Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Abia acum pot sa respir putin si am intratb sa va scriu.

Ramona copii sunt perfecti doar in ochii parintilor !!! Sa stii ca si Matei este plin de personalitate si de la un timp face aproape numai ce vrea el , iar dc nu il las incepe sa planga si mai nou tzipa spre delectarea urechilor mele.

Se poate sa aiba doar 6 dintisori si sa ii dea maselele- la Matei asa a fost. Fiecare copil este cu ritmul lui si cred ca aproape nimic nu poate fi considerat anormal.

Altfel este si el f incapatanat si ambitios. Cateodata lucrurile astea il enerveaza pe Andrei la culme si incepe bataia in care bineinteles tot Matei trebuie sa aiba ultimul cuvant .

Noi am fost ieri la Suzana si Cheia si a fost tare frumos. Baietii au alergat prin curte, in spatele manastirii era un loc superb cu capitze de fan si multa iarba, au papat salata de fructe iar de pranz am luat masa chiar in Manastirea CHEIA. Ne-am miruit, ne-am rugat si intr-un cuvant ne-am simtit tare bine. Seara, am stat putin la slujba de la Manastirea Suzana si am plecat sper casa. Matei a dormit tare mult - tot drumul la dus si 3/4 la intors.

Am cumparat o carte de la M. Suzana " Cum sa ne crestem copii - calea spre desavarsire si bucurie" si abia astept sa o citesc in concediu.

Mergi la inceput

Este cam liniste pe aici unde sunteti?!

Noi am fost pe afara, am fost la fotograf sa ii fac 2-3 poze sa il am mai recent si ne-am plimbat. Acum ne bem lapticul si cred ca ne mai jucam putin si mergem la nani.

Noapte buna ca a venit poznasul si deja umbla pe la fire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

BUNA SEARA!!
lINISTE, LINISTE...
Noi ne-am mancat cerealele, acum ne jucam cu niste cd-uri, le baga pe suport . Se mai enerveaza cand nu nimereste gaura, asa ca ma cheama. Sunt f. obosita, abia astept sa se culce neastamparatul. Are o energie, l-a calarit pe tati pana nu a mai putut. Acum ma trage de mana sa stau jos langa el si sa ne jucam. Nu ma lasa deloc.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neatza,

In primul rand tuturor celor care s-au sarbatorit ieri!!!

In we ne-am vazut cu Amuleta si cu Alma. Alma este un copil f f linistit. Eu cu Arturicii o compar, desigur! E o scumpete de fata, frumoasa foc!

Duminica am stat 4 ore in Muzeul Satului. Este asa de liniste, verdeata si case frumoase de vazut. Aruricii s-au catarat peste tot, au ravasit o capitza de fan, au intrat in "coetul gainilor si au adunat ghinde.

Eu ma pregatesc cat pot de concediu. Am rezolvat din fericire cu cazarea, acum a mai ramas sa stabilesc obiectivele zilnice de vizitat.

Arturicii continua tratamentul pentru geardia cu Hermiflores.
Ieri a fost musai sa chem pediatrul la noi pentru ca Yann este ragusit. Si.... are nu stiu ce reactie de la praful din aerul conditionat!!!
Asa ca nu mai avem voie aer contitionat, noroc ca s-au dus caldurile si noroc ca am ales sa plecam in tari...reci.
A zis ca nu e de joaca cu asa ceva si ca in timp pot face bronsita astmatica (parca asa a zis).
Tratam cu Imunobaby, Nuofen, Aerius (un antialergic) si Marimer in nas. Sper sa se faca bine pana luni cand plecam.

In rest, sunt f suparata ca nu reusesc sa il fac pe Yann sa doarma mai mult de dimineata!!! Incepem gradi curand si ce ma fac cu ei ca acum, dc se trezesc la 6 cu greu ii mai tin treji pana la 12:30 (cand ar veni acasa de la gradi)

Roxana si Alex au plecat in concediu! Sa aveti vreme faina si un concediu minunat!
Andrei al lui Adlemievolueaza pe zi ce trece! Te asteptam Albastrel sa ne bucuri cu primii pasi!!!!
Adriana si Raressunt la Campulung, se pare ca se simt tare bine acolo!

Sa aveti o zi faina si asteptam fetele plecate in concediu cu povesi, chef de forum si poze multe!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Buna sunt Luminita mama Dariei-Ioana nascuta prin cezariana la 28.01.2004-3,3oo kg.,50 cm.Am fost plecati in concediu si nu am mai deschis calculatorul de f mult timp.Sper sa ne primiti si pe noi in randurile voastre!Multumim anticipat.Este al doilea an cand Daria merge la mare ,prima zi s-a speriat de apa dar apoi nu am mai putut s-a scoatem din apa.

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Hei, bine ati venit !!!

Daria si Arturicii s-au nascu in aceeasi zi!! Unde ai nascut?

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Ioana, concediu placut si fara peripetii! Am vorbit cu EmmaT cu care ma intalnesc des in parc si mi-a spus ca Arturicii sunt superbi, v-ati intalnit la Muzeul Satului!!!
Grija mare cu aerul condititionat! Ai fost tare inspirata cu alegerea traseului!

Andruska, multumim de sfaturi! Ai mare dreptate, realizez ca puiul meu nu este perfect, dar cred ca nici nu mi-ar place sa fie asa...desi sunt idealista...As mai avea ce comenta???...Chiar sunt lucruri care ma deranjeaza la ea...dar parca ce, eu sunt perfecta???
Tare mi-ar place sa ne intalnim prin parc...sigur Maysa s-ar lipi de Matei, este tare dornica de copii...ii ia in brate, alearga, se bucura in prezentza lor...Cere oare un fratzior? Mie asha-mi miroase...
Cat despre dintishori, stam linistite, asta e, pana la urma or iesi ei!!! Mai ales ca imi spuneai ca si la voi asha a fost!

Luminitza, bine-ai venit! Speram sa te simti bine alaturi de noi!!!

Pupicei, fug la munca!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Luminita, bine ai venit!!! Te asteptam cu mai multe detalii despre voi, cu poze si povestiri!!!

Ramona, ti-am trimis adresa , nu ai primit?? Uite asta este: monica_albu@yahoo.com Merci!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!

Ramona noi in w/k mai mult mergem in Herastrau/Cismigiu sau prin alte parti decat in cartier iar in Moghioros f rar ajungem. Vorbim la telefon sa vedem cum facem, ptr voi sigur venim .

Am vb cu Adriana care este in perioada de proba cu dna ptr Rares. Este f multumita si spera sa il iubeasca f mult ca sa fie bine !!! Eu sunt convinsa ca o sa fie totul bine si Rares o sa se inteleaga cu doamna.

Noi ne pregatim de concediu, am facut deja bagajele baietilor iar diseara ultimele cumparaturi si bagajele noastre. Abia astept !! Am senzatia ca o sa fie un concediu foarte frumos din toate punctele de vedere, numai vreme buna sa avem.

Luminita bine ai venit si te asteptam cu poze si povestiri despre copii tai!!!

Ioana daca nu mai intru, iti doresc concediu placut si fara peripetii neplacute !!! Drum bun si sa ne revedem cu bine .

Am fugit la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Salutari la toata lumea !

Stiu ca nu reusesc sa scriu la acest subiect prea des dar va citesc ori de cate ori ajung si eu la un net. Vreau sa innoiesc rugamintea de a-l trece si pe puiul meu pe listuta copiilor pentru ca si el este un copilas poznas de ianuarie-februarie 2004, mai exact pe 24 ianuarie 2004. Numele: Mihai Alexandru. S-a nascut de 2400 g la ora 16.50 pe cale naturala. Cu cine ar trebui sa vorbesc??? Puteti sa ma ajutati ???

Noutati despre bebelusul meu gasiti din pacate mai multe la sectiunea Ajutor umanitar "Salvati-l pe Mihaita!" , noi fiind acum in Bruxelles asteptand sa facem un transplant de ficat.

Multumesc si astept vesti de la voi. Cu drag,
Gabriela

Mergi la inceput