Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Dori73 spune:
Mersica pt.urarile de maine.Din pacate nu \ti voi putea spune cum a fost pt maine intru in concediu si nu am decit la job calc.Eventual ma voi duce la un netcafe si iti voi da de stire.Din cite am inteles, poti naste si acasa? Cred ca ar fi super, nu?![]()
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by Dori73
Din cite am inteles, poti naste si acasa? Cred ca ar fi super, nu?
nuuuuuuu

....nu, din cate stiu in Germania nu se practica, si nu, nu mi se pare absolut deloc super, din contra
Adriana 12+
dana_ene spune:
Salutare burtici !
V-am citit toata dimineata, dar abia acum am reusit sa va scriu, fiindca am fost super ocupata.
Pisoi, concediu placut si... mai incet cu aranjatul bibliotecii, protejeaza-te cat mai mult
.
Denisa, ma bucur ca esti bine, mai da-ne de stire, chiar daca nu intrebam de tine, sa stii ca ne gandim la voi.
Dori, bun venit
.
Esti tare simpatica. Cat de multe intrebari iti pui, bravo! esti o adevarata mamica in devenire
.
Succes la ecografie.
In privinta nasterii acasa, parerea mea este ca ar fi o mare, mare, mare greseala.
Niciodata nu poti sti ce situatii neprevazute pot aparea, iar faptul ca esti intr-un mediu specializat iti confera siguranta si linistea pe care nu o poti gasi decat acolo.
Eu nu as accepta niciodata sa nasc altundeva decat la spital.
Parerea mea
!
Prezenta sotului la nastere trebuie sa o decida el in primul rand.
Eu ii admir pe taticii care sunt alaturi de sotia lor in astfel de momente si sunt sigura (am si auzit, de altfel) ca trairile acestea comune ii apropie mai mult pe parinti. Tatal o apreciaza mai mult pe mama atunci cand vede ce inseamna nasterea, cand asista la miracolul nasterii copilului lor.
Din nefericire, la noi in Buzau nu se practica nasterea asistata de tatic.
In cazul meu oricum totul cade pentru ca voi naste prin cezariana.
Dar ca si in cazul nasterii Oanei, sotul meu va fi la usa salii de operatie si va fi primul care il va vedea bebele.
Daniela
(13+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Maria28 spune:
Buna fetele ,nu am intrat asa des ca nu am avut net 3 zile .Vad ca voi sunteti bine sanatoase si ma bucur pentru asta .Eu ma simt super obosita parca as fi fost azi noapte la maraton si culmea nu pot sa dorm ,as vrea dar nu pot .
Dori nici nu m-as gandi sa nasc acasa ,sa ma auda toti vecinii cum urlu ..ohh nuuu ...la faza cu sotul in sala de nasteri e o chestie ,as accepta dar sa nu se uite acolo ,sa ma tina de mana ,de incurajat nici vorba ,eu sunt mai curajoasa decat el ...ma gandesc ca tot cei posibil sa lesine .Eu as vrea sa am o prietena buna ,sau pe mama ,dar...socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ ,cum sa iti suni prietena la 2,3 dimineata ..hai ca nasc
Si toate astea le-as vrea numai sa vada ele cu ochii lor ca bebe e bine ,si nu sunt mintita cumva .Ca nu prea am incredere in asistente sau doctori ![]()
va pup
11+
Maria
dana_ene spune:
Am uitat sa va povestesc ce lucru minunat mi s-a intamplat aseara: A MISCAT BEBE.
I-am simtit miscarile bine de tot.
A fost toata seara agitat, asa de fericita am fost.
Daca va semana cu surioara lui, va misca mult, mult de tot. Si sa stiti ca are legatura cu felul in care va fi dupa nastere, fiindca fii-mea e o nazdravana si-o agitata si acum.
Cosmin a vrut sa-i vorbeasca si in momentul in care si-a pus obrazul pe butica mea a simtit o miscare destul de puternica chiar acolo unde avea obrazul. A fost asa de fericit !
Deci, sa stiti ca e adevarat: la a 2-a sarcina miscarile se simt mai devreme !
(ma rog... cel putin in cazul meu se confirma
)
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
Dori73 spune:

........dar spune-mi este o regula data la care incepe sa miste...incepind din luna cutare.....etc.?
Giova spune:
Dana bravo, felicitari pt. miscarile lui bebe!!!!
Si al meu a miscat azi mai tare, dupa cateva zile de miscari abia simtite.
Cat priveste daca sa asiste sotul la nastere, normal ca vreau sa asiste.Si el vrea, dar sa nu se uite mai jos de gatul meu, si sa stea cu fata la mine, si cu spatele la tot ce se intampla acolo jos.
Am vazut nasteri la Tv si eu nu ma pot impaca cu ideea, de cum un barbat. parerea mea e ca ar fi prea traumatizant pt. el.
poze
gio
si bb 17+
Dori73 spune:
Giova cind trebuie sa miste? in a cita sapt.?Mercica mult.Vad ca fericita gravitza nu a rasp.
dana_ene spune:
Dori si Giova, multumesc
.
Dori, miscarile fatului se simt cam din saptamanile 18-19 pentru mamicile care sunt la prima sarcina si cam din saptamanile 15-16 pentru mamicile care au mai nascut.
Eu sunt in saptamana a 14-a si stiu sigur ce trebuie sa simt, de aceea mi-am dat seama imediat ca e bebele.
Primele miscari sunt de fapt miscarile uterului ca raspuns la loviturile bebelusului.
Primele miscari sunt ca niste falfairi, ca niste fluturasi, ca niste gaze...
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
alina80 spune:
JANINA, trimite-mi niste poze pe mail,pe alinanegrescu@yahoo.com, chiar m-ai facut curioasa! E super misto ce zici tu, sa ai sanii mari sa sa fii slaba!
Eu pe Ayan il simt doar cand stau culcata, niciodata cand stau la birou, sau in general cand stau ridicata.
PISOI, eu n-as vrea sa stea sotul cu mine cand nasc. Am tendinta sa ma rasfat in prezenta lui si sa-mi amplific trairile si nu cred ca ar fi bine, nu m-as mai concentra. Oricum, vad ca nici el n-ar vrea sa fie in sala de nasteri, nu vrea sa ma vasa suferind. Eu vreau sa fiu numai eu cu dr, asistente etc. E adevarat ca acum nici nu prea constientizez eu bine ce-o sa se intample, nu mi-e frica deloc, mie care sunt super fricoasa. S-ar putea ca odata ce se apropie evenimentul sa-l implor pe Gabi sa stea cu mine. Mai vedem noi peste cateva luni.
DORI, bafta maine la echo! O sa fie totul bine!
DANA, felicitari pentru miscarile lui bebe! Chiar ca l-ai simtit devreme!
Trebuie sa ma apuc si eu de curatenie generala, sper sa termin astazi si maine ca joi dimineata ne vin rudele din Israel si vreau sa fie totul luna! N-or sa stea la noi, dar oricum vreau sa le arat eu ce harnicuta sunt. Abia astept sa vad ce hainute mi-au cumparat, ca nu ma mai incape nimic si mai ales sa vad ce i-au adus lui Ayan.
Am fugit sa ma apuc de treaba, va pup!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos