Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna ziua va spun si eu.este intr-adevar liniste pe aici.la constanta e innorat.zici ca vine toamna.o duminica placuta!

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
A rasarit soarele in sfarsit azi si la noi, dupa atata ploaie, se pare ca totusi inca mai e pericol de inundatii, dar ma rog sa nu se adevereasca. Sunt satula de apa ca de nu stiu ce... nici sa beau nu imi trebuie. Maine o sa vad ce ma asteapta la serviciu, sper sa fie cat de cat ok si sa se usuce sa pot sa imi fac treaba linistita!
Yrys, nici macar nu ti-am urat bun venit in gashka noastra la "interventia" mea trecuta, si se pare ca ai si tu sange bucovinean in tine! Sper ca sunt bine ai tai, se pare ca zona aceea a fost mai putin afectata, mai rau e inspre Humor si in zona aceea. Si pregaitiri usoare pentru nunta... Mai avem o miresica in grup (Roxy), dar nu a mai aparut de mult pe aici, cred ca are si ea treburi ca e pe ultima suta!
Hanna, sa ne traiesti, se pare ca esti o bunica fericita foc... Se pare ca pana sa imi doresc sa fiu in pielea ta, mai trebuie sa devin mama inca o data! Si daca voi fi mama de 2 ori si nevasta o data, voi deveni brusc de 3 ori femeie!
Adriana, sa fiu slaba acum, nu m-as mai plange, pentru ca vad ce greu e sa dai jos, insa tu stii mai bine ce spui, ca nici foarte slab nu e bine. Asa ca, sa facem cumva sa transfer din ce am eu in plus, sa vezi ce bine vom fi amandoua!
Monica, ce iti fac pruncii? Sper ca sunt bine!
Danitin mi-ai facut o pofta cu aripioarele cu mujdei, nu ca as fi nemancata, fereasca, dar... suna bine de tot!
Lory_k, sa speram ca nu vei trece prin taifun si tornada si mai stiu eu ce fenomen meteo aiurea! Noi iti tinem pumnii, sa nu ai asemenea surprize!
Ema, pai draga mea, cand ma apuc de cura, ca tot mi-ai pus pe tava si cum sta treaba, iti tin companie. Cred ca nu influenteaza cumva vreo eventuala sarcina. Ma chinui luna asta sa "prind" trenul!
Iri, te astept maine la Suceava, pacat ca nu e potrivita conjunctura, mai ales ca imi vin si sefii in zona, sa evalueze dezastrul, poate ne-om gasi ceva vreme sa ne vedem la o barfa...!
Ana, cuscra draga, de ce nu om fi noi mai aproape, ca o data ce ne-am aduna la povesti! Si asa s-or imprieteni si copiii mai bine
Mira, cum te simti?
Va pupicesc pe TOATE si ma duc langa copil, sa mai prind un dram de somn ca asa nu mai pooooot!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetelor,tare greu mi s-a parut ca a trecut ziua asta de duminica...Timpul a fost asa si asa....Ma rog,am iesit pe afara,prin cartier...Am inceput sa caut o femeie pentru Luana,ca m-a convins cineva despre cum e cu cresa si ma las pagubasa...Mai stiam ceva cand a fost Alex la cresa si cand 2 luni cat a frecventata a fost tot bolnavior...Am discutat azi cu o tanti la telefon si am zis sa ne intalnim cu ea sambata viitoare...Am dat si anunt la ziar...sa vedem ce o fi...
Elena,sincer iti spun ca si eu gandesc ca tine....Sunt atatea doamne deosebite aici pe forum,cu care m-am inteles excelent prin scris,cu care am vorbit si pe messenger pe yahoo...niste persoane desebite...asa mi-as dori sa le pot intalni,sa stam la vorbe,sa depanam amintiri,sa...,sa..,sa...Tu esti una din aceste persoane cu care imi doresc sa ma intalnesc.Sunt convinsa ca am avea de vorbit...cate in Luna si in stele ..si ne-ar trebui zile ca sa putem sa ne spunem toate cate am vrea...Ce sa facem?Iaca:tu intr-un colt de tara,eu in altul...Cine stie ce o sa ne rezerve viitorul?!Poate ca vreodata ne vom intalni...Pana una alta,hai sa ma salt din butoiul cu melancolie...sa va doresc o saptamana excelenta,spor la facut un surior sau o fratioara pentru iubitu' ala mic de George frumosu' si roscovanu' si va pup pe amandoi si va imbratisez cu mult drag!
Mey fetelor,pe unde este Nina?ca uite cum ajunseram noi la paginuta 11 .NINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....nu ne lasa,scorpiuta!
Adriana,scri tu ca vrei sa te mai ingrasi...Da' poti,cand ai acasa un Speedy Gonzales de Razvanel,care te alearga non-stop?!
Monica,ce fac bolnaviorii?Sanatate!Si la noi ca la nimeni:termina Luana cu viroza si incepe Alex.Bine ca i-am doftoricit la timp si incep copiii sa-si revina...Spuneai ca ai fost la cumparaturi...Uf!si eu va trebui sa ies la gaurit bugetul familiei in septembrie,caci vine scoala,o luam de coada si Alex a crescut de zici ca l-a udat zilnic cineva la radacina....
Danitin,aprecierile sunt sincere...Mai zic ceva si gata:eu m-am chinuit mereu sa slabesc si de cate ori am facut-o mai rau ma ingrasam....Las-o incolo de cura de slabire,ca arati foarte bine si nu-ti refuza micile placeri ale vietii....o viata avem,nu?Pupici la spiridusa de Lori...
Ema,Iri,Lori_k,Mira(cum te mai simti?ce face bebe din burtica?) si restul scorpiutelor,va doresc sa fiti iubite si sa aveti o saptamana cat mai buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele, iaca ne-am adunat si noi de pe drumuri fiecare la casutza lui...eu cu ruxi la noi acasa si alex la mama mea.
toata ziua ne-am invartit cand prin parc, cand prin fatza blocului...iar nu am plecat din bucuresti, cu vremea asta nici nu stii ce sa faci.
astia mici sunt bine acum, alex incepuse sa tuseasca dar vad ca i-a trecut ca prin minune de la o zi la alta doar cu miere si ceai...va multumesc fetelor ca va ganditi la mine si la puisorii mei.
si sa dea Domnul numai bine si sanatate la toata lumea, mai ales la copilasi
noapte buna si sa aveti o saptamana cat mai frumoasa

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara fetelor!!
Mersi de intrebare!! Bebele face bine, creste incet incet incepe sa se vada si burtica. eu am inceput sa ma mai obisnuiesc cu ideea. Prea mult nu ma gandesc ce ma asteapta pentru ca greul inca nu a inceput. Mama a inceput si ea sa accepte ideea sau macar asa sper, cand vorbim nu ma intreaba inca nimic dar prea mult nu va rezista!!
Joi i-am sarbatorit ziua lui David, pe la ora 2 a rasarit in sfarsit si soarele asa ca am tinut in curte. Cu multi copii si toti asa de multi bebei (am doua prietene, copii sunt nascuti la interval de 10zile, inca 2 fetite gemene si un baietel). Daria a fost tare cuminte am pus-o pe patura si vreo 2 ore nu am avut treaba cu ea.
david s-a bucurat tare mult si era asa de nerabdator pana i-au venit musafirii, bineteles au suflat fiecare in lumanari.
In schimb pe mine m-a durut ingrozitor capul si tocmai mi se terminase-ra tabletele de algocalmin. sotul meu a venit la pranz acasa, l-a hranit pe David eu m-am culcat putin pana m-am trezit el facu-se luna in bucatarie. Dragul de el!! Nici n-a apucat sa se aseze putin ca a trebuit sa plece din nou.
Azi n-am scos nasul din casa, ploua in continuu. Pe copii i-a scos sotul puin afara de dupamasa si eu m-am odihnit.
Emma, ma alaturam si eu la cura dar acum e cam tarziu
monica, bine ca sunt bine copilasii! si ai mei au avut ceva febra saptamana trecuta dar le-a trecut rapid.
Ana , asta e cu gradinitele si cresa, toti spun la fel, pana nu i-au toti virusii care exista nu se poate. Eu l-am dus pe David de la 15 luni 2 ore pe zi la fitnes unde mergeam, si nu erau cine stie cati copii, din ianuarie pana in mai mi-a fost numai racit. Cred ca din 2 in 2 saptamani eram cu el la doctor si-mi tot spunea ca trebuie sa-si formeze singur anticorpii. De doua ori era la limita dar totusi nu mi-a dat antibiotic, asa e aici, pana nu mori nu-ti da. Asa ca in sambata cand trebuia sa plecam in Romania, David al meu face o febra de toata frumusetea si nu doarme toata noaptea . mergem la doctor, otita. O saptamana Augmentin si acasa. Am crezut ca turbez. Am plecat in vinerea neagra acasa!! cu o sapt intarziere, noroc ca sotul a putut sa-si mute vacanta. Doctorita mea pediatra mi-a zis ca daca imi dadea putin mai repede antibioticul nu se ajungea aici. Asa ca m-am aprovizionat din Rom cu tot ce-mi trebuie. Nu vreau sa te sperii dar asta e.
Yrys bun venit printre scorpiuzte!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele, eu m-am trezit de la 6,30 cand ruxitza mea a vrut lapticul si apoi nu a mai avut chef de somn pana la 7,30 acum ea doarme si eu nu....mai pot
astept sa se trezeasca o duc la mama si ma apuc de curatenie, nu am nici macar un piculetz de chef.
mira, cred ca o sa fii o mamica super implinita cu 3 copilasi
va pup sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Neavand PC acasa, in weekend nu pot intra pe net.
Asadar trecem la capitolul urmator, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55793" target="_blank">nr. 17.
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput