Bebelusi de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Bravo Androix...inceputul e greu...insa cand vei fi precum Nicoleta Luciu ai sa vezi ca a meritat efortul.

Pisik4ever omoara-le, taie-le si da-le la rate pe nenorocitele alea...Eu sunt calma de felul meu insa cand cineva se atinge de copilasii mei devin o adevarata bestie...Refacere rapida si fara urmari bubulinei...

Danielutza am tot citit prin ce necaz treci cu sotul,insa numai cu gandul la copii am uitat sa va urez sanatate maxima.Eu depinzand mult de el fizic,ca nu am alte ajutoare as innebuni sa trec prin asa ceva...

Cornelia felicitari pentru evolutia favorabila a lui Stefan...Restul cred ca se rezolva cu timpul.Diversificarea ,e bat-o vina...frica mi-a fost si mie si inca mai orbecai cu toate ca am carca ani de experienta,vorba aia...Imi aduc aminte cand nascuse prietena mea acum 100 luni ca eram beton la dat sfaturi,iar acum am inceput eu sa o sun zilnic ca nu stiu cum sa fac cu DElia.Da' vad ca ma descurc si merge...I-am bagat masa de fructe la 9 -9,30 si dupa aia numai lapte...spre bucuria mea.Si noi mergem la munte la sfarsitul lunii asa ca voi avea geanta plina de borcanase...

Beatrice arati foarte bine,da' la mine cea mai buna fotostimulare a fost cand m-am vazut vaca multa pe caseta de la botez.Imi pare ca nu mi-am facut o poza atunci ca sa o compar cu cea de-acum.

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna dimineata si de la noi,
azi dimineata pe la 3, somnoroasa nevoie mare, ducandu-ma sa incalzesc biberonul, am cazut cat sunt de mare pe scari; la dracu cu scarile astea si casele cu etaj, mi-am facut o mare julitura si o ditamai vanataia pe mana; ce tie si cu somnul asta.
Mi-e drag de voi cand vad ca doriti si in mare parte va straduiti sa slabiti, felicitari; eu nu am inca curajul vostru, dar am in schimb doua etaje de scari, pe care le urc si cobor de... nu mai stiu sa numar...asa ca deocamdata ma limitez le ele bata-le vina.
Vin si eu acasa in sept. si as dorii sa ne vedem, eu stau prin Pantelimon la circa 9 Politie; va lansez o invitatie la o inghetata si o bere- fac cinste.
Eu i-am facut ecografia bazinului luni, la doua luni, aici se face obligatoriu indiferent de cum ai nascut; micuta a fost cuminte si rezultatul O.K.
OlgaTarziu- asa este, mai bine mai tarziu decat niciodata.
inesuca-bine te-am gasit; multam ptr.informatiiledespre kk verde. Asa este.
loreen-m-am linistit in privinta vaccinului; Tachipirina=Paracetamol.Ai avut dreptate in privinta mancarii si a legaturii acesteia cu kk verde; cred ca renuntam prea repede la masa.exista si alt fel de lapte in magazine, dar daca il schimbi, o faci pe propria ta raspundere, ei nu ti-l recomanda; cu greutatea, vad de la voi ca este bine.
nefertari- ai pus punctul pe I.multam ptr. informatiile despre temp. rectala; am primit din tara BABYDRINK si BABYCALM, pe care-l bea cu placere. Cred ca ii era foame. Test nu am facut... mai astept.
gabitzam- esti "the best"; ii dau ceaiul de mai sus si apa plata fiarta si racita. M-ati mai linistit voi. Cat despre cumparaturile din Selgros si....pampers...esti tare, m-am distrat, tare faza.
Mickyyy-are colici, din ceea ce mi-ai descris tu, dar mai avem un pic si scapam; ma gandesc ca poate nu este cazul de D3. Nasucul il curat in fiecare zi.
beatriced-ma bucur ca suntem toate pe aceiasi lungime de unda.
gusta-bine te-am gasit;bine ca totul este O.K. Ma bucur de asa prietene.
fran-bine te-am gasit. Fetele toate sunt niste dragute.Am facut socoteala la mese in jur de 800 ml/ 24 ore (2 mese seara si 5 mese ziua). Asa este aici la Napoli este marea Tireniana dar...tot din Mediterana face parte si...parca suna mai frumos(iar ei, localnicii, tot termenul de Mediterana il folosesc, nu Tireniana); cat despre leandrii, ce sa -ti spun, te invit la mine aici sa vezi ce de mai am in curte, doar roz; sunt o splendoare.
ChrisDun- bine te-am gasit; mama a fost aici 2 luni, inainte si dupa nastere, cate o luna, dar mai sunt si probleme pe acasa si a trebuit sa plece.
Androix- asa este, m-au linistit fetele; i-am dat paracetamol; multam pentru informatiile despre aspirina.
Fetelor va las, una ca am ocupat toata pagina si cea mai importanta ...a venit ora de masa.
Sper sa nu fi omis pe nimeni, daca da ...scuze.
Va pupam dulce si multa sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput

Revin,
am terminat de papat, doar 90ml, manechin o face mama.
Hai ca dupa ce m-am facut lata pe scari dimineata si m-am ales cu o mare p...a la mana, am mai facut una: m-am luat cu scrisul mai devreme si am uitat ca am mancarea in cuptor siiiiii finalul este dezastruos- s-a ars; la naiba si cu cuptoarele astea cu timer, degeaba, daca nu suna mai tare ....
Haioase suzetele; pozele voastre super.
Pupici la mamici si bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi asa un pic mai tarziu nu ca s-ar fi trezit la ora asta dar am lenevit amandoua in patul mare ca mami nu incape in ala mic.Noi suntem foarte bine daca s-ar putea sa manance in continu .Nu stiu cu cine o fi semanand.

Pot sa va spun ca si mie mi-a venit menstruatia astazi fiind prima zi ,manifestandu-se cu dureri dar nu pra mari o sa vad in continuare.

Aseara am incercat aparatul de exercitii si dupa 10 minute gafai ca porcul(scroafa) daca nu ma pun repede pe treaba cand o sa inceapa fiicamea sa mearga nu am sa ii tin pasul.

La multi ani Ana Maria.

Felicitari Androix pentru prima zi la sala si tine-o tot asa.
Pisik4ever vorba lui Loreen omoarale ca nu e de gluma cu asa ceva.Multi pupici la bubulina
Danielutza multa sanatate lui tati si refacere rapida

Daca am uitat ceva mai intru ca azi e tati acasa si mai sta si el cu domnisoara .

Va pup dulce

Marilena mamic de Marut mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Multumim de urari...

Lucas- stai mey nu-ti face harakiri...io ziceam ca de fapt nu conteaza kg, ci cum arati...adica ce folos daca sunt slaba, arat ca un greiere burtos...

Cornelia- nu e tarziu la 4 luni- pentru eco. Noi am facut la 2 si urmeaza sa repetam la 4- si dupa aia eventual si radiografie. Noi stam cu 2 pampersi de cand am iesit din maternitate, daca are ceva cam asta e oricum singurul tratament pana la 4 luni. Se zice ca semnele de displazie pot apare oricand pana la 6 luni, chiar daca nu se vedeau la nastere...chestia cu plicii asimetrici e discutabila, poate sa fie un semn sau nu . La noi au fost de la inceput asimetrici ( si mai multi pe un picior decat pe celalalt) dar acum mie mi se par ok. sper sa scapam curand de 2 pampersi...La baieti displazia apare mai rar...

Pisik4ever- nu ii pot lua sange din degetel ? Si noi am facut analize, iar cand a intepat-o in degetel ...a adormit. Iar sange i-a luat destul de mult, curgea de m-am speriat...zicea asistenta ca asa e la toti copilasii acum, din cauza caldurii...

Loreen- HELP...suntem pe urmele Deliei cu somnul... nu doarme aproape de loc toata ziua si cade lata pe la 8-9... ma chinui pe la 10,30 sa o trezesc pantru baita si ultima masa... dupa, iar nu are somn...sta in pat si vorbeste cu aratarile...pana adoarme. Si se trezeste dimineata pe la 6,30-7. Voi la cat faceti baita? Si ultima masa?

Noi plecam la munte joi... deci urmatoarele doua we nu suntem in Bucuresti, da' pt. septembrie ne inscriem hotarat la intalneala...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Buna fetelor,
avem si noi ALBUM FOTO.
Aceasta este adresa unde le gasiti:
http://photos.yahoo.com/geaninaanghel
P.S Daca stie cineva cum pot baga adresa altfel decat asa( cum este la toata lumea), sa ma ajute!!!!!!
Greu cu tehnica asta.

Mergi la inceput

Scuze ....vad ca am bagat-o bine.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ViviT spune:

Buna mamici!
Multumim de urari!
Pisik 4ever imi pare rau de puiutul tau. Sper ca-i va trece repede si ca nu s-a innegrit locul cu pricina. Eu am patit-o la nastere cand din cauza durerilor din timpul travaliului mi-am smuls perfuzia. Am avut mana neagra pe o portiune de circa 30cm timp de aproape trei saptamani si cred ca e greu suportabil sa vezi o bubulina oricat de mica la bebelul tau. Sanatate multa!

Gabitzam am vazut si eu aseara reportajul cu bebelul de 350 gr. si nu-mi venea sa-mi cred ochilor, mai ales ca citisem ca n-au nici o sansa copiii nascuti sub 500 gr. Dar, se mai intampla si minuni!

Voi cum procedati cu sughitul bebeilor? Pentru ca la noi nu are efect decat lamaia. Si mi se rupe sufletul cand o vad ce grimase face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

bursuca multumeste mamicilor pentru sustinerea morala, ca cu ingratii de parinti nu mai sta de vorba! (taticul a fost la priza de sange si mamica la vaccinele de trei luni!)
fran, nu stiam de degetel, o sa intreb inainte sa mergem la intepatura de data viitoare. Bilirubina a scazut de la 124 mg/l la 112, dar doctorul ne-a zis ca trebuie sa tinda spre zero, si ca pana atunci tot o sa facem intepaturi de control. Cu laptele de biberon trebuie sa treaca, bursuca o sa inceapa biberoneala de maine... am mai incercat noi, dar urla ca din gura de sarpe si scoate laptele din biberon, asa ca tot la san a terminat...
daca stiti ceva sfaturi de intarcat suntem gata sa le aplicam... pediatrul ne-a zis biberon, si chiar daca tipa de foame, pana la urma o sa-l ia, ca nu se lasa sa moara de foame...

sfat ptr intors capul, ca si a mea tine capul tot pe o parte: o soseta umpluta cu orez proptita in spatele capului ca sa o impiedice sa-l intoarca!

cand o luam in brate, sau pe genunchi, bursuca priveste tot timpul pe partea stanga. mai este vreun bebelus in situatia asta?

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fran, noi facem baita pe la 7 seara, urmeaza o criza de plans de seara, un somnic de vreo ora si o mancarica serioasa intre 9.30-10.30, dupa care bursuca se scoala intre 2.30 si 3 sa reclame papica. Reusim sa o adormim cam dupa o ora, o ora jumate, si se trezeste pe la 7.30-8.

gabitam, ma uitam pe lista de la inceput si imi doream sa stiu care cum au crescut bebeii, ca la 2-3 luni sunt progrese mari si schimbari fundamentale pe acolo. Ar fi complicat sa adaugam luna in curs, cu greutatea si talia? (de genul 3L =3 luni, G5.300 greutatea , T57talia)

Bursuca mea are 3 luni peste 2 zile, are 5.300 gr cu 57 cm.

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput