Loma multumesc ca m-ai "luminat" eu am citit numai o data mesajul...si mi-a ramas in cap una si buna. Oricum eu am povestit fenomenul la vre-o cativa si i-am bagat in ceata cand le-am zis ca erau 3 masini cu capotele lasate... cel mai important este ca m-au crezut si acum asteapta explicatia....
Dragilor, si eu astept inca explicatia! De altfel, m-am cam luat cu ale mele si nu m-am dus la service, dar daca ma duc, ce sa le arat?
Daca se mai intimpla (cu toate ca daca totusi a avut si caldura vreo vina, nu cred ca o sa mai vina temperaturile alea pina la anuŽ), sa mor daca nu fac si poze si filmez fuga - fuga, ca altfel nu ma crede nimeni. Decit ceilalti care au vazut ( mama, bona fetelor si un gardian public pe care l-am facut albia porcului pe moment, de suparare, ca m-am gindit initial ca au fost niste golani de vina, care s-au suit pe capota, iar ei nu fac nimic din ceea ce ar trebui sa faca pentru a proteja cartierul).
Chestia cealalta cu poza, e clar facatura. Eu zau daca am motiv si mai ales timp de glume. Cu gemeni si servici nu e deloc simplu. Uneori nu am timp nici sa gindesc, dar sa mai imi vina idei din astea care sa-mi dea de lucru. Doar ca eu intram la mijloc daca era nasol cu masina, ca poate nu mi-o mai dau sa o tin acasa daca zic ca nu e zona sigura si am festelit-o daca mai ramin si fara mijloc de transport, asa ciudat cum e.
, mama Craitei si Crinei