help,ma inteapa rau in piept !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Aramona, din ce spui tu cu gheara aia parca suna a atac de panica.Am avut si asa ceva, dar la mine se punea cand eram intr-o situatie psihica extrema: frica, emotii, claustrofobie...Si astia mi-au dat Xanax. Dar nu l-am luat ca am auzit ca e nasol...efecte adverse maxime. Si am incercat sa ma vindec singura. Ajuta de exemplu sa respiri intr-o punga de hartie adanc(cu gura) pana te linistesti, eu am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Fetelor, cam tot ce ati spus pe aici e corect. Intr-adevar, astfel de junghiuri pot fi de la o nevralgie, de la lipsa de calciu sau de la "atacuri de panica".
Si eu am avut asa ceva (adica din toatele) si am intrat in panica de fiecare data, mai ales ca in sarcina faceam foarte des.
Mamica dulce, nu te speria ca nu e nimic legat de probleme reale de inima.
Dar daca cineva are probleme si cu lipsa de respiratie (gen "simte ca se sufoca") sa mearga la medic si sa nu astepte.
Ceea ce am mai aflat eu este ca astfel de junghiuri se fac in general de la lipsa de calciu si mai ales daca au crescut kilogramele persoanei cu 10-15 in timp mai scurt (adica eventual dupa o sarcina).
Nu va lasati neingrijite si mergeti la doctor, nu e ceva de joaca, va afecteaza intreaga existenta cu cat lasati sa se agraveze. Va spune cine4va care a patit-o mult mai rau...
Ana

Annablue si Adita 1.11.2002

Mergi la inceput