Nunta in Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 12

Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
darriutza casutza din mall e superba pana la urma a iesti bine asa cum am vrut eu este 400.000lei
nunta
noi doi
Uunde anume in Moll? Eu stiu la parter cu 800.000 si la etaj cu 700.000. dar oare de ce vorbesc tot in lei vechi?

Cred ca pana la urma o fac eu, asa cum vreau. Am salvat de pe net ferestre si usi si poate mi-o fac eu. Sau: mi-o face viitorea cumnatica singura, ca zice ca o face cu iarba, gardulet, etc... - luni vorbesc cu ea si vedem ce o sa iasa.
idei nunta

nushulica spune:
darria in mall la et 2 langa house of art e acolo o insulitza mica cu articole din astea da ai sa vezi casutze ca au acolo mai multe dar tu poti sa-ti comanzi pe ce culoare vrei
zi-mi te rog daca ai intrebat cumva cat e un balon jumbo la preference si cate baloane are inauntru
nunta
noi doi

Darria spune:
Nushulica multumesc frumos
Nnu am intrebat de baloane jumbo pt. ca nu m-au interesat, am luat doar 10 din cele simple cu heliu pt. 2 piticei(sa se joace).
Dar am oferta lor in fata si iti spun doar ce scrie aici:
Baloane jumbo(baloane si confeti):
45 cm - 36 lei,
60 cm - 54 lei
90 cm - 75 lei
110 cm - 110 lei
160 cm - 187 lei
preturile nu contin tva.
nu stiu cate baloane sunt inauntru.
idei nunta

Darria spune:
Se pare ca au ramas doar babele(adica eu) pe forum
Ce de activitateeeeeeeeee......
idei nunta

nushulica spune:
quote:daaaaa....sigur esti baba
Originally posted by Darria
Se pare ca au ramas doar babele(adica eu) pe forum
Ce de activitateeeeeeeeee......
idei nunta

eu m-am pricopsit cu o raceala de toata frumusetea in mijlocul verii si asta multumita ac-ului si apa de la frigider
de ieri is la pat si m-am saturat de febra transpiratie pastile si muuuuulti m..i

si pe deasupra m-a lovit asa pe mine harnicia si am copt ieri vinete de pus la congelator si dis de dimineata am stat si am curatat de mi s-a aplecat

asa ca darria nu esti singura eu is toata ziua in casa

apropo...ma astia de la prietenia din podu ros is niste cretini mi-am comandat un cos pentru flori luni si am zis ca-l vreau pentru vineri si cand ma duc vineri ce sa-mi zica:ca comanda e cu data de 13 adik sambata si ce vina am eu ca aia nu a stiut sa numere zilele de luni pana vineri????

nunta
noi doi

Darria spune:
Nushu imi pare rau ca esti racita, te inteleg ca si eu m fost acum 2 saptamani(cu infectie in gat, febra). Incearca si lapte cald cu miere de albine(pe langa pastilute), e o reteta babeasca dar functioneaza.
Bine ca mi-ai amintit de vinete, ca trebuie sa fac si eu O sa le fac dupa nunta, acum in nici un caz. Oricum nu o sa plecam in nici o saptmana de miere ca nu poate farfuzel sa plece, poate pe la sfarsitul lui septembrie, octombrie(dar atunci nu mai are nici un rost), daca nu la anu.
Vad ca tot ai probleme cu cei de la Prietenia, la inceput nu ti-au facut toate florile si apoi cosuletul. De ce dureaza atat de luni-vineri sa faca un cosulet?
Eu am cosulet de la un magazin de pe strada garii(Iulina), e foarte simplu, nu stiu ce material este, parca ar fi din rafie doar ca este ft. subtire, ca ata. Trandafirsii de pus in piept tot de acolo i-am luat, sunt 5 mii/bucata. Aveau un pic mai micuti la 13 mii bucata dar in fara de dimensiune eu nu am vazut nici o diferenta. Cosuletul este 300.000 lei. Am asteptat 20 de minute sa-mi faca cosuletul si o parte din trandafirasi.
Eu intentionam sa mi-l fac eu dar am zis ca mai bine il cumpar.
Apropo: astazi se intalnesc pt. prima oara parintii nostri. Si tine cont ca suntem impreuna de 10 ani si 4 luni si nu s-au vazut niciodata. O singura data mama a sunat si a vb. cu viitoarea soacra - i-a transmis la multi ani.
Noi ne gandeam sa-i lasam sa se cunoasca la nunta, ce nu era bine?
dar a insistat mama si am zis ca hai sa fie.
idei nunta

nushulica spune:
darria stai linistita ca si noi am vrut sa se cunoasca perintii la nunta dar au insistat soacrelesi le-am facut cunostinta la ziua mea am facut separat o masa pentru "batrani"dar de atunci nu s-au mai vazut decat cand se intalnesc pe scara ca sunt vecini
lapticul cu miere mie nu-mi lipseste la nici o raceala si daca nu beam de ieri 2 l lapte cu miere poate ca acu nici nu puteam sa vorbesc mi-a dat drumul la gat
da tu ai zis ca te duci azi sa-ti iei cupe din alea cu silicon,te-ai razgandit?
nunta
noi doi

kriss79 spune:
Salut! vad ca ati inceput sa vorbiti de parinti.. parintii nostri s-au cunoscut anul trecut in iulie, cu un an inainte de nunta.Nu prea agreez ideea ca parintii sa se cunoasca la nunta. Noi am insistat chiar sa se cunoasca inainte,desi data nuntii era stabilita deja.Desi socrii mei sunt putin mai in varsta ca ai mei(o diferenta de cam 10-12 ani) mamele noastre se inteleg foarte bine. POt sa spun ca sunt Dumnezeu mi-a dat niste socrii minunati.(cel putin pana acum , sper sa nu se schimbe)
Nusa cum mai stai cu pregatirile? Si noi avem o nunta tot pe 24.09 la Brasov la o verisoara de a sotului.Trebuie sa mergem pentru ca si ei au venit la noi(sotul ei, fiind deja casatoriti civil, a fost unul din rapitori:)
Succes la pregatirile de nunta pentru viitoarele miresici!
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

nushulica spune:
kriss eu sunt pregatita cu toate numai ca nu mai vine o data ziua de 24.09acuma serios vorbind mai avem de luat cadoul nasilor si bijuteriile mele pentru cununia civila in rest stau toate cumintele in sufragerie ...oricum rochitza deja am imbracat-o de muuulte ori
nunta
noi doi

anamariame spune:
Fetelor, unde este Preference?Vreau si eu niste baloane jumbo, si cateva cu heliu, cu numere inscriptionate pe ele, ca sa se poata ghida invitatii.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"