Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alina, FELICITARI!!! sa fiti sanatoase amandoua!!! am intzeles eu bine oare? stai ca mai citesc o data mesajul, ca m-am emotionat toata...

cristina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

FELICITARI ALINA!!!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESICA!!!!
fetelor..ce eveniment..prima nastere din grupul nostru!!!se pare ca oana nu va mai fi prima...

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

alina, felicitari! sa-ti traiasc fetita si sa creasca mare si frumoasa! da ce nerabdatoare a fost, s-a grabit s-o vada pe mami, nu? cum mai e nasterea la municipal? esti multumita?
scrie-ne si noua cum a fost, cu detalii( daca ai timp, cat face nani printesa ta).
Irina, pofta buna la supica, eu am si mancat o portie.....
fetelor, o intrebare, voi mai luati materna? ca eu iau si materna si fier si magneziu....oare cat le mai luam? ca eu cred ca si de la astea ma ingras in ritmul asta
mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

ALINA FELICITARI!!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!!
Povesteste-ne te rog.......Vrem detalii
Wow sunt absout emotionata. Prima mamica din gasca!

In weekend am avut programul obisnuit de cumparaturi. Dupa multe chinuri ne-am hotarat la o gresie portocalie de toata frumusetea (nu cred ca mai aveam rabdare sa umblu prin magazine) iar duminica am avut program de zacut. Se intrebau la un moment dat daca mai respir: m-am uitat la 3 filme pe HBO unul dupa altul si dupa aia am dormit. Seara de atata zacut m-a durut capul ingrozitor si m-a tinut pana azi dimineata durerea. Sunt epuizata dupa atata zacut si ma gandesc cu groaza cum o sa fie cand o sa stau acasa cu lunile!!!
Sofia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, felicitari si numai bine tie si printesei tale!

Prima nastere din grupul nostru!!

In rest, Mary si eu tot supa cu galusti am prestat ieri si bineinteles si orezul de rigoare ptr burta lui Victor.
I-am inlocuit sucul cu ceaiul de menta si azi este ok.

Ar trebui sa fac niste mazare azi, dar sa vedem cum ma descurc cu somnul si timpul.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alina! Felicitari! Sa iti traiasca minunea, ce nume! Pe a mea vreau sa o cheme Alexandra Maria, exact invers! Sa fie sanatoasa si norocoasa!

Dar spune-ne mai multe, eu nu te-am gasit pe lista de la inceput...cand a fost UM si cand ai nascut? De ce mai devreme? Cum a fost? Asteptam detalii, ca murim de curiozitate. Incet-incet incep nasterile in grupa noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Alina! Sa fie sanatoasa si norocoasa printesa! Sa ne zici si noua data nasterii printesei, sa incepem lista de mamici cu bebici cu voi doua.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetele, am modificat eu listuta, sa reflecte faptul ca avem deja mamici printre noi. Cind o sa ne mutam la forumul de bebelusi, in noiembrie, o sa punem accentul pe bebei, deocamdata raminem noi personajele principale.

kid, Alina a avut UM 01.12, DPN 07.09. Deci cred ca a nascut la sfirsitul lui iulie.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

FELICITARI ALINA!!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!
Asteptam detalii...

Mary eu inca iau materna, fier (cu acid folic) si pe deasupra de cateva zile si calciu. Cu greutatea nu stiu cum mai stau... A trecut ceva vreme de cand nu m-am cantarit...

Irina 37 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mary, si eu tot ca Irina, iau materna si tardyferon (fier cu acid folic) cate o pastiluta pe zi.

In plus, ptr carcei ingurgitez si cate o pastila de Ca lactic.

Mie mi-a zis dr ca materna si fier voi lua pana termin de alaptat.

Cristina, 33+

Mergi la inceput