - eu nu o pup pe Irina pe gurita, chit ca ma spal pe dinti cat pot de des, ca sa evit sa-i dau bacteriile noastre. O pup in schimb uneori pe barbie, sau sub barbie, acolo a fost locul unde ii placea si a inceput prima data sa zambeasca, la 6-7 saptamani, de ma topisem toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Gabrianah multumim de laude. Nici eu nu am curajul sa-l pup pe gurita, mai ales ca eu nu's o pupacioasa si nu-mi place faza cu vai de cand nu te-am vazut, hai sa te pup. Cu atit mai mult pe gura (Acolo numa sotul are voie). Acu revenind, eu il pupacesc pe gat, pe la cretele lui, acolo ii place, ca asha l-am invatat. Chiar si pe falcutele lui numa bune de pupat nu-l pup chiar des!
Si eu am patit cu un var, desi i-am spus ca e prea mic de luat in brate de ei si de pupat, s-a infipt la el cand nu eram pe faza si l-a pupat, nu pe gura, dar aproape. M-am rotatit la noi si de atunci nu a mai venit la noi! Ghinion!

rrox3, sa inteleg ca inca mai avem shanse de a fi candidati la mana uneia dintre fetele tale! Daca lu mama ii place, poate le va place si la fete de Raducu. Saru-mana de laude.

mamacita, si mie mi se pare ca seamana cu amindoi. Adevarul e ca mi se pare ca a luat ce e frumos de la noi. Eu am observat ca am numa poze cu ochelarii pe ochi, dar forma ochilor de chinezoi e a mea.

dariaevelin, spune-ne si noua linkul! E clar ca nu e chiar legal, dar multe nu sunt! Adevarul e ca mie mi-a greu sa citesc pe monitor. Si la munca imi listez specificatiile de cele mai multe ori!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetle!
Multumim tuturor pt susitinere si pt gandurile bune ce ne-au fost adresate pt fiecare!
Mamacita multumim pr raspuns!Si Karen e la fel in privinta distantelor dintre mese 3-4 ore,insa ieri cand am luat-o de la camin desi nu mancase in 4 ore decat 30 ml,cand i-am dat san nu a baut decat putin de tot si nu stiu de ce o fi fost suparat pe mine ca am lasat-o singurica?In ultimul timp bea din ce in ce mai putin o fi caldurile astea de vina cred.
Ligia scumpel foc grasunelul tau cum sa nu-l dragalesti o zi intreaga!
Ako,multa putere si rezistenta iti doresc pentru puiutii tai si mai asteptam pozici cu ei ca tare drgalasi mai sunt!
Aseana multumim pt urari si spor la gatit,azi e ziua ta de gatit asa ziceai nu?
Dariaevelin cu intarziere si ne cerem scuze La multi ani lui Brien `ochiosu` mic si scump!
Si ca veni vorba de pupacit,eu o pupacesc pe gatut si falcute mai mult,insa se intampla sa o mai pup si pe gurita cate o data...nu ma pot abtine.
Sa aveti un weekend placut si odihnitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc,andira,si poti sa faci cum am facut eu,daca ziceti ca pozele sunt de calitate acceptabila,sa le scanezi si sa faci albumel.e adevarat ca e cam mancatoare de timp manevra,mie mi-a luat cam 4h...Dar mai depanam si noi amintiri de cand eram mai suple,ca acum posed un saculet de burticaaaOricum,nu mi-am pierdut rabdarea,voi incepe lupta cu ea dupa ce termin cu alaptatul,intotdeauna am respectat o lista de prioritati,pentru ca nu prea am capacitatea sa ma impart pe o mie de planuri si activitati
gabrianah,in legatura cu sarutul pe gurita,desi in familia noastra nu s-a practicat,mie mi-a mai scapat(eu cam sunt pupacioasa,desi nu prea e igienic,stiu,mea culpa),in sensul ca eu voiam sa-l pup pe obrajorul ca marul domnesc si el intorcea brusc gurita sa ma suga.Atata timp cat e flora mea nu-mi fac probleme,dar nici intentionat nu-l sarut pe gurita.
Cat despre ratoit,ligia,(banuiesc ca ratoit ai vrut sa scrii),eu am facut-o nu la una,ci la multiple rude ori prieteni,inainte de a face gestul(e mai bine sa previi decat sa tratezi)si n-au decat sa se supere.Ce am de pierdut?Deact sa am multe rude si prieteni care nu cunosc regulile elementare de igiena si comportare in public,dar care ma iubesc,mai bine singura cu celula mea familiala,dar sanatosi.cine are valoare va recunoaste ca a gresit sau nici macar nu va proceda la manevre neigienice,asa ca nu se pune problema ratoitului.Vorba ta,"ghinion",sau mai are sotul meu o vorba-"Soarta!"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna ziua tuturor.
Nu am mai intrat de mult pe forum, dar vom recupera sper.
Noi sintem bine, Mara creste vazind cu ochii, in fiecare zi face ceva nou, acum stie sa-si ia singura jucariile, "vorbeste" cu ele, de plins nu mai plinge decit cind ii este somn, a inceput sa manince diversificat, e cuminte si vesela, cind o mingii pe frunte e terminata de fericire, ce mai.... e un miracol in viata noastra. Nici acum , dupa mai bine de 4 luni, nu-mi vine sa cred ca am facut asa o minune si-mi vine sa pling cind ma uit la ea cit este de dulce.
Am reusit sa pun si citeva poze pe net:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
Sper ca sinteti toate bine, alaturi de "miracolele" voastre si va pupam pe toate.

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

buna dimineata!
ce bine ca am un pic de timp liber, oalele imi fierb pe foc, gabriel doarme, si nathan e cu cumnatul meu afara!
va multumesc de raspunsuri legat de pupat, ma bucur ca nu sint singura (cum credeam ) cu chestia asta. ma gindeam ca is io cam exagerata.adica un pic tot cred ca sint, ca de ex si daca imi baga degetele in gurita,in secunda urmatoare is la baie, sa-l spal pe minutze. saracu copil, a ajuns sa ii placa sa fie dezinfectat de maica-sa ca asa se bucura cind e la chuiveta!in aceasi timp vreau sa imi inving frica asta, ca undeva nu mi se pare normal intr-o familie.apoi iar ma gindesc ca totusi nathan face prea des amigdalite, si sa nu ii dea si lui virusul ala sau ce bacterie o fi..si revin la apa:)aporpos, noi parintii ne-am facut de mai multe ori exudatul si e ok.

voi ii lasati cu miinile la voi in guritza?alta intrebare :)

legat de ce ai zis tu ligia, ca numai sotul te saruta,mi-am amintit ca cu citeva luni in urma, cind ii explicam lui nathi cum sta treaba cu casatoria, cine cu cine e casatorit, si ce semnificatie au verighetele, si cum numai sotii se saruta pe guritza, mi-a zis foarte inspirat si incintat ca el cind o sa fie mare, cu tati se casatoreste si se vor putea pupa pe guritza!!

dulce dulce copilul cel mare, da azi dimieata m-a suparat rau.. probam patul de calatorie( tzarcul) ca ne pregatim sa plecam in olanda in 3 saptmaini, si sotul meu i-a pus pe amindoi in el, spre marea incintare a lui nathan. el viseaza la ziua cind vor fim impreauna in camera si vor dormi in aceasi pat.am stat ce am stat de straja linga apoi vazind ce fericiti sint, am plecat sa pun masa, dar eram tot in camera mare. am auzit ca gabriel scinceste usor, dar nu m-am uitat. apoi il aud pe cumnatul meu zicind " nu asa nathi! nu -i voie!!"si l-a luat repede pe gabrile sus. cind colo, nathi dadea cu calciiul lui in burtica lui gabriel. mi-a zis ca de 3 ori a dat. am ramas interzisa. mi-a zis ca nu de suaprare a dat, ci asa..( de plictiseala zic eu).oricum, am fost faorte amarita, si sper sa nu ii fi facut ceva rau lui gabriel in burtica. el era vesel in secundele urmatare.(asa ca Ana 71si noi avem chestii de astea) cu fratele mai mare.

va las acum, si va doresc un weekendu frumos!
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Buna mamici!
Aseara la ora 21:30 am dat stingerea in toata casanici nu-mi vine sa cred ca Rares adoarme asa devreme si doarme toata noapte. si asta de 3 zile. clar cerealele de la masa de seara sunt de vina; poate si cele 6-7 ore state afara dupa amiaza. ieri am iesit la 12:30 si am intrat la 19, am stat in parc la umbra, a papat in parc, l-am schimbat, a dormit, super. dar greu pentru mine, dar asta e

sa va zic ce mancam noi: dimineata papa jumatate de mar ras, cu 30 ml suc morcov si 2 lingurite de cereale cu lapte, mar si morcov. mmmmm, e asa bun de as papa si eu; si asa cremoooosss... am trecut la pulpa de mar dupa o saptamana de suc de morcov+mar. cand nu ii amestec pulpa de mar cu suc de morcov, ii pun o feliutza subtirica de banana. de fapt cam 2 zile ii pun suc de morcov, o zi banana. asta-i masa de la ora 10. inainte sau dupa, obligatoriu tzitzi!!
seara dupa baitza la ora 21 papam cereale cu orez; aseara de ex. a papat 3 linguri de cereale cu 130 ml laptic. fetelor, masa asta ii place la nebunie. nici nu are rabdare sa iau cu linguritza din castronel. dupa ce papa, adoarme imediat. dar dupa o ora incepe sa se agite in patutz, il iau ushor, ii servesc tzitzi si gata, doarme dus pana dimineata; la 6-7 il iau dormind din patutz si ii dau tzitzi ca se umple prea tare tzitzica
deocamdata imi permit sa-i dau cereale si dimineata(desi putin) si seara ca ii luuuuung si slabutz, va dati seama la 70 cm si 7,200 kg.

ako, ce baietzei frumosi ai!! care-i Darian si care-i Rares. Ia sa vedem, ghicesc: cel in portocaliu este Rares??

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

rp,sa-ti traiasca Marutza,e o scumpa,si-mi place foarte mult centrul ei de activitate,in culori vesele si desene frumoase.Alexutu e mort dupa elefanti,drept care are lenjerie de pat,paturica,body cu elefanti,inca n-am gasit(nici n-am cautat prea intens)jucarie elefantel.A voastra e tare draguta.

Mergi la inceput

gabrianah,mie nu mi se pare exagerat ca respecti regulile de igiena,cu atat mai mult cu cat Nathi are probleme.Si nu e vorba(sau poate ca este si asta)de faptul ca sunt medic,dar asa am fost invatate de mici(si tata e medic)si mi se par naturale toate acestea.Altfel am ajunge sa ne jucam in noroi cu porcii cu aerul cel mai natural din lume.
Manuta nici el nu mi-a bagat-o(deocamdata)in gurita,nici eu nu i-o iau.
Cu copiii,noi trebuie sa fim atenti,caci ei nu-si dau seama ce rau pot produce,oricat de bun le-ar fi fondul sufletesc,inca nu au idee complet nici ce dureri isi pot produce ei,darmite unui alt bebelus.
andruzza,papaciosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Multumim tuturor pentru aprecieri!
rup bine ai venit ! sa-ti tariasca Frumoasa si pufoasa Mara!
Mamacita ma bucur ca inca cochetati cu ideea venirii la noi. Va asteptam.
gabrianah Ai mare dreptate. Nu edeloc igienic sa pupi copilul pe gura. Noi il pupacim pe bebe pe obrajori,pe gatut,pe burtica,pe picioruse,in mare,peste tot.
ligia13 aici e siteul cu carti:
http://raz-cartionline.coolinc.info/AfiseazaDB.php?act=1

Nu stiu daca v-am povestit,dar ne pregatim de plecat in concediu.Am optat,pana la urma,pentru Ocna Sibiului(eu sunt ,la origini,din Sibiu,asa ca am o parte din familie acolo si ,in caz de nevoie,avem la cine apela).E salina si aerul e foarte bun pentru Brien care horcaie ingrozitorsi e vesnic infundat.Am gasit cazare acceptabila si conditii bune.Vrem sa stam aici 4 zile,apoi sa mergem si la Paltinis vreo 3 zile. Asa ne luam dorul si de la Mare(statiunea de la Ocna e ca una de pe litoral) si de la munte.Acum....avem o problema:vrem sa plecam pe miercuri-joi si inca nu prea stim cam ce sa luam cu noi. Ne puteti ajuta cu sfaturi?

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput