Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Felicitari Irina (pentru faptul ca ai devenit economista), felicitari Paula , vad ca mai apar baietei in zona

Fetelor, nu stiu dacaa cineva dintre voi se confrunta cu situatia mea...eu nu prea mai am pofta de mancare, sau nu stiu cum sa va spun, simt ca mi-e foame, dar pur si simplu nu-mi vine sa mananc, parca simt o greutate in stomac care ma face sa nu-mi trebuiasca nimic.Si mai ales mancare gatita. Mananc lapte, fructe, dar altceva nu prea imi vine sa bag in mine, ma fortez sa mananc cat de cat caci stiu ca nu e bine sa nu te alimentezi , dar nu imi cade bine.Ce o fi cu mine?

Partea a doua la fel de proasta e ca am senzatia ca am intrat intr-o stare de depresie, nu am chef de nimic , nici acasa , nici la serviciu, sunt prost dispusa, n-am chef sa ies din casa, ma gandesc la tot felul de prostii legate de sarcina ,nastere, copil (nu reusesc sa ma controlez nicicum), si sunt prost dispusa....Paradoxal ... pot dormi noaptea, nu am insmonii...

Altfel as putea spune ca sunt OK, nu ma doare nimic, ei poate daca stau mult pe scaun la 90 de grade simt o mica jena la burtica, nu am carcei. Ce sa ma fac?

Mandy, maine 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Paula, ce frumos, sa va traiasca baietelul, cred ca sunteti tare fericiti!!
Irinuca, felicitari pentru examene! Deci ai terminat? Acum chiar ca poti sta linistita sa savurezi fiecare clipa cu "ala micu"

Mandy, si eu am avut clipe asemanatoare...M-am gandit ceva, le-am descoperit cauza (pe langa discomfortul profund produs de caldura) si m-am luptat cu ele...La mine a functionat "pofta vine mancand" adica am iesit cu prieteni pe care imi facea placere sa-i vad inainte, chiar daca atunci nu aveam chef, am incercat sa vad filme frumoase ( de ex Amelie) si multa muzica....Si cred ca in primul rand m-am lasat alintata de sot...Acum parca mi-a mai revenit pofta de viata...

Pofta de mancare am, si cantarul contorizeaza nemilos....

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, nu are sens sa va ciondaniti pt. felul in care interpreteaza fiecare ce se scrie pe forum, in functie de situatia ei sau dispozitia ei.
In primul rand, noi nu ne cunoastem de fapt, nu ne stim situatiile de pe acasa, ci schimbam impresii, senzatii, ganduri si uneori intimitati, dar eu cred ca toate isi au rostul lor si daca le scriem o facem sa ne descarcam si impartasim, nu sa ne comparam sau jignim.
Si cum am mai spus, acum cateva luni, noi nu dam verdicte ci ne exprimam propriile opinii, sau ale unor specialisti - aici referitor la chestiile medicale (si discutia mea cu Lavi02 de atunci), si deci nu cred ca postarile trebuiesc considerate ca atacuri, chiar dc ating subiecte sensibile pentru cineva, ma indoiesc ca asta e intentia.

O zi buna, si haideti sa gasim subiecte mai lejere azi, ca vine weekendu' :)

Ripley 26 fix

a.... nu-mi pune careva caruciorul albastru si Alexandru Ioan la nume, ca nu reusesc nicicum. mersi anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy,
Sa stii ca si eu am chestia asta cu mancarea..... am o senzatie de satietate imediat dupa ce incep sa mananc, as manca ceva bun si nu stiu ce, si mi-e si lene dc sunt singura acasa si stau pana imi ghiortaie stomacul .... chiar ma mir, nu ma asteptam sa imi pun problema asta, ca nu mananc destul.
Eu eram plinuta la inceputul sarcinii, si vad ca in afara de burta si sani nimic n-am pus, port exact blugii si hainele din prima zi de sarcina si nu-mi vine sa cred.
Eu zic ca si vremea asta ne influenteaza, cum sa mananci mai ales chestii gatite cand este asa de cald? Importante sunt fructele si legumele si lactatele, ouale care le poti face fte bine salate racoroase.... eu vorbesc care adoram sa gatesc, acuma nu mai vad rostul :))

Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor,
asta cu lipsa poftei de mancare cred ca e de la caldura; nici eu nu prea am pofta, dar mananc normal, insa nu prea as manca nici eu mancare gatita, totusi; ieri am luat de la mama 2 ardei copti, reci, de la frigider, si i-am papat cu cartofi prajiti, si au fost grozavi !!!

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane_mary24 spune:

BUNA GRAVIDUTELOR .VREAU SA MULTUMESC MODELATORULUI PTR FAPTUL CA M-A TRECUT PE LISTUTA.IN SFARSIT ASTAZI ESTE O ZII IN CARE MAI PUTEM SI NOI CAT DE CAT SA MAI RESPIRAM.NU PREA VREAU SA-MI FAC GRIJI DE CONDITIILE DE LA SPITAL PRT CA AM FOARTE MARE INCREDERE IN TOT CEEA CE ESTE ACOLO.EU M-AM NASCUT TOT LA SPITALU POLIZU SI MAMA M-A INDRUMAT SA NASC AICI DREPT URMARE NU POT DECAT SA SPUN CA AM INTRAT IN EL SI MI SE PARE O.K DAR CEL MAI BINE DACA PUTETI SA CERETI SA FITI BAGATA LA REZERVA UNDE SUNT DOAR 2 PATURI SI BB STA PERMANENT CU VOI EU ASA VOI PROCEDA.IN SALOANELE NORMALE AM INTELES CA SUNT CATE 7 PATURI.CEL PUTIN ASA ESTE IN SPITALU POLIZU.
ANE SI BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello gravidutze!
iaca apar shi eu, dupa doua zile de post la net... ce m-am mai enervat... in fine
irinuca, felicitari, economisto! ce-ai de gand, spre ce te indreptzi? sau ramai unde lucrezi shi-acum? ce specializare ai? shi eu tot economista sunt.
paula, felicitari pt baietzel!
fetelor, e frumos, 2 zile lipsesc shi eu, shi va certatzi??? tzzz... sa nu se mai intample... hai ca mai citesc din urma shi va mai scriu.
pupici
xandra, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

halo... nu mai raspunde nimeni???
nu v-a fost dor de mine?

xandra, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Eu ma cam pregatesc de casa,m-am saturat de scarbici...astept weekendul.Sambata e sarbatoare,stiti nu?Schimbarea la fata.
Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana linistit si pana luni toate cele bune!

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

coralia, pupici shi numai bine... un weekend minunat.
xandra, 23+

Mergi la inceput