Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
elena,e asa rau ca nu avem cum sa te ajutam.si acum sa fiu alinuta sadica:sunt sanse sa te vedem la tv????
popica e in siguranta acasa???
adriana,am eu un stil mai aiurea,dar nu ma supar pe nimeni si sper sa fie valabila si viceversa.ce as vrea si eu sa mananc orice si sa fiu slaba.hmmmm,ce paradox!!!
yrys,ai noroc ca acum te mai lauzi cu barbatul.noi deja ii ocaram.si eu in tinerete,dc nu manacam o zi,scapam de de burta.acum pot sa nu mananc o luna si se pune pe mine....
lory,ce ai mancat azi?eu am cam exagerat azi cu cascavalul,am terminat jumate de rotita.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nastasie spune:
emma, stai linistita ca si eu am simtul umorului, doar suntem scorpioance.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
Ana68 spune:
Saluti fetele...
Yrys,nu-i bai cu incurcatul borcanelor....Hihihi...suntem detinatoare de gemeni acasa....
Lori_k,nu-i nimic,ma bucur ca te-am putut ajuta,sper sa fi reusit sa te ajut....Nu am reusit sa vad pozele,promit ca o fac dupa ce adoarme ucigasul meu de neuroni,Luana...
Ema,sunt mai bine acum...Si Luana e spre bine si Alex la fel...Ne revenim....Bey,ai bagat fetele astea in ..."nebuneala"cu slabitu'....mai faceti o pauza ca intru si io imediat in stres de slabire si o sa te terorizez cu retete de slabit de o sa zici "Doamne-ajuta" cand vei scapa de mine....hihihihihi...
Apropos,mey scorpiute,io nush ce a apucat-o pe Danitin cu slabitu' ca eu o stiu pe doamna asta si va spun,cu mana pa inima ca arata bestial...zau,mey,Dana,ce sa mai slabesti ?...Arati tare bine!Sincer,eu una n-as avea curaj sa ies imbracata cu rochita cum erai tu imbracata cand ne-am vazut ultima daca....Tare bine iti statea...Hai,sa nu ma certi ca dau cu lauda in tine,dar ,sincer,mie chiar imi place cum arati....Ce face mandretea aia mica?Tot aceeasi impresie o are despre sefu' tau?hihihihi.....
Elena,te pup eu si te imbratisez cu drag ,ca sa-ti treaca supararea si mai lasa grijile lumii si pentru altii....
Scorpiute va pupic si parca vad ca intru sa va citesc la capitolul urmator....
Numai bine la toate fetele,Monica,Adriana,Nina,Hanna(sa-ti traiasca nepotelul),Carmen,Iri(ce mai face dulceata de Iris?)...pupici.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
buna seara fetele, eu sunt pe "stop" si mananc de-mi vine rau...nu stiu de ce dar am o pofta de mancare, azi in loc sa slabesc am bagat in mine ca sparta...nu va mai zic ce am papat ca va apuca si pe voi
azi iar am fost cu alex dupa hainutze, am mai gasit cate ceva...sper sa ma potlolesc ca si asa am facut gaura in buget
fetelor, eu simt ca-mi iau campii...abia le-a trecut astora mici cu entero-viroza asta si azi in somnul de pranz alex a inceput sa tuseasca...nu-i trece una ca incepe iar cu alta...pe care a maia vut-o acum vreo 3 saptamani...cred ca asa cum a fost in vara asta de bolnav nu a fost niciodata...chiar ma laudam cu el...si mai nasol e ca de fiecare data cand are ceva ii da si ruxandrei9ca doar e baiat bun0 hi hi si-i da ce are el
acum astept sa se trezeasca asta mica fiindca a adormit in carucior afara si nici acum nu s-a trezit....deja trebuia sa intram la baie...
irina, am amanat operatiunea'casa' fiindca momentan nu se cauta apartamente au mai dat si astia stirea aia ca scad cu 15 la suta si uite asa...n-am ce sa fac...d-na nu vinde terenul asa de repede fiindca inca nu are actele la el...o sa vedem ce o sa mai fie.
va pup pe toate
noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Lory_k spune:
'NEATA LA TOATA LUMEA!Ce faceti scorpiutelor?Eu sunt pe baricade,pregatita pentru dieta.Mi-am baut ca in fiecare dimineata cappucino-ul (SPER CA NU E NICI O PROBLEMA),mi-am pregatit apa cu lamaie si acum trec la treaba.Azi sunt cu lactatele.Mi-am adus aminte ca mai am si un LATERAL THIGHT TRAINER (mai bine zis STEPPER)pe care il tin de bibelou asa ca ...vorba japonezului:GAMBARIMASU!!!!
EMMA,eu nu te vad asa de grasa precum spui tu.Ma rog,tu stii mai bine.Azi ce mananci? Celelalte scorpiute doritoare de dieta,ati inceput? Ma duc sa iau stepper-ul la picioare
macar cate o ora pe zi
si intru mai tarziu sa va spun cum ma simt.VA PUP PE TOATE! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
nastasie spune:
neata, scorpiute!
emma, nici eu nu consider ca ar trebui sa slabesti.arati foarte bine asa.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
Yrys78 spune:
'neatza, scorpiute! Va pup pe toate si te compatimesc HelleneC si noi avem rude acolo - aproape de Radauti si stam cu frica-n san si sunam de mama focului. Tare imi e frica pentru bunica. Ei au Suceava in spatele casei si ieri seara a luat apa un stalp de tensiune de pe prund - noroc ca era separat ca ducea la moara si nu au ramas fara lumina si si mai mare noroc ca s-au rupt firele si nu i-a curentat pe oamenii care erau in apa sa mai sape malul sa il largeasca...Jale, ce sa mai...Suntem langa tine toate.
Ana68, eu cu geamanu' meu fac o superechipa: uite el azi pune rigips si polistiren pe pereti si eu vopsesc prin casa...
Lori_k esti tare ambitioasa daca te cateri o ora pe stepper...e ceva...ia-o insa mai incet ca maine cazi lata...chiar daca nu ti se pare, efortul e mare si o sa ai febra musculara...Asculta o cunoscatoare si fana a miscarii - Doamne, da-mi timp sa merg la gimnastica!!! Eu imi faceam stepper de-ala ca la sala din DEX si Istoria literaturii lu' Calinescu.
Io ma apuc acum de dat cu lavabil pe pereti si de ajutat la pusul rigipsului pe tavan...deci o adevarata distractie. Deza imi e somn ca la 6.30 eram cu cainele prin Herastrau...deh, cine n-are copii, isi ia caini.:)
Emma, inca nu ne-am apucat de ocarat...mai tre sa treaca ceva vreme...
Va pup si va urez spor la cura de slabit sau de ingrasat, dupa caz, Adriana :)
Pupici
Lory_k spune:
FETELOR,IMI PARE SINCER RAU PT.CE SE INTAMPLA IN TARA!Si aicisituatia este cam aceeasi(in nord)dar astia sunt mult mai dotati decat noi si isi rezolva mult mai rapid problemele si cu foarte mult calm.In viata mea nu am vazut oameni mai calmi ca japonezii!Eu am noroc ca locuiesc in sud la 10 min. cu masina de Oceanul Pacific,si nu am avut astfel de probleme pana acum,in schimb,cred ca de luna viitoare or sa ne dea tarcoale taifunurile.Ma mir ca am scapat pana acum,anul trecut au fost 28.Asta este! Parca s-a intors lumea cu fundu-n sus.Eu ascult radio-ul in fiecare zi si nu ma bucura nimic din ce aud.Oricum,aveti grija de voi! VA PUP PE TOATE! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
danitin spune:
Ana, foarte multumesc de aprecieri...chiar imi ridica moralul. Dar eu tot nu-s multumita de silueta si as mai da jos vreo 6 kg.
Din pacate am reusit sa plec de vineri din oras si am mancat aripioare cu mujedi, am baut bere, apoi, sambata - pui cu smantana si tort - au,au... cum se pun astea prin zonele esentiale. Astazi am fost, in interes de serviciu, la meciu Poi-Steaua, acum sunt la serviciu si mai am un pic de lucru, dar ma asteapta colegii sa bem o bere si asta ingrasa.
Nu-i nimic, de luni intru in "cantonament". Fara paine, multa apa, ceva miscare in plus...
As mai screi dar imi este asa de somn ca vad deja literele dublu asa incat, duminica placuta si o saptamana frumoasa de luni..
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
monica-elizabet spune:
buna fetele, cam liniste pe-aici, eu ma pregatesc de plecare dar am zis sa intru sa vad ce mai faceti.
va pup si va doresc o duminica placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos