Nunta in Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Eu zic sa nu ne grabim cu deschiderea unui nou subiect, mai ales ca Magdala mai are nevoie de experienta noastra, pt ca in curand va trebuii sa postam pe Mamici de Constanta, ati vazut-o pe Chicina ce bine ii statea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dragi miresici, Angelique, rochita mea e cumparata de la Bilutzi, din Constanta, in mai. E de culoare bej-crem, e un model unicat, a costat 12 milioane si e lucrata foarte frumos, mi-a fost foarte micuta, dupa nunta ma dureau coastele, noroc ca fermoarul a tinut.
Eu mi-am luat-o in mai, apoi am plecat din tara si am lasat-o la mama. Ei bine, ajunsa acasa mi-am dat seama ca e putin cam clasica si ma gandeam ca nu mi se potriveste, m-am gandit mult sa imi iau alta, adevarat va zic!
Insa am decis sa ma multumesc cu ce am si bine am facut, m-am simtit ca o printesa, a avut o trena nu prea lunga, deci nu m-a incurcat si m-am bucurat ca e un model deosebit, deosebita a fost si coafura mea, asa cred eu! Mi-am facut parul la o coafeza din Babadag, care mi-a facut, la cerere, ceva frumos si mi-a aplicat coronita in lung, la spate. Mi-a placut mult si mi-a dat multa incredere. Nu as fi vrut sa seman cu nici o alta mireasa.
Voi ati fost toate frumoase si ati avut nunti bine organizate, eu am organizat de fapt aproape totul in doua saptamani, mai mult singura ca sotul meu nu vorbeste romaneste, iar parintii mei si fratele meu m-au ajutat si ei cat au putut.
Angelique, multumesc de intrebare! Mi-a facut placere sa vorbesc si eu despre rochita mea care acum e la curatatorie!
Va pup!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Neatza fetelor !!!!!!
Am intrat pentru 2 minute sa va multzumesc ca atzi venit la biserica.Cadoul de la voi este superb .Ne-a placut foarte mult.Mersi ca atzi avut rabdare sa ashteptatzi pana la sfarshitul slujbei ... ca vorba aia, a durat destul.
Cum primim albumul, stabilim o intalnire .
O sa pun cateva poze shi pe forum cat de curand.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

quote:
Originally posted by roxy79ro

Neatza fetelor !!!!!!
Am intrat pentru 2 minute sa va multzumesc ca atzi venit la biserica.Cadoul de la voi este superb .Ne-a placut foarte mult.Mersi ca atzi avut rabdare sa ashteptatzi pana la sfarshitul slujbei ... ca vorba aia, a durat destul.
Cum primim albumul, stabilim o intalnire .
O sa pun cateva poze shi pe forum cat de curand.
Va pup

A fost o placere sa participam la nunta voastra si ati fost superbi, abia asteptam sa vedem si pozele cred ca vor fi la fel de superbe cum ati fost si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Roxy, ati fost superbi! Si mai ales m-a impresionat calmul vostru desavarsit, astfel ca ajunsa acasa i-am zis lui Iubi, mai degraba ORDONAT, ca daca nu zambeste pe toata durata nuntii, atata ii trebuie..

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca82 spune:

buna fetelor este pentru prima oara cand scriu pe un asemenea forum dar pur si simplu mi s-au parut foarte interesante discutiile voastre asa ca m-am hotarat si eu sa intru in " gasca " voastra asta bineinteles daca ma veti acccepta . Si eu tot in 2006 voi avea nunta si acum sunt in cautare de local asa ca nu mi-ar strica niste idei .

Mergi la inceput

Bine ai venit, Bianca82!

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Bine ai venit, Bianca82!
Nici nu stii ce bine imi pare ca acum nu mai sunt singura care face nunta in 2006. In ce luna vrei sa faci nunta?
Eu in august.
Despre restaurante, favoritul fetelor este Zorile.
Insa Anca iti poate spune mai multe ca mine, deoarece ea a avut nunta acolo. Si chiar astept si eu 'detalii tehnice', Anca, caci pana acuma nu discutaram,parca, ce ti-a placut si ce nu.
Acum majoritatea din listutza s-au casatorit dar au PROMIS ca nu ne parasesc. Asa ca vom apela la ele ori de cate ori vor vrea sa ne ajute..
Fetelor, ce as putea face singura pentru nunta?
Eu ma gandisem la cocarde, de la en-gros Histria si funditza, cum a facut cornelianeli-mi-au placut f. mult,, cosulet, marturii, carduri de masa, casutza pt bani, altceva?

Multumesc pentru ajutorul vostru.
fetele !

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca82 spune:

Noi o sa facem nunta in septembrie iar data exacta o sa o hotaram in functie de restaurant. In legatura cu acesta cineva ne-a recomandat Vraja Marii. Are cineva vreo idee cum este acolo? Peisajul din jur (marea, faleza, etc )este cu siguranta super dar mai conteaza enorm si cum este amenajat interiorul localului, serviciile prestate acolo si asa mai departe.
Si eu sunt foarte interesata de lucrurile care se pot face acasa si care ar putea sa iasa exact cum ni le imaginam.
Magda daca nu te superi poti sa imi spui si mie la ce anume te-ai referit cand te-ai gandit la Histria? Ce putem gasi pe acolo?

Mergi la inceput

Din pacate nu stiu nimic despre Vraja Marii.
Si mie mi-ar place sa facem nunta langa apa, dara pana acolo nu am ajuns. Ce zic, de fapt nu am ajuns nicaieri., inca.
De la en-gross Histria fetele si-au luat floricele artificiale la punga pentru cocarde carora , cornelianeli, de exemplu le-a pus o fundita micutza si au iesit superbe. Am inteles ca au mai multe floricele si accesorii pentru nunta si mai ales de ce as fi eu interesata, scoici la punga mai mare. Dar nu am ajuns nici acolo.
Ti-ai hotarat tema pentru nunta? Mie de ex. mi-ar place marea, dar ar insemna sa-mi fac totul cu bleu si acum am boala pe verde si portocaliu. O sa mai vad.
fata.

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput