Capota masina - incredibil !

Capota masina - incredibil ! | Autor: craita

Link direct la acest mesaj

Mi s-a intimplat ceva foste ciudat. Am gasit acum 2 zile dimineata tot tavanul (capota) masinii lasat in jos, ca si cum cineva ar fi cazut de la etaj pe ea. Ceea ce oricum nu era posibil... Au mai vazut chestia asta cel putin 3 persoane. Si o sa vedeti de ce spun asta. Am dus-o pe mama acasa si m-am dus tinta la politie pentru constatare, etc. Cind am iesit cu 2 tipi de acolo si am mers la masina, capota era la locul ei. Au zis aia ca sunt nebuna, probabil. De asta am spus ca am martori. Eu asa ceva nu am mai vazut. Am intrebat si la Fiat (este un Fiat punto) daca au vreun material special pe care il folosesc, dar au zis ca nu au mai auzit asa ceva... Era cumva posibil din cauza diferentei de temperattura sa se intimple asa (frig in masina, foarte cald afara)? Mie mi se pare foarte ciudat.
Vi s-a intimplat si voua sau ati mai auzit asa ceva?

, mama Craitei si Crinei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

cand am vazut threadul asta, m-a dus cu gandul la o poza ciudata pe care am vazut-o zilele astea pe pe net...am fost sigur ca e vb de aceeasi chestie, pana am citit si am vazut ca e alta mancare de peste...
dar cum nu ma pot abtine, ia bagati un ochi aici sa vedeti o grozavie...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Sper sa nu va suparati dar eu m-am amuzat de ambele mesaje...
Craita cred ca daca ti se mai intampla (sper sa nu) inca odata si te duci iar la politie ...iti dau amenda aia...la cat sunt ei de precauti...Dar ce s-a intamplat cu celelalte masini? caci zici ca mai erau inca vre-o 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Initial creeata de craita
Era cumva posibil din cauza diferentei de temperattura sa se intimple asa (frig in masina, foarte cald afara)? Mie mi se pare foarte ciudat.
Mioara, mama Craitei si Crinei

Am inteles de la cineva ca daca masina este mai veche se poate intampla asta - diferenta de temperatura - are legatura cu ramforsarile - se lasa un pic cupola. Din pacate nu pot sa-ti spun mai multe pt. ca nu ma pricep.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Initial am crezut ca e experimentul cu CocaCola (care varsata pe capota cica "mananca" vopseaua )... Nu spun ca nu e posibil... oricare din variantele cu capotele masinilor... Teoretic, cred ca este o explinatie d.p.d.v. fizic care sa ne lamureasca ce s-a intamplat cu Fiatul. Practic, nu incerca sa te mai duci la politie cu astfel de chestii ca ... s-ar putea sa te trimita la emisiunile ce au ca tema paranormalul.
Ciao tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Flamingo, acum imi vine si mie sa rid, dar pe momoent imi venea sa pling. Chestia e ca masina e noua, de vreo 2 luni, de la firma unde lucrez. A fost la un moment dat sparta pentru casetofon si i-a fost inlocuit parbrizul. Ar putea avea asta vreo importanta?

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Craita multumesc ca nu te-ai suparat. Mai glumim ...dar treaba e serioasa cand iti gasesti masina sparta si alte nenorociri din astea. Oricum e ciudat sa se deformeze masina asa doar de la caldura sau alti factori de mediu. Interesant ar fi daca s-ar transforma si daciile..poate i-au forma unui mercedes ceva...
Tu ziceai ca mai erau si alte masini in parcare cu aceiasi problema...sunt tot acelasi fel de masini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Nu mai, fata a zis ca mai erau trei persoane care au vazut masina Craitei cu capota lasata, nu ca mai erau alte masini...

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by dante01

dar cum nu ma pot abtine, ia bagati un ochi aici sa vedeti o grozavie...

Asta imi intrece orice imaginatie si, credeti-ma, am destula...
Ct despre ce spune craita nu prea am cuvinte; nu numai ca n-am vazut, dar nici nu gasesc vreo explicatie logica.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

asta e clar facatura...
dracia tre' sa cantareaca cel putin 500 kg si nu vad capota de masina normala care poate tine asa ceva...
probabil ca e facut din ceva usor dar destul de teapan, lemn sau asa ceva, ca sa reziste totusi la viteze de 50 km/h...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Mey, oameni buni...bagati iar un ochi la link si veti vedea ca este facatura...Pai unde-i umbra stabilopodului de pe masina?Ca umbra masinii si a oglinzii se vede....
Craita-no comment! Curat-murdar!Sau uite-o nu e...

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput