Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Magda sa stii ca pe Andrei tot un barbat l-a crescut- TATAL MEU . Si toata lumea ma intreba cum sa imi las copilul cu un barbat, pai ce stie sa il schimbe sa ii dea de mancare, etc? Da stie, spuneam eu si chiar asa si era. Tot de la 4 luni s-a infiintat la usa sa il plimbe, dragul de el. L-a crescut tare frumos si intotdeauna ma intreba inainte sa ii dea ceva sau sa il duca undeva. Il iubesc tare mult pe tatal meu . Si acum sta cu Matei de la ora 16.00 - 18.00 cand pleaca doamna, si are aproape 70 de ani, asa ca sa ne traiasca tatii....

Ioana bine ca sunteti bine. Si eu am sa il duc pe Andrei la homeopat sambata sa vedem ce tratament ii da ptr Toxocara.

Mie mi-au iesit analizele si se pare ca sunt cam anemica...dar ma tratez, vb cantecului .

Tatiana sa fi sanatoasa si sa poti avea grija de copii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Emilly, vezi ce fetita mare si intelegatoare ai! Bravo ei ! La ultima consultatie, doctorita mi-a spus ca exista o placenta, dar la cele anterioare zicea ca sunt doua. Chiar spunea ca e mai bine, ca fiecare se hraneste separat. Adevarul e ca la ultima consultatie m-a cam dezamagit doctorita, era dupa un concediu de doua saptamani, avea multa lume pe cap si se vedea clar ce obosita era. Asa ca n-a avut rabdare sa se uite bine, de filmat, n-am filmat nici un minut si nu se vede mare lucru. dar o iert, ca altfel e foarte constiincioasa si, la fel ca noi toti, poate avea zile mai putin bune.

Andra, la tine ar merge vinul rosu sau de coacaze ! Multa sanatate!

Tatiana 19 si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Prichindeii din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Andruska, nitzel vin roshu nu ti-ar strica...si daca-l bea sotzul tau e si mai bine!!! Sa-ti traiasca TATi, sa fie sanatos, confirm cele spuse: Andruska are doi copii adorabili si bine crescuti...pacat ca si-au gasit deja neveste pe forum!

Magda, multumim de intrebare, Maysa e ok, vesela, plina de energie, mananca dar s-a invatzat sa refuze si cum i se permite...pot spune ca dintr-un copil care manca OK, acum a devenit capricioasa!
Cand e cu mine, mananca!
Acum o tin pe Debridat si pe Kreon ....sper sa-si revina cu scaunul!

Pe de alta parte, am observat ca IN SFARSIT ne da o maselutza!
Are 6 dinti doar...si ieri seara am observat un coltishor...Sa fie asta cauza scaunelor moi de cca o luna incoace? Are toata gura numai o umflatura...

Tatiana, asta e e, avem soacre, sa ne traiasca...e adevarat ca ne ajuta...dar si strica anumite chestii...NErvi de otzel, cum spunea Emilly, parca! Si tu vei avea nevoie de ajutor...te admir pentru curaj! Si eu doresc o surioara/fratzior pentru Maysa...dar parca nu prea am curaj...dar tot o fac pana la urma...va anunt io'!

Emilly, pentru gaza ta este foarte bine ca s-a obisnuit, macar nu sufera!!! Cu Maysa am avut ceva probleme cu plecatul de acasa, acum vine si ma pupa, ma strange in brate si imi face pa cu manutza...
Mai greu imi este mie sa plec...sunt inconjurata de pozele ei...pe desktop, pe telefon, etc...O ADOR!!!
Iar seara abia astept sa ajung acasa, sa o strang in brate, sa o pup, sa-mi afund capul in buclele ei, sa-i simt mirosul de copil...sa ma bucur de bucuria ei de a ma vedea!

Ioana, sanatate multa Arturicilor! Am trait cu senzatia ca si Maysa ar avea giardia, nici acum nu sunt convinsa, dupa o analiza, ca nu are...desi a iesit negativ! Astept sa vad rezultatele tratamentului homeopat! NE tii la curent, te rog???

Acum fug si eu la munca...pupici si we placut!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Ramona multumesc ptr aprecierile baietilor. Si eu ii iubesc tare mult si ma bucur nespus cand ajung acasa si ii vad, simt, ascult...iubire neconditionata !!!

Daca are toata guritza umflata poate si de asta nu papa si s-ar putea sa fie si cauza scaunelor moi. Eu ii dau lui Matei - care mai face din cand in cand kk moale - ceai de menta (fara zahar) si laptele (praf) i-l fac in zeama de orez si imediat i se regleaza scaunul.

Va tinem pumnii sa fie totul bine !!!

Noi plecam miercuri la Poiana Marului - abia astept, mai ales ca mai plecam cu cateva familii la care tin tare, tare - si sper sa avem vreme frumoasa.

Nici nu vreau sa ma gandesc la ce va sa vina o data cu toamna..., la noi este nebunie curata si un ritm ametitor. Nu mai vreau sa stau peste program, cel tarziu la 18.00 vreau sa plec la copii mei, mai ales ca de la 16.00 va sta tatal meu cu amandoi, asa ca nu vreau sa il obosesc prea tare.

Cu drag va doresc o seara placuta si un weekend odihnitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna seara.
Monica, acum am vazut msj-ul.Daca maie valabil, am eu o cutie de table...Spune-mi numai unde n-am putea intalni.Eu nu mai gasesc de fel "ajutor umanitar" pe forum. N-am mai intrat de mult...Ma ajuti?
O seara buna,

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna seara si bine v-am regasit! Scuzati absenta indelungata dar nu mi-a mers calculatorul si am fost plecati la tara. Taaare mi-ati lipsit! Abia asteptam sa vad ce mai spuneti, ce mai faceti... Inca nu am reusit sa citesc totul, vorba aia am lipsit cam mult, dar sper sa recuperez...
In primul rand multa sanatate la copilasii care mai sunt bolnaviori, apoi Ramona bine ai venit in clubul celor care isi iubesc soacrele... Cu intarziere, multumesc pentru urarile voastre si pentru mesajele trimise de ziua mea. Nu am apucat sa mai raspund pentru ca s-a dus placa video la PC si a durat pana am remediat situatia.
Nu am apucat sa vad fotografiile noi dar am citit cate ceva si vad ce au evoluat copiii. Si Robert e un strengar si jumatate. E istet, incapatanat si ambitios. Am sa pun si eu cat de curand fotografii noi.
Pentru inceput cam atat. Revin cu noutati. Pa! Noapte buna si WE placut tuturor.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!

Noi astazi nu am avut somn si ne-am trezit pe la 6.30. ora taman buna de intins rufe, jucat cu copilul, facut papa, etc....

Vrem sa mergem la Suzana sa impartasesc baietii si poate ajungem si pe la Cheia. Doamne ajuta sa nu ploua chiar daca este mai racoare.

Ieri am fost si eu la spovedit si ma simt tare bine.

Altfel suntem bine sanatosi, voinici.

Andrei a fost la dr homeopat si i-a dat o carutza de pastilutze de luat - bineinteles ca si el a spus SUB NICI O FORMA ZENTEL si pe parte de regim alimentar sub nici o forma pui din comert. Acum tb sa caut pe cineva care sa il aduca de la tara. Sper sa gasesc !!!

Ma duc sa le pregatesc micul dejun si bagajele si plecam . Va scriem la intoarcere.

ramonaa bine ai venit si asteptam noutatile despre Robert!!!

O zi minuntata la toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!

Adlemi, multumesc tare mult, insa cineva din Isi a promis ca ii va duce niste table, sper ca au ajuns , daca nu, o sa iti spun. Multumesc!!! Uite aici era linkul.http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54078&whichpage=4
S-au incurcat capitolele, de-aia se gasesc greu, sper sa le puna la punct.

Noi ma fost la tara, a fost super!!! Am adus o gramada de pepeni. Din pacate, Albert nu mananca . In scimba a mancar porumb copt pana nu a mai putut. Nu a avut nimic, mi-era sa nu il doara stomacul.

Andra, concediu placut, sa aveti vreme buna!!!

Va doresc o saptamana minunata!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am avut un we in doua (eu si Maysa), tati a fost plecat la pescuit!
Azi dimineata Maysa a fost super trista ca am plecat, s-a agatzat de gatul meu cand a venit soacra-mea...cred ca a realizat ca prezentza ei inseamna plecarea mea...

Vroiam sa va intreb ceva: e normal sa aiba doar 6 dintisori si sa-i iasa deja o maselutza??? In gura vad multe umflaturi...insa nu i-au dat 2 dinti de sus, nu i-ai dat caninii, E NORMAL???

Sunt tare incantata de ea...stie o gramada de chestii, imita adultii foarte mult, vrobeste foarte mult...doar ca e tare incapatzanata si cateodata impulsiva si agresiva cand ii interzic lucruri pe care nu are voie sa le faca...Ma gandeam eu ca n-am un copil perfect!!!

Pupicei!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Unde sunteti?? Bantui singurica pe aici???

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput