Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
elyanne spune:
Atat mai spun legat de asta si ma opresc, pentru ca vreau sa lamuresc lucrurile pt. ca Aissa acum chiar am dat cu bata-n balta Imi pare rau ca te-ai simtit vizata de ce am scris eu... chiar nu vroiam, si chiar m-am gandit dupa la chestia asta...
In primul rand nu ma supar ca au aparut fete noi, ca nu mai sunt cele din perioada cat eram gravidutze... Am comparat doar perioada asta cu perioada de atunci... Si crede-ma ca te admir foarte mult pentru faptul ca o ai pe Alexandra.
Apoi... Nu m-am gandit sa nu me mai laudam copiii... ci sa nu exageram... Pentru ca asa cum ai spus si tu... te gandesti de ce a mea e asa de in urma... Si poate lucrurile nu stau chiar asa in realitate... Legat de asta pot spune ca rudele sotului meu imi tot spun ca el a mers de la 7 luni... mi-e imposibil sa cred ca la 7 luni mergea singur, cum spun ei... Poate tinut, cum merge si Elena acum... Dar ei nu vor sa recunoasca... despre exagerari de genul asta vorbesc, care le fac pe unele dintre noi sa creada ca bb lor sunt in urma...
Legat de concursul cu foto... M-a deranjat ca 5 pagini (si nu exagerez... poti sa verifici) din capitolul trecut doar despre asta s-a vorbit... Nu a fost ceva legat de cineva personal... discutia in sine...
Lilia imi pare rau ca am inceput dicutia asta chiar azi, de ziua ta
Ana_miti sanatate multa!
Mina si noi tot pe piersici am ramas intepenite Nasoala treaba cu laptele...
Ana_a si a mea a facut kk mai verde... s-a intamplat la un moment dat sa faca asa o data pe zi... cu toate ca nu manca nimic verde...
herra spune:
quote:
Originally posted by aissa
Herra, asa am patit si eu cu Alexandra in perioada aia de kk multi si moi. Cand avea o pauza de 12 ore si mai mult de ma gandeam ca am indopat-o cu combinatia orez+banana si ii dadeam piersica sau alt fruc, numai ce ma pomeneam cu kk moale si iar o luam de la capat. Iti urez concediu placut, bubitele sa se retraga daca e mai racoare (aici e tare urat nu ma gandeam ca e frumos la mare...) iar kk sa se lege si sa fie tocmai bun
multumim!
concediul dureaza de vineri pana luni seara, dar oricum se simte!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by elyanne
In primul rand nu ma supar ca au aparut fete noi, ca nu mai sunt cele din perioada cat eram gravidutze... Am comparat doar perioada asta cu perioada de atunci...
eu n-am fost cu voi ca si gravi, si nici n-as fi avut cum, ca eram mamica de noiembrie...
dar nu m-am simtit in plus niciodata...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ana_a
[
Angela, pe cuvant ca am ras cu lacrimi in timp ce ma uitam la pozele Licuriciului!!!haha, inseamna ca eu ar trebui sa ma bucur ca al meu sta cuminte, frumos, si nu se muraderste!!!MA CREDETI?????haha...toata activitatea pe care o are la masa este sa caste guritza mareeee si cand nu mai vrea sa manance imi ia linguritza si e gata masa!Uf...ce fericita ma simt....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Asa papa si Lori pana acum 1 luna, de fapt and mancam cu lingurita mananca bine, dar cand ii curat o piersica si i-o dau ei in mana e teroare.
Strugurii i-am cutatat de coaja si ii dau bucatele sa pape.iti dai seama ca nu ii dau multe boabe pt ca as inebunii curatand la bobite.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Aissa - la noi fazele cu nemancatul si maraitul au fost inainte si 2 zile dupa aparitia dintilor.
herra- concediu placut si sa scapati de scaune moi si de bubite.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
ana_a spune:
aissa, eu nu pot sa-mi dau seama exact cum a fost faza aia cu iesitul dintisorilor, dar stiu sigur ca am avut si noi perioade de cateva zile sau chiar o saptamana in care manca numai cateva lingurite din fiecare fel, eu ma stresam de numa...dar pe el l-am lasat in pace, adica daca a refuzat, l-am luat din scaun si am plecat la joaca...si au trecut.Asta a fost la primii dinti, acum insa, am zis dcaa va mai amimintiti ca am avut WE trecut nopti albe, cu urlete, si au trecut si alea.Azi insa TOATA ziua a fost foarte marait, nu a vrut sa se joace, sa stea linistit, practic nu a vrut nimic, doar ca a mancat fara sa comenteze.In concluzie, parerea mea este ca au si ei zile proaste si zile bune, se mai plictisesc, se mai enerveaza...eu zic sa o lasi in pace, cat mananca e suficient, fie ele si alea 2-3 linguritze, mai ales ca la voi nu se pune problema greutatii.Daca bea lichide si misuna nu are rost sa o stresezi cu mancarea acum. si sa treaca repede! ( remediul cel mai bun este dragaleala si purtatul in bratze la noi a functionat chiar si in zilele suuuper maraite cum a fost azi, ca e vai de spatele meu si a lui tasu')
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
aissa spune:
La lichide stam mai prost decat la mancare. Am pacalit-o insa acum seara cu 240 ml lapte cu cereale.
Iar faza cu dragalitul e la ordinea zilei de o saptamana incoace. Orice durere ar avea...ii trece mintenas cand e in brate.
Dar nu are nici o stare proasta, e vesela, mai putin in momentele de criza....care coincid cu culcatul (nu stiu de ce).
Oricum a papat azi asa: 140 lapte dimineata, mazarea aia cu pui (care nu a incantat-o dar a papat aproape tot castronul), 1 borcanel de fructe (ca eram in deplasare), 2-3 lingurite de iaurt si laptele asta seara. Cred ca e arhisuficient.....pentru o zi maraita.
Noapte buna tuturor!
georgiana.david spune:
Eu abia acum m-am apucat de facut bagajele si mai am atata treaba! Va pup, va doresc sanatate la bebici si mamici si cand ma intorc abia astept sa aud noutati nu .....
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
danyce spune:
Georgiana, drum bun si distractie placuta!Si noi asteptam noutatile voastre
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
dixie spune:
Buna fetelor,
acum am intrat pe forum dupa multa-multa vreme si vad ca va certati... Nu stiu daca voi ma considerati pe mine veche sau noua, dar oricum fac parte dintre "disparute". Am disparut ca nu mai am timp sa citesc tot, si cum spunea cineva la o aruncare de privire pe forum sunt multe prostii si certuri inutile (am zis, n-am zis dar... n-am vrut sa spun x sau y).
Eu chiar am folosit forumul asta anul trecut primind sfaturi cand am avut nevoie si dand sfaturi cand am putut. Dar in ultima perioada parca fiecare scrie ca sa scrie si sa se "auda" pe sine, nu ca sa spuna ceva util/interesant pt. ceilalti membrii. Aissa, nu deranjeaza pe nimeni prezenta ta, mie imi face placere sa stiu cum evolueaza fiecare copil in parte, apreciez ca aloci chiar mult timp acestui forum, deci nu-ti face tu prima probleme!!!
Poate daca fiecare s-ar autocenzura un pic, ar fi mai bine!
Nu va suparati pe mine, dar chiar asta e parerea mea. Poate cel mai important a fost ca am pus intrebari concrete de vreo 2-3 ori cand chiar aveam nevoie de o parere si nu mi-a raspuns nimeni.
Celelalte fete vechi ar putea sa-si spuna si ele oful...
Ca sa raspund cuiva care se intreba de fructe... eu i-am dat de toate, ce am in casa aia ii dau - intotdeauna banana si mar, dar combinam cu nectarina, piersica, pepene galben, strugure, pruna, para, etc... Uneori iese mai dulce alteori mai acrisor, tre' sa spun ca parca-i place mai acrisor deci nu ma feresc de fructele mai acrisoare.
Si am si eu o problema - azi a racit, a tot stranuntat si ii curg mucii, acum doarme si fornaie in continuu... cand sa trag cu pompita... nu am ce trage. Eu n-am mai patit asta, doar o febra mare de la un rosu in gat, si atunci s-a comportat altfel... Problema e ca marti plecam la mare si vreau sa-l fac bine pana atunci.
Mie doctorita mi-a zis atunci sa-i dau cate 2,5 ml. de Nurofen si Calpol alternativ, de 4 ori pe zi (deci 10 ml de solutie in total) si atunci s-a facut bine dupa 2 zile... Mi-a zis ca nu-i problema si sa-i dau din cand in cand atunci cand mi se pare ca sunt probleme cu dintii... Asa ca ce ma sfatuiti, ca stiu ca ati mai avut probleme cu fornaituri la bebeii vostri?
Sper sa nu faca febra, acum n-are.
Alte recomandari pt. mersul la mare ?! Ma refer in special la sanatate, si la cum v-ati descurcat cu mancarea (ca eu ii fac tot in casa!).
Multumesc tuturor pt. raspunsurile ce vor veni,
Dixie