Mamici de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fete cu burti!
Multumesc ptr raspunsuri, trebuie sa ma hotarasc pana la urma ce o sa fac cu nunta cumnata-mii.
S-ar putea sa nu ma duc totusi avand in vedere drumul atat de lung.

Mai bine vine maica-mea sa stea cu mine de la Slatina, si ma rasfata de numa'-numa'.

Mi-a cerut maica-mea sa ii trimit poza de grup cu noi la intalneala, sa se laude la colegele de serviciu cat suntem de frumoase ( si de mari, ha, ha!!)

Ioana, te admir ca esti inca la serviciu.
Eu de azi lucrez de acasa si stau si cu Victor.
Multi-tasking deh.

PS:
Am o presimitire ca majoritea dintre noi o sa ajunga la Baby Expo toamna asta cu bebelushii in brate.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

,

Fetelor imi pare rau ca voi nu puteti dormi bine... Eu dorm de nu ma pot trezi. Ieri am dormait pana la 10.30 si azi la fel (de pe la 11 seara ), doar cu vreo 2 treziri scurte de dus la baie... Imi prieste vrmea asta ichisa de minune. Si din fericire nici bb nu protesteaza...

la burtici

Irina 37 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetelor! Am recuperat ce ati scris de miercuri incolo. Noi (si bebe) am plecat la mare joi si ne-am intors aseara. Am fost cu cumnateii in Mamaia, ei sunt veniti in vacanta din Anglia si ne-am ocupat sa le facem un program frumos.
Ce sa zic de plecari? Eu sunt f plimbareata, acum in sapt 31 (hai ca intru in 32 de maine, hi hi). Imi place sa ma plimb si nu ma dau in laturi de la orice iesire.
Asadar m-am balacit in apa marii, foarte calda, si m-am mandrit ca eram burta cea mai mare de pe plaja, mai erau gravidutze dar mai mici. Ne-am plimbat, a fost tare frumos.
Urmatoarea plecare e in weekend la Sinaia, dar ne intoarcem seara si mai plec o data la mare pe 25 august, pentru 3 nopti, atunci voi fi deja in sapt 35, dar daca ma simt bine, nu vad de ce sa nu plec, drumul nu e f greu, nu e plin de gropi, iar in apa marii ma simt excelent. Dr mi-a recomandat doar sa nu stau la amiaza pe plaja, ceea ce nu am facut, oricum.

Tonnia, nu stiu nici eu de saltelutza. Trebuie sa verific. Patutul sigur va fi de lemn, o sa iau unul de voiaj pentru vacanta. Am si eu o pasarica: ca nu respira bine bebe inconjurat de plasa aia de plastic, n-ai ce sa imi faci. In vacanta sau la bunici o sa il culc in pat din ala, dar acasa va avea unul de lemn.
La saltelutza e greu...pe de o parte ma tenteaza cele de iarba de mare, pe de alta parte am o cunostinta cu o fetita de 5 ani, doarme de la 3 ani intr-un pat cu salteluta din aia. Acum ii comanda un pat mai mare si se jura ca ii iau o saltea normala, gen relaxa, dar ceva mai tare. Salteluta de iarba nu era deloc confirtabila, e un sentiment destul de neplacut ca e tare si te asezi pe ea, parca pe pamant. In timp s-a si deformat, a facut o scobitura la mijloc...In fine, salteaua probabil trebuie schimbata mai des si cum ei au folosit-o mai mult de 2 ani, i-o fi trecut termenul...
Noi avem o saltea f buna, tare, fara arcuri. ma gandeam sa comand una si pentru patutul lui bebe, la fel. E saltea ortopedica, am facut-o la firma Previ, in Pipera (preturi mult mai acceptabile decat la Domus Flex, iar calitatea excelenta).
Hai ca m-am lungit cat o zi de post...Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

irina
ce face bebe, mai sta in burtica? ai mai fost la control? tot pelvian a ramas? poate s-a intors!!!
la mine bebe sigur si-a schimbat pozitia aseara, ca tare s-a mai miscat, si are o forta....isi impinge piciorusele prin piele de zici ca-mi rupe burta... o sa fie un neastamparat
fetelor, alta viata cu vremea asta eu una as vrea sa ramana asa, ca tare bine e....ma apuc si eu de gatit, dar nu prea multa mancare deodata...azi fac doar o supica de pui cu galuste si maine fac felul doi.... nu vreau sa ma obosesc prea tare
mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzza spune:

Buna fetelor,
Nu v-am mai scris de foarte multa vreme, dar sa stiti ca v-am citit toate paginutele care le-ati incarcat aici pe acest site.
Va scriu sa va anunt ca am nascut o frumusete de fetita, cam micuta ce-i drept, dar e sanatoasa. Am nascut la 35 saptamani, la Spitalul Municipal o printesa numita Maria Alexandra. La nastere avea 2,650 kg si 47 cm.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

kid, nu ne-ai pus si noua macar o de la mare???
noi asa am facut, i-am comandat lui bebe saltea ortopedica, la fel ca a noastra, cu fata de vara si de iarna, cu aerisire. mie mi s-a parut cea mai buna solutie!
mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Si noi am fost azi la control, dar la clinica. Si....... s-a luat curentul si nu ne-a putut vedea la eco. Mai mergem maine dimineata o data. Tot maine vom vorbi cu anestezistul (pentru epidurala). De azi a zis ca putem face orice.... da chiar orice. Eu astept totusi controlul de maine.
Eu dorm foarte bine, la fel ca Irina, si de abia ma trezesc noaptea sa merg la baie sau dimineata. Uneori ma intreb noaptea, daca imi vine sa nasc acuma, asa adormita ce fac?
Ma culc pe la 10-11 seara si ma trezesc cu greu la 9-9.30. Si nici spatele nu ma mai doare cum ma durea in saptamanile de dinainte.
Oana, am intrat pe situl dat de tine si am vazut patutul Graco, e super ieftin si pentru salariile din Romania (aici nu-l gasesti asa ieftin).

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary si eu am facut supica de pui cu galuste...

Dupa cum il simt eu pe bb tot pelvian e. Nu si-a schimbat pozitia. Momentan nu da semne ca ar fi nerabdator sa ma vada. Si bine face ca doctorita noastra e in concediu. Abia luni mergem iar la control, asa ca sa mai stea in burtica o saptamana macar, dupa aia poate face ce vrea...
Eu abia astept sa merg la control sa ma lamuresc si eu mai exact cu nascutul (parca sunt inconstienta cateodata, inca nu am discutat nimic concret pe aceasta tema cu doctorita). Sincera sa fiu mi-am pierdut speranta ca se mai intorce bb si cred ca trebuie sa ma pregatesc de cezariana, cu toate ca tare mult imi doream sa nasc normal, dar pelvian mi-e teama...

Irina 37 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

De azi nu mai i-au nici un medicament: nici no-spa nici magneziu. Sa vedem ce va fi!!!!!

Codruta & 37 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

salutare fetelor....tocmai vin de la servici, unde cica ar fi trebuit sa intru in concediu, da ce, pot fara mine ?
azi dimineatza am fost la echo...
e un capatanos si juma alex al meu( e sigur alex, i-a vazut si tati lui putza si era ft incantat)- dupa dimensiunea capului pare de 31 sapt, desi avem doar 29
deci..la 29 sapt avem un kil juma...crestem..crestem....
in rest,totul bine...i-am vazut inimioara, ficatul rinichii, vezica, coloana...
placenta cica pare cam matura, da s-ar putea sa fie din cauza rh-ului meu negativ( totusi, anticorpii au iesit bine)...sa speram ca nu se grabeste bebe mai repede de 36 sapt (adica ar mai fi macar 7 sapt de asteptat).
dupa-amiaza ma duc la dr la control (echo il fac in alta parte, la iun echo mai performant).sa vedem ce zice de placenta...
ok..va pup acum si ma duc sa halesc ceva,..ca mi-e o foameeeeee!!!!

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput