Nunta in Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Fetelor, unde este Preference?
Vreau si eu niste baloane jumbo, si cateva cu heliu, cu numere inscriptionate pe ele, ca sa se poata ghida invitatii.

Ana-Maria

"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"

vezi ca te poate ajuta darria ea a lucrat cu ei

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by nushulica
[da tu ai zis ca te duci azi sa-ti iei cupe din alea cu silicon,te-ai razgandit?

nunta
noi doi

Am fost(pe la 10 dimineata) dar era inchis, ma duc maine.

anamariame: bine ai venit printre miresici
Iti trimit acum PM cu nr. de telefon. Sediul il au la Textila dar nu-i gasesti tot timpul acolo.

Nushulica: ti-am trimis si tie PM cu nr. de la Preference(ieri dimineata), sa inteleg ca nu l-ai primit? Daca nu, spune si iti trimit iar. Corectie: am apelat la serviciile lor pt. sambata, adica inca lucrez cu ei.

idei nunta

Mergi la inceput

multumesc frumos darria

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by Darria
quote:
Originally posted by nushulica[da tu ai zis ca te duci azi sa-ti iei cupe din alea cu silicon,te-ai razgandit?nuntanoi doi
Am fost(pe la 10 dimineata) dar era inchis, ma duc maine.anamariame: bine ai venit printre miresici Iti trimit acum PM cu nr. de telefon. Sediul il au la Textila dar nu-i gasesti tot timpul acolo. Nushulica: ti-am trimis si tie PM cu nr. de la Preference(ieri dimineata), sa inteleg ca nu l-ai primit? Daca nu, spune si iti trimit iar. Corectie: am apelat la serviciile lor pt. sambata, adica inca lucrez cu ei. idei nunta
Darria, iti multumesc mult pentru raspunsul rapid. Iti doresc sa ai o nunta de vis!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

quote:
Darria, iti multumesc mult pentru raspunsul rapid.
Iti doresc sa ai o nunta de vis!
Ana-Maria

Cu placere dar nu-mi mai multumi ca nu am facut nimic
Multumesc pentru urari.

idei nunta

Mergi la inceput

Pentru amabilitate, Darria Fetelor, spuneti-mi si mie un loc in Iasi de unde se pot cumpara niste bijuterii deosebite pentru mirese.Si ma intereseaza si pentru cununia civila un set mai deosebit, mai exact caut o bratara mai mare, care sa mearga purtata peste manusi...Off, eu abia acum m-am inscris in clubul mireselor si ma chinui (e o placere de fapt) sa citesc tot ce s-a postat pana acum la acest capitol.Si as vrea sa va intreb si care dintre voi pun in practica ideea cu marturiile...Eu am fost la ceva nunti in ultimul timp si nu am mai intalnit acest obicei, foarte interesant de altfel.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

quote:
Si as vrea sa va intreb si care dintre voi pun in practica ideea cu marturiile...Eu am fost la ceva nunti in ultimul timp si nu am mai intalnit acest obicei, foarte interesant de altfel.

Ana-Maria

Bijuterii nu stiu unde .... Nushulica o sa-ti spuna.
Eu nu o sa port bijuterii(ca nu le suport), voi avea doar: verighete, cercei si un lantisor cu cruciulita.
Eu fac marturii, Lorym a facut, o sa faca si Nushulica, nu mai stiu ce miresica a mai facut
Mi s-a pus pata sa-mi fac marturii dupa ce am vazut la fete si mai ales dupa ce am vazut la Lorym.

idei nunta

Mergi la inceput

mai darria tu esti fenomenala nici acum nu ti-ai facut marturiile???cand ai de gand sa le faci fato ca sambata esti mireasa

nunta
noi doi

Mergi la inceput

quote:

Pentru amabilitate, Darria
Fetelor, spuneti-mi si mie un loc in Iasi de unde se pot cumpara niste bijuterii deosebite pentru mirese.
Si ma intereseaza si pentru cununia civila un set mai deosebit, mai exact caut o bratara mai mare, care sa mearga purtata peste manusi...Off, eu abia acum m-am inscris in clubul mireselor si ma chinui (e o placere de fapt) sa citesc tot ce s-a postat pana acum la acest capitol.
Si as vrea sa va intreb si care dintre voi pun in practica ideea cu marturiile...Eu am fost la ceva nunti in ultimul timp si nu am mai intalnit acest obicei, foarte interesant de altfel.

Ana-Maria

eu mi-am luat de la agnes toma de pe stefan cel mare poti vedea in albumul meu pentru nunta
daca mergi acolo ai sa gasesti modele frumoase si nu-s chiar scumpe

nunta
noi doi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
quote:
Pentru amabilitate, Darria Fetelor, spuneti-mi si mie un loc in Iasi de unde se pot cumpara niste bijuterii deosebite pentru mirese.Si ma intereseaza si pentru cununia civila un set mai deosebit, mai exact caut o bratara mai mare, care sa mearga purtata peste manusi...Off, eu abia acum m-am inscris in clubul mireselor si ma chinui (e o placere de fapt) sa citesc tot ce s-a postat pana acum la acest capitol.Si as vrea sa va intreb si care dintre voi pun in practica ideea cu marturiile...Eu am fost la ceva nunti in ultimul timp si nu am mai intalnit acest obicei, foarte interesant de altfel.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
eu mi-am luat de la agnes toma de pe stefan cel mare poti vedea in albumul meu pentru nunta daca mergi acolo ai sa gasesti modele frumoase si nu-s chiar scumpenuntanoi doi
Da, am vazut bijuteriile tale, sunt superbe!O sa merg cu siguranta sa vad ce altceva mai au, eu caut o bratara deosebita pentru cununia civila. Pe mov deschis. S-ar putea sa imi treaca boala cu aceasta culoare pana la anu'. Mai vedem Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput