Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(32)
Raspunsuri - Pagina 6
mandyksch spune:
Cam linite si in week-endul asta pe la noi, parca am fi din ce in ce mai obosite
.
Noi de cateva zile tot ne facem schite cu mobilierul pe care vrem sa-l facem in dormitor si ne tot facem calcule, si am senzatia ca sub 25-30 milioane nu scapam
, nu stiu cum sa facem ca nu am vrea sa dam o gaura prea mare in buget
. Noi stam la ap. cu doua camere si deja nu prea avem loc doi, daramite trei, asa ca musai sa ne reorganizam, va trebui sa facem pana la urma mobila asta, caci in mobilierul vechi nu este atata loc de depozitare...acum de multe ori cand ma duc acasa am senzatia ca merg intr-un depozit...
In rest bb e OK, parca un pic ma activ-poate ca se bucura si el ca nu mai este canicula
, da din piciruse si manute (cred) simultan caci de multe ori am senzatia ca toata burtica mea e cuprinsa de valuri.Si important e ca am pasit deja in luna a saptea
, uau ce ma trece vremea.
Mandy, 27+
IrinucaR spune:
xandra28, am de gand sa raman la acelasi servici pana ce vine bebe... apoi in functie de el voi regandi intoarcerea si planurile de viitor... Specialitatea mea este audit si control de gestiune. Sper ca din toamna sa incep si un master pe Practici si concepte de audit, asa ca sa nu imi ieis din mana cu invatatul...
Noi ieri am fost la cumparturi si mi-am luat o salopeta, o rochita si un sarafan... asa cadou de ziua mea, de absolvire si asa mai departe 

sunt tare incantata 
De saptamana viitoare incepem investitiile in camera bebeului prin a-i lua patut... v-am mai povestit eu voua de alegerea noastra (http://www.barza-ro.com/l7.html)... In privinta saltelutei, voi la ce concluzie ati ajuns??? Care este cea mai buna???
Bagajul pt maternitate de cand il faceti?? Eu una cand citesc de copii prematuri ma tot apuca gandurile ca o sa fiu prinsa nepregatita.. ![]()
Si apoi stau sa ma gandesc ca mai am vreo 13 saptamani pana ma intalnesc cu bebeul si mi se pare colosal de mult... 
cine sa mai inteleaga gravidutele???
Intrebare: ce stiti despre zburatul gravidutelor cu avionul??? Intre 28 si 31 aug va trebui sa fiu la Budapesta si voi avea in jur de 30 de saptamani?? In afara de hidratarea intensa si No-Spa, mai este vreo recomandare???
Vedeti?! V-am promis ca o sa recuperez 

IrinucaR
25+
www.irinucasisoru.3x.ro
paula2003 spune:
Mandy-de ce nu faci de comanda? noi am facut un dormitor pt. noi, cu pat mare pe mijloc, 2 noptiere si un sifoner cu 6 usi(foarte mare, am mascat un perete de jos pana sus) si o masuta pe rotile si ne-a ajuns 15 milioane(fara saltea relaxa- am dat 3.000.000 si ceva si pe ea) Un dormitor de bb cred ca-i mai eftin.
Paula
18+
Alexandra 
mandyksch spune:
Paula, pai cam la comanda am vrea si noi.Partea proasta e ca avand doar doua camere dormitorul nostru va fi de nevoie si camera bb.Deci va trebui sa refacem dormitorul nostru. Patul il avem (e o canapea click-clack f buna), asa ca efectiv ne trebuie dulapurile in sine. Si la cate avem va trebui sa facem dulapurile pe doi pereti, pe un perete va fi si patul nostru incadrat de corpuri de mobilier, pe partea cealalta tot dulap (cu usi si sertare) si un birou incadrat.Pana in plafon tot. O coala de PAL este in jur de 1,4 mil (5,5 mp) iar noua ne trebuie doar PAL aproximativ 33 mp de PAL Calvados/cires si 17 mp PAL alb -asta e mai ieftin.Sa nu mai vorbim de PFL pt spate, folia de cant, feroneria, debitarea PAL.Sa nu uitam manopera....
Initial ne-am gandit sa luam materialele gata debitate, pregatite si sa le asambleze sotul meu, ieseam mai ieftin , dar din pacate sotul meu e f ocupat in perioada asat si efectiv nu are timp suficient sa le puna pe picioare, asa ca...asta e
Irinuca , apropo de circulatul cu avionul eu stiu ca de la un anumit nr. de saptamani de sarcina in sus trebuie sa ai hartie de la doctor ca ai voie sa circuli cu avionul, ca n-ai probleme deosebite...dar cred ca daca cauti cu Google gasesti multe informatii pe Net.
Mandy, 26+
Morgano spune:
Neatza fetelor, sunt si eu prin zona, incerc sa lucrez ceva dar mi-e somn si n-am chef de nimic-nimic, m-as pune inapoi in pat, dar mai tarziu imi va fi mai greu sa trag de mine sa-mi fac treaba. Sotul meu e plecat de 3 zile cu treaba si mi-e si dor de el, nu am stat atata despartiti niciodata cred :) nu ma gandeam ca e asa de aiurea sa dorm singurica 3 nopti si o mai am si pe asta. Mai e si mare casa si aseara m-a apucat cautatul prin camere dupa infractori, apoi m-am pus de una singura pe ras, ca doar usa era inchisa bine si terasa inchisa si ea, si e cam nivel de etaj 2... deci, ma aberam singura cu temerile.
Am fost ieri pe la niste prieteni si au venit si unii cu un baietele de 7 luni, o minune de copil, nu alta. Frumusel si cuminte, a stat la aer si a dormit ore in sir, si mi-a placut ca nu era infofolit si acoperit exagerat, desi afara erau cam 17 grade si ploua de mama focului si noi am stat in curte. Sunt asa scumpi cum se stramba si dau din guritza din instinctul de a suge... de-abia astept sa-mi tin copilul in brate, mai am cam 13-14 sapt si trec mai greu decat primele care parca au zburat.
Mandy, la faza cu mobila sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, si noi trebuie sa ne continuam mobila din dormitor, acum 2 ani cand am facut-o eram inca in bloc, dar asa am conceput-o sa se poate adauga cand ne mutam in casa, si ne cost 25 de milioane ce mai facem, si pat, noptiere si 2 dulapuri mai inguste avem. Iar bucataria in mod clar cu accesoriile de inox ne costa 40 de mil, si pe langa asta mai trebuie sa cumparam si frigider si aragaz. Oricum, investitiile in casa si mobila le faci pentru un timp indelungat, asa ca e firesc sa te darame financiar. Si inca noi avem noroc, avem un tip super care lucreaza fte bine si care ia manopera 1/3 din material, deci dupa ce cumparam impreuna cu el tot ce se asambleaza, stim exact cat ne costa, de fapt el calculeaza fte clar dupa ce-i spui ce vrei cat te costa.
E faina ideea de pe barza cu patutul ala mai mare si cu sertare, dar nu stiu dc merita sa-l fac asa sau sa mai fac la mobilier un corp cu 3 sertare iar deasupra lui sa pun un burete din ala special pt infasat si astfel sa nu am in mijlocul camerei o imensitate de pat pt copil, ci doar patutul lui la picioarele patului nostru iar restul langa perete, mai ales ca am un loc la fix. In functie de spatiu, desigur isi alege modelul fiecare.
Cat despre saltea, eu am auzit toate bune despre cele cu cocos, sunt si cele mai scumpe, dar prefer sa iau ceva bun mai ales ca patutul il va folosi pana pe la 4-5 ani sigur.
Paula, mi-a tot scapat sa te felicit pt analize si pt baietel, mii de scuze.
Pt a zbura cu avionul ai nevoie de 2 adeverinte medicale: de la dr. de familie si de la ginecolog, dar mai bine intreaba cand iti cumperi biletul dc nu cumva e suficienta una, eu oricum stiu ca e musai sa ai la imbarcare.
Ripley, 26+
Ina869 spune:
Eu iar nu pot sa dorm...
asa ca stau de pe la ora 2 noaptea alaturi de prietenul meu fidel computerul...acum este ora 4 si sper ca pe la 5:30 sa-mi vina somnul...sper ca voi sinteti active la ora asta si aveti o duminica buna.
Am pus niste poze mai recente jos la "Ina insarcinata".
Pupici,
Ina-cea fara de somn si
23+
Ina
http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Ina869 spune:
Ripley, nu vrei sa facem schimb? Iti dau insomnia si tu da-mi somnul, caci fiecare sintem pe invers acum
...ce zici? Am o energie la ora asta de-as ridica si muntii...in loc sa dorm, ca toti oamenii normali..
Ina
Virsta puisorului meu:
Morgano spune:
Ina, la noi e 11 si ceva, si mi-e somn pentru ca noptile ma trezesc din ora in ora, butonez telecomanda, merg la pishu, si nu reusesc sa adorm la loc. Asa ca si tie iti va fi somn cand va fi 11 la voi, dc nu dormi noaptea. Eu deja sunt nauca de oboseala, si ma simt ridicol cum pe la 7 dimineata cel tarziu ma ridic din pat ca nu mai am stare, in loc sa lenevesc pana mai tarziu.
Ina869 spune:
hihihi..cunosc Ripley...noi sintem cu 7 ore in urma;am dat mai tare aerul conditionat, poate aerul rece imi va aduce somnul,cel putin ma amagesc cu ideea![]()
M-as baga in pat dar parca vad ca stau iar cu ochii pe tavan...mai stau putin pe dc si o sa incerc,poate o veni mos Ene pe la gene...daca de pe-acum m-au apucat insomniile, ce ma fac mai tarziu?
mai am atitea sapt. pina sa nasc...ofof.
Ina
Virsta puisorului meu:
monet spune:
paula, hai ca apuc si eu sa te felicit din inima pentru baietel! ce fain!!
irinuca, eu saptamina asta, marti care vine, zbor pina in florida - o sa fie bebe de aproape 28 saptamini. n-am cerut nici o adeverinta, sper sa nu-mi trebuiasca:) - merg la un job interviu. zborul o sa fie cite 2 ore si un pic, un drum. eu stiam ca in luna a noua si a opta (poate!) iti trebuie adeverinta pe unele linii aeriene.
ina, si eu cu insomniile. m-am culcat la 1am si hop, la 5:30am sint treaza. dar ma duc inapoi in pat si daca stau doar intinsa ca e cert ca lia ma va scula in jur de 7:)
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (27+)
www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia