help,ma inteapa rau in piept !
Raspunsuri - Pagina 2

mamica dulce spune:
multumesc fetele,mam linistit si am dormit bine:)
e exact asa cum spuneti voi,un junghi care ma lasa fara rasuflare dar aseara era constant,nu foarte dureros,dar..acolo .Eu ma gandeam ca or fi de la prea multe tgari..vara asta chiar am exagerat,cam un pachet jumate de marlboro rosu plus al naibii de multa cola si cafea.O las mai moale sa vad daca dispar sagetile.
Daria,sageti din astea in cap am avut si eu o perioada,in fac,in sesiune cand avea examene unul dupa altul si dormeam pe sponci,beam foarte multa cafea(sau ness cu cola)si fumam ca turcul.La sfarsitul sesiunii incepeau junghiurile in ceafa,..stiu ca sunt periculoase.
In rest,la o migrena puternica am niste pulsatii in tample de-mi vine sa plang de durere,bine ca nu ma apuca de multe ori pe an.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Darria spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Daria,sageti din astea in cap am avut si eu o perioada,in fac,in sesiune cand avea examene unul dupa altul si dormeam pe sponci,beam foarte multa cafea(sau ness cu cola)si fumam ca turcul.La sfarsitul sesiunii incepeau junghiurile in ceafa,..stiu ca sunt periculoase.
In rest,la o migrena puternica am niste pulsatii in tample de-mi vine sa plang de durere,bine ca nu ma apuca de multe ori pe an.
Eu nu mai beau cafea de vre-o doi ani, in toata viata am fumat doar un pachet de tigari(acum 10 ani, de incercare, sa vad daca doresc sa fumez sau nu). Culmea e ca in studentie cand facem abuz de cafea si cola nu aveam nimic. Nu ma doare asa de tare dar e suficient si atat.
Cad ma doare bostanelul decat sa beau pastilute beau zeama de la o lamaie si vad ca functioneaza - imi trece intr-o ora. Poate te ajuta si pe tine, nu e o gluma pe baza consumului de lamaie.
Nu ar strica, daca poti, sa mergi la un medic.
Iti doresc multa santate

idei nunta

rory76 spune:
mamica dulce, asa am patit si eu anul trecut cand am avut un an absolut nebun, cu examene, emotii, tot tacamul. Medicul cardiolog la care am fost in Urgenta mi-a facut ecografie la inima, s-a uitat omu', m-a ascultat, si el si vreo 4 studente care faceau practica, si ce crezi ca mi-au zis? Cica e de la lipsa calciului in organism, cafeaua, Coca Cola si tigarile accelerand pierderea calciului, de la canicula, si dupa un tratament cu calciu injectabil nu am mai avut nimic!A, si mi-a facut si testul ala pentru spasmofilie, cu buza superioara, cred ca il stii. Incearca totusi sa te vada si un cardiolog, e mai bine, sa stai linistita...
Relaxeaza-te, simte-te bine cu tine insati si va fi bine!!!
Multa sanatate iti doresc!

vilma spune:
E de la lipsa de calciu!! Fa o analiza pentru calciu ionic si calciu total. Si eu am avut aceste probleme.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

mamica dulce spune:
s-ar putea sa fie lipsa de ceva vitamine pt ca eu ma hranesc absolut haotic si nesanatos si consum multe "mancatoare de calciu"
O sa merg la medicul de familie saptamana viitoare.
Daria,care-i faza cu buza superioara??nu stiu despre ce test e vorba..

adi_dalma spune:
Mamico.. iti propun un test: doare cand apesi?? daca da.. in mod sigur nu e nimic la inima si trece cu un paracetamol.Poate fi de la lipsa de vitamine, pozitie incomoda , curent.
Am patit o asta iarna cand ma durea de intram in panica si mi faceam jdemii de EKG uri.
Intrebarea medicilor era: daore cand apasati??? Si durea.
Si poate tigarile fac rau .. o cafea dimineata nu stric delok.
Sanatate!
PS pe mine ma doare in special inainte de inceperea perioadei delicate a lunii

Darria spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Daria,care-i faza cu buza superioara??nu stiu despre ce test e vorba..
Nu eu ziceam de testul asta, nici nu-l stiu. Sunt curiosa si eu sa aflu despre ce este vorba.
Roxy 76 zicea de acest test. Roxy te rugam frumos, daca vrei, ne spui despre ce este vorba?
Da, au dreptate fetelor ca poate fi de la lipsa calciului din organism - eu am probleme cu asimilare lui desi nu ma "alimentez" cu consumatoare de calciu.
idei nunta

rory76 spune:
Eu am vazut testul asta facut de Dan Negru intr-o emisiune, acu' 100 de ani si nu-mi venea sa cred cand am vazut cardiologul facand aasa ceva. Tii gura putin deschisa(intredeschisa) si cu un deget te lovesti usor peste obraz, cam la un deget mai jos de pometi( pe un singur obraz.... daca buza superioara tresare usor, inseamna ca ai un inceput de spasmofilie(lipsa cronica de calciu). Mai bine ar fi sa il faca un medic, el stie exact ce muschi sa apese,e vorba de o tresarire involuntara a muschiului, nu stiu cum sa explic... dar eu cred ca daca a fost in stare Negru, putem si noi singure, ca doar suntem fete destepte,nu??? Oricum, trebuie sa stai cu ochii in oglinda foarte atenta, pentru ca tresarirea aia dureaza o secunda...
va pup, sanatate maxima!!!

aramona spune:
Mamica dulce, nimeni nu e sanatos tun...junghiuri apar si vor aparea, cum spunea fetele, cauzele sunt multiple, nu ai motive sa te alarmezi, in schimb daca sunt frecvente, n-ar strica un consult medical!
Eu am uneori dureri puternice in piept, in spatele sternului, ca o gheara, care urca spre mandibula...incerc sa cred ca sunt totusi sanatoasa...medicii au ridicat din umeri, cica analizele de inima sunt OK...Insa ma iau din senin, n-am facut o legatura clara intre oboseala fizica si junghiuri...sunt insa periodice (cam o data pe luna, sau la doua luni) si ma tine gheara cam 2 minute...Si mai rau e ca imi da o stare de agitatie, durere in mandibula, profunda, parca am nevoie de aer...simt nevoia sa-mi inclestez falca...Sotzul meu se uita la mine si nu are cum sa ma ajute, nu simte ce simt eu, e ciudat pentru el!
Voi patziti asha ceva? Ramona si
Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

angelina spune:
Asa este... nu am vrut sa te sperii in seara aia, mamica dulce, dar, poate fi si spasmofilie. eu cand am mers la medic (pt ca durerile din piept nu ma mai lasau si abia puteam respira) mi s-a spus ca am spasmofilie. Tot in perioada studentiei si tot pe langa o raceala puternica.
Nu e asa de grav. Trebuie totusi sa ai grija sa ai mereu calciu destul in corp.
Te pup!