Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 15
tky spune:
BUna,
Despre Vraja Marii pot sa-ti zic ca se fac multe nunti acolo, eu locuiesc in piata Ovidiu si ma plimb des cu cateii mei pe faleza si mereu sint nunti acolo. Din pacate am incercar de curind sa mincam acolo fiinca auzisem cuvinte de lauda despre restaurant dupa renovare si mincare a fost foarte proasta....acum e posibil ca pt nunti sa se mobilizeze...eu am observat ca salonul este decorat cu baloane si scaunele au huse la nunti( am vazut pe geam).
Sper ca am fost cit de cit de folos.
bianca82 spune:
Da cu mancarea ar fi o mare prob sa nu fie buna dar este probabil sa poti remedia treaba asta cand discuti despre meniu cred sau din cate am auzit pe la mai multe restaurante chiar poti sa degusti din ceea ce o sa formeze la nunta meniul. O alta idee ar mai fi restaurantul Rustic daca ati auzit de el. Este tare dragut inauntru si mancarea este foarte buna. Eu personal am fost la o nunta acolo si mi-a placut servirea si mancarea la nebunie.
Decorurile cred ca mi-ar place sa fie pe alb in conbinatie cu auriu. Dar cu siguranta pana sa hotarasc definitiv ma voi mai razgandii de vreo suta de ori.
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, nu am mai avut timp sa postez dar uite ca am aparut din nou.
Leistra, am vazut si pozele tale de la nunta, mi-a placut foarte mult rochita, a fost deosebita si ti-a stat bine.
Magdala, stai linistita ca nu va parasim, mai ales ca de acum o sa inceapa sa intre si miresicile constantene de 2006. Si in plus subiectul se numeste Nunta in Constanta, nu Miresici de Constanta, asa ca putem posta si noi, astea care nu mai suntem miresici. Iti trimit numerele de telefon pe PM.
De Vraja Marii eu am auzit de la o prietena de-a mea ca au o formatie trasnet, eu nu am auzit-o dar ea mi-a spus ca a luat-o si la nunta ei si a fost ceva minunat.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
bianca82 spune:
Sper sa imi fac cat mai repede timp sa trec pe acolo sa vad cum sta treaba. Chiar daca eu o sa am nunta in septembrie este bine de pe acum sa ma duc sa rezerv local? Dar biserica tot acum?
leistra spune:
Draga Angelique, iti multumesc mult pentru aprecieri, din pacate pozele mele sunt cam dezordonate, fotograful nostru a disparut in ziua nuntii, noroc ca familia sotului meu a venit incarcata cu aparaturi, iar pozele le-am dus acum la prelucrat aici.
Sa va spun sincer eu am fost cam dezamagita de floraria Anthurium care are carti cu buchete din afara, dar in realitate ies cam altceva, iti mai trantesc pe deasupra si frunzele alea verzi. Noi locuim in Olanda si stiu cum arata aici buchetele de mireasa, absolut superbe! Fiecare detaliu e luat in considerare.
Bun venit Biancai!
Salutari tuturor miresicilor din Constanta!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by bianca82
Sper sa imi fac cat mai repede timp sa trec pe acolo sa vad cum sta treaba. Chiar daca eu o sa am nunta in septembrie este bine de pe acum sa ma duc sa rezerv local? Dar biserica tot acum?
iancu madalina
Nu este deloc devreme, acum trebuie sa tragi tare, daca mai astepti chiar si numai o luna, te trezesti ca la anul nu te mai poti marita pentru ca nu ai unde. In cel mai bun caz o sa mai gasesti duminica ceea ce mie nu mi-a placut in nici un caz. Localul trebuie retinut cel mai din timp, si pe urma restul. Cu biserica mai poti astepta dar cu localul in nici un caz
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
bianca82 spune:
Da m-am gandit si eu la asta. Oricum sambata o sa fiu pe baricade in cautari ca in restul saptamanii nu am cum pentru ca sunt la munca pana la ora 16 asa ca... sambata si duminica sa traiasca.
AngeliquedeS spune:
Te-ai gandit foarte bine. Te inteleg cu programul pentru ca si eu tot numai in week end pot sa imi rezolv treburile. CAm la cate persoane va ganditi sa invitati?
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere
cornelianeli spune:
buna dimineata si bine v-am gasit dragi miresici
bun venit in gasca bianca, e bine sa cauti din timp restaurant, ai de unde alege
de parasit nu o sa va parasim, eu am glumit, cum sa plecam de aici????uite am lipsit 3 zile si mi-a fost dor de voi
despre mine ce sa va spun, sunt fericita, a venit iubi acasa, rochita mea este un vis si...........ne-am luat verighetele , ce bine este in doi, imediat de cum le-am vazut, am zis astea sunt, ne vin perfect.....
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
buna dimineata si bine v-am gasit dragi miresici
bun venit in gasca bianca, e bine sa cauti din timp restaurant, ai de unde alege
de parasit nu o sa va parasim, eu am glumit, cum sa plecam de aici????uite am lipsit 3 zile si mi-a fost dor de voi
despre mine ce sa va spun, sunt fericita, a venit iubi acasa, rochita mea este un vis si...........ne-am luat verighetele , ce bine este in doi, imediat de cum le-am vazut, am zis astea sunt, ne vin perfect.....
Neata, uite, vezi ca toate se rezolva? Dar nu ne tine asa in suspans, spune-ne si noua cum sunt verighetele, cate grame au, de unde, sau crezi ca daca avem deja verighete nu ne mai intereseaza astfel de amanunte? Ce a spus Alex cand te-a vazut asa de slaba?
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere