Camera video

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Simona, adica in ce sens sa am curaj? Ca nu au garantie, sau mai este ceva?

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Rufus, se referea la curaj pentru ca pe rol se vand diverse lucruri de catre persoane necunoscute, de la care nu poti obtine in general certificate de garantie, siguranta faptului ca obiectul respectiv functioneaza etc.
Sfatul meu ar fi sa iei o camera digitala, MiniDV sau Hi8. Caliatea imaginii inregistrate este mai buna decat la cele analogice si decat la cele cu CD sau DVD. Camera digitala o poti conecta la PC (in anumite conditii, de ex unele au interfata FireWare), descarci filmele pe HDD si le poti prelucra si inregistra pe DVD-uri.
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Oameni buni, asa mai pe romaneste (ca io-s grea de cap...): io vreau sa stiu daca exista camere video care inregistreaza pe alt suport decit cel magnetic (adica caseta). Suportul asta musai sa fie ceva care sa poata fi reutilizat (gen CD, DVD), adica sa inregistrez de cite ori vreau eu peste o inregistrare mai veche si calitatea sa fie la fel de buna. Scuzati daca spun prostii...

Si as mai vrea ca de pe camera asta sa se poata descarca in computer filmele, ca sa pot sa le pot salva ulterior pe DVD normale.

Habar n-am daca s-a inteles ceva...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

iegzista...
uite www.pixmania.com/ie/uk/47/xx/xx/5/2/criteresn.html" target="_blank">aici
au insa si ceva dezavantaje, in procesul de inregistrare pe dvd sau cd ele folosesc un codec care in timp ramane in urma fata de ce mai apare...
cauza din care se poate ca peste sa zicem 2-3 ani sa ai ceva probleme cand vrei sa vezi pe pc un film facut cu ea...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi avem o camera digitala JVC, cu zoom optic 16 (made in malayesia).. O avem de aproape 3 ani, si a trecut saraca prin multe incercari (trantit, o baie scurta, carat peste tot, uitata in masina in soare...) si nu am avut nici o pb cu ea...
E rezistenta ca un catar, micuta, si cu o imagine ff buna...
Am prins-o la reducere acu 3 ani si a costat 400 lire sterline...
(JVC e o firma ieftina si se pare buna...)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by dante01
au insa si ceva dezavantaje, in procesul de inregistrare pe dvd sau cd ele folosesc un codec care in timp ramane in urma fata de ce mai apare...
cauza din care se poate ca peste sa zicem 2-3 ani sa ai ceva probleme cand vrei sa vezi pe pc un film facut cu ea...

Aha... Multumesc pt. link. Codec astea ce sint? Si nu pot fi updatate?

Mihai (m34), din gama MiniDV/Hi8 ai vreo preferinta?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Recomand Handycam Sony DCR-HC40, MiniDV. DVD-urile se vad super pe televizor.

Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Codec-urile implementate in camera sunt ok, pentru ca programele de citire sunt in general compatibile cu versiunile anterioare. Si nici nu este greu sa pastrezi programele camerei pe un Cd.
Eu nu as opta pentru camera cu CD sau DVD, dar este parerea mea personala si daca aveti preferinta pentru asa ceva este ok, din moment ce sunt pe piata, probabil ca trebuie sa si functioneze acceptabil.
Am avut o perioada o camera Canon MiniDV, care avea o calitate foarte buna a imaginii redate pe tv. Interfata cu PC - fireware - nu am utilizat-o, pentru ca nu am asa ceva pe calculatorul meu (deocamdata).
Casetele sunt micute si ieftine.
Pentru ca am avut o experienta placuta cu aceasta camera, o recomand.
Daca aveti nevoie de filmulete scurte, de cateva minute, aparatele foto noi ofera si posibilitatea de filmare la rezolutie buna 640x480.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mihai, ce inseamna MiniDv ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Mihai, ce inseamna MiniDv ?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Daca pot sa iti raspund eu, este o mini-caseta pt camera...de 60 sau 90 minute...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput